Poznáte Pevnosť Boyard? Dali by ste sa niekedy nahovoriť na takýto druh súťaže?
Tak mi to napadlo, keď teraz pozerám staré časti takýchto programov, ako je Fort Boyard, Takeshi´s castle a podobných, v ktorých ide o pomerne akčné úlohy, ktoré má plniť skupina súťažiach. Ak sa potom prebojujú až na koniec, zvyčajne dostanú nejaké penia
@greyness z toho, ked som videl, ako niektore tlupy/jednotlivci plnia ulohy..niektore boli uplne zjavne a primitivne a tie deti vyzerali, akoby mali rozlustit kod navajo
@marleymt to nebude zlý admin, lebo admin nám v skutočnosti chce len a len to najlepšie! ale môžeme bojovať proti tým fejkom teda, a ešte možno ľuďom s iq pod...no, dajme tomu 80 pre začiatok.
@burble fotky nevyšli :/ úplne som plakala lebo som mala s každým a kamoška to má na videokazete kdesi doma. musím nakaázať nech to nájde
@trdelniiiq šak vieš aké to bolo stresujúce ale nie fakt boli jebnuté. napríklad ja som zostala pri tom počítači s jankom kronerom lebo vtedy sa na konci potápalo a kamoška jedna sa vedela superne a druhá strašne sa chcela íst potápať a ja už za mladi som bola mámpičista tak, že šak choď sa potápať a ona nevedela plávať piča! kvôli nej sme iba diskman vyhrali
@burble neviem proste niečo sa vtedy s foťákom dojebalo ale spomienky mám v srdiečku! a janko króner je najsuper a aj ibi maiga. a stano dančiak bol fúúúúúúúúúj!
@greyness prave kvoli tomu, by som nikdy nechcel ist do nejakej kolektivnej, televiziou odvysielanej sutaze (ak by som si nemohol sam vybrat tym ludi)..ja by som tam tie neschopne opice asi na mieste nahadzal do torpedovej (a to by bola inac mozno aj celkom slusna hra, kde by bol @torpedo08 a sutazilo by sa, kto prezije jeho mucenie alkoholom komory a odpalil ich z ponorky do prec..
to musi byt ale neskutocne frustrujuce, ked kvoli nejakemu neschopakovi clovek vsetko prehraje
@trdelniiiq šak ale ty si hentam šiel s kým si sa prihlásil. teda najprv ste šli na konkurz a potom keď ste ním prešli taks te šli do telky. hhiií! super to bolo!
ano zucastnil a kludne aj v televizii ... pre ten zazitok zaujimavy a "pocestovanie", ... a skoda, ze uz take veci nedavaju teraz, ale skor tie farmove sracky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
nechodilo niekedy niečo také v telke, ale s deťmi v nejakej ponorke?
A možno by som tam išiel.
pri mojej fyzickej kondícii by to nemalo zmysel
a mám to
inak pevnost boyard by mohli zase davat
@trdelniiiq prečo amok?
v boyarde boli tigre, asi by som sa dala ukecať
ja to chcem tiež vidieť, neni niekde z toho video?
spravíme pevnosť Birdz, a bude to o boji proti zlému adminovi a kŕdľu fejkov
@trdelniiiq šak vieš aké to bolo stresujúce ale nie fakt boli jebnuté. napríklad ja som zostala pri tom počítači s jankom kronerom lebo vtedy sa na konci potápalo a kamoška jedna sa vedela superne a druhá strašne sa chcela íst potápať a ja už za mladi som bola mámpičista tak, že šak choď sa potápať a ona nevedela plávať piča! kvôli nej sme iba diskman vyhrali
Do Takesiho hradu lebo to moze byt sranda jak hovado.
ale počas tej hry sa budú zberať kúsky nového birdzu a v poslednej úlohe skladať dokopy!
to musi byt ale neskutocne frustrujuce, ked kvoli nejakemu neschopakovi clovek vsetko prehraje
@trdelniiiq lebo sme boli deti a klamala, že vie plávať!