Poznáte ten pocit keď sa zaľúbite do spolužiačky?Keď ju každý deň vídavať každý deň v škole už 3 roky a mať ten pocit že nieste dosť dobrý nato aby ste jej povedal čo k nej cítite?
no ak ona este neprejavila o teba aspon minimalny zaujem, tak ta fakt posle do riti, ale povie ti to aspon jemne a citlivo.....alebo ak je to chladnokrvna mrcha, tak ta posle do riti doslova
och som natom takisto,priťažlivosť je tam z oboch strán ale chce to veľké odhodlanie na nejaký vzťah tak najlepšie v škole spolužiaci mimo školy dobrý kamarati
@zeuslol poznas sims ? urcite ano, sims pozna kazdy ... mal by si problem dat prikaz tvoejmu avatarovi aby isiel povedat spoluziacke ze sa do nej buchol ? ... asi nemal ze ? ... ok ... predstav si ze realita je sims a sprav to ... v podstate existuju len 2 odpovede .... bud budes happy .... abo budes mat istotu .... a zem sa toci dalej, mhd bude chodit na cas ... o 19,00 pojdu spravy .... a na vianoce bude kapor .... chapes, ludia sa boja ani neviem coho .... ved cely ten svet je len jedna skurvena hra .... matrix ... nezi ale sa hraj a uvidis jake dobrodruzstva zazijes .... maj gule a smelo do toho ... drzim palec bro
hej aj ja som tak bol zalubeny na zakladke do spoluziacky...a potom prisla stredna a uz som aj zabudol,ze som na nu neustale myslel etc.. proste,je to len chvilkove
@zeuslol poznám aj ten pocit keď sa ti to stane v dvanástich, tuším, ona má 15, do triedy chodíš so sestrou jej kamarátky, a táto staršia sestra k tebe raz v jedálni cez obed dobehne, chytí ťa za ruku, a snaží sa ťa dotiahnuť k ich stolu so slovami "povedz jej to!". Ty sa vytrhneš, holka odbehne späť, tvojej tajnej láske to povie sama (alebo vlastne neviem čo jej povedala), tvoja tajná láska vstane, vydá sa k vášmu stolu, a viac nevieš čo sa dialo, lebo si sa schoval pod neho a zapchal si uši
A ver tomu že keď sa to deje tak ti to rozhodne nepripadá tak vtipné ako ti to bude pripadať o XY rokov neskôr keď to budeš písať do nejakej diskusie ako strašnú srandu. Čiže podľa mňa radšej jej to povedz sám a priamo
@zeuslol poznám teda nie už. raz som mal podobný problém, že jednu spolužiačku som chcel spoznať bližšie a tiež mi 2-3 roky trvalo kým som ju oslovil ono pozvať dievča nie je problém niekam a na 90% bude súhlasiť len tak zo srandy vzťah nechcem a oslovím nejakú slečnu tak nemá nič proti tomu, aby sa so mnou stretla len bacha birdzáčky neoslovuj bo tie sú tvrdé cha-cha-cha.
@johnypaprikas ked ti poviem,ze o to dievca sa bili uz na prvom stupni chlapci?potom prestupila na inu skolu do mojej triedy a potom zase 5 rokov sa kazdy o nu bil,ale nikto nenasiel odvahu ist za nou
taky sme boli zalubeni do nej..
ps.bolo to pred 15 rokmi cize nejaku sexualitu by som v tom nevidel kedze sme boli uplne inaksia mladez ako je ta dnesna.. a ani nebola nejako sexi..resp.vyspela ako dnesne 14-15tky..
Nehovor jej to ak neprejavila žiadny záujem len to zhoršíš z oboch stran už nebude vobec vedieť ako sa k sebe chovať , alebo ked jej to chceš povedať nie hrr, začni sa s ňou viac baviť a uvidíš ake to bude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ziaden z mojich spoluziakov nie je pre mna na atraktivnej urovni
A ver tomu že keď sa to deje tak ti to rozhodne nepripadá tak vtipné ako ti to bude pripadať o XY rokov neskôr keď to budeš písať do nejakej diskusie ako strašnú srandu. Čiže podľa mňa radšej jej to povedz sám a priamo
áno, poznám
taky sme boli zalubeni do nej..
ps.bolo to pred 15 rokmi cize nejaku sexualitu by som v tom nevidel kedze sme boli uplne inaksia mladez ako je ta dnesna.. a ani nebola nejako sexi..resp.vyspela ako dnesne 14-15tky..
ale teraz kamo..fuh..