Skutoční homosexuáli neexistujú, príroda by to nedovolila. Vysvetľujem si to jedine tak, že štádium vývinu osobností "homosexuálov" sa zastavilo niekde pri veku 7-8 rokov / to sme mali vtedy asi všetci za najlepších priateľov ľudí opačného pohlavia, a to druhé pohlavie sa nám zdalo smiešne a vznikali milé detské hádky a pod. /
hladam si niekoho kto by sachcel so mnou kamosit ,pomahat si navzajom a nenechat ma v tom.som sice iba transsexual ale dufam ze to nevadi...kto chce nech mi pripade zaujmu necha odkaz.neviem citim sa akosi z toho nanic ze ini maju kamosky a pomoc a ja tak daleko alebo nic.dakujemiba vazne
horox: statisticky kazdy pozna minimalne jedneho aj ked to o nom neviem a uprimne ti prajem aby tvoje deti boli teple antija: no dost blby vtip jerry: stazujes si to len ty sam vela ludi zistilo ze na coming aute nie je vobec nic strasne a zvacsa lutuju ze to nespravili skor a co sa mna tyka hej poznam nikdy by ste to na nich nepovedali a sprvu som im to ani neveril jak dokonale dokazu hrat ze ich zaujima baba... vela gayov su velmi dobri herci no skor ci neskor z toho vnutorneho tlaku kazdemu zasviha... vysostne odporucam kazdemu kto sa boji priznat farbu aby to urobil aspon pred 1 clovekom inak to moze mat vazne psychicke nasledky v jeho zivote
jerry: aby som to upresnil zalezi to od toho v akej spolocnosti sa pohybujes ci medzi intelektualmi ci medzi spodinov... pozri sa kto dnes utlaca gayov ? popremyslaj nad tym a uvidis ze vsetci utlacovatelia maju spolocnu jednu vec v ich zivotoch ak na to neprides sam napoviem ti
nie bohuzial nepoznam nikoho okrem mojej priatelky.a je mi ich luto.pretoze v okoli je podla mna viac ludi ako somja ale to nechcu priznat lebo sa za to hambia.a poviem im ze prichadzaju o velalebo v podstate odvrhavaju svoju krasnu podstatu.
som strašne rada , že takým ľudí poznám .. sú 100 krát lepší a normálnejší , ako ostatní ľudia .. teda aspoň podľa mňa , veď tak ja mám kamošku ktorá je BI a náhodou si rozumieme veľmi dobre a som strašne rada že sme sa spoznali .. len vďaka nej som zistila to , čo naozaj som .. ĎAKUJEM NIKOLA !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Tak sa ospravedlnujem.
vo svidniku ich poznam tolko, ze aj keby som si urezal pol ruky, tak mi bude stacit.