Niektory ludia su proste nepochopytelni .... nykomu sa nepacy ze niekto zalozi forum a chce na nieco podotknut tak potom je to tu naco ? ze vraj vijadri sa .... chapem zamer, ale nechapem zucastnenich (chcel som pouzit zainteresovanich, ale asi by som bol
To ako teraz si naschval napisat s tolkymi chybami ? nechapem akoze mohol by si blizsie opisat ..kasli us na vec lebo si ta tu zapamatame jak dakeho ťukťuka..
fakt mi ušla pointa fóra, a načo si si tu založil druhý nick? nevolal sa tamten náhodou santos_789 ????? a ak si robil tie chyby naschvál tak je to fakt úbohé
inak po 1:je kazdeho vec ako pise..ak sem tam da nejaku tu chybicku tak to neriesim..pokial nepise jak nejakym rozrez emo clovek absolutne ma to nezaujima a nechapem o co ti tu ide?riesis druhych ako pisu a sam mas chyby..
po 2..Nejsme v skole
a po 3:ked vidim ako kto pise tak hned sa nad tym pozastavim a nebudem to tu zverejnovat na cele forum..vies kolko tu je takych co naozaj nepisu normalne..
Pripadá mi to tak ako keby polovička diskutujúcich skončila profaka zo slovenčiny...Bohužiaľ asi ta polovička skončila niekde inde... A hovoriť o niekom, že je hlupák ak nevie pravopis je naivná hlúposť. Od kedy pravopis hovorí o danom človekovi aký je? A keď aj hovorí – kto ju napísal?
Nezabŕdaj do toho povolania, ktoré ti nepatri a ktoré si ani neštudoval...!
Nebudem hodnotiť tvoj príspevok, lebo nie som profesor slovenčiny!
Ludia, chlapec ma 14. Podla mna tie chyby neurobil naschval. Stava sa velmi casto, ze 14-rocni pisu s takymi chybami. Co sa tyka toho fora, tiez som nepobral, co to vlastne chcel povedat, no mozno sa nam to raz podari
Nechápem akoze nemudry ludia nemozu vyjadrit svoj nazor??Neznášam take premudrele rečičky ako mas teraz ty.. SLOBODA PREJAVU..mozem si napisat co chcem a je mi jedno ci tomu cloveku ublizim je to proste moj nazor tak bud ho bude respektovat a ked sa mu nepáči jeho vec nie sme vsetci mudručky
ty maly kokot ty si nam tu picoval za gramatiku a sa kukni jak pises sopliak vyjebany nas tu bude ucit zasran facky a do pice ta kopnut fakt ma sere tvoja generacia, naucite sa rozpravat videte 8 triedu a idete tu robit kazne o tom co mam (my) robit a ako a preco a podobne, zebraci...vo vasom veku som drzal picu a internet som videl raz mesiac na hodinu...icte von radsej
Prepáčte mi to, ale ľudia, vy ste niektorí fakt slepí a blbí alebo čo...
Už v príspevku @10 alebo tam niekde, sa ktosi vyjadril že je to schválne, bolo to zopakované minimálne 10-krát a aj tak tu potom ešte nájdem správy ako "Nauč sa gramatiku"
A nehnevajte sa ale má pravdu. JE to prznenie slovenčiny a nemusíte hneď každého posielať do horúcich pekiel keď vyjadrí svoj názor...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
nauč sa písať
a k tomu "vyjadri sa"...keď napíšeš blog odveci, sa nečudujem, že ťa všetci spindajú...
ale z tvojho príspevku som zmätená...nechápem o čo vlastne ti ide
A zvláštne, že si povedal, že v slovenčine neexistuje slovo "môžte" a ty si ho tam predsa napísal.
Mimochodom, nemyslel si namiesto blogu tú tvoju predošlú diskusiu?
Ja som tiež nepochopila, čo si vlastne týmto chcel povedať. Ale v predošlej diskusii si narážal na spisovný jazyk, takže by si ho mal sám aj ovládať.
Ak dodatočne vysvetlíš, o čo ti ide, snáď sa budem môcť vyjadriť nielen ku gramatike.
lebo fakt budeš zapísaný jak ťukťuk
hej ja som práve včera rozhodla písať s diakritikou ..si na to stále neviem poriadne zvyknúť..ale šak to už sa ukope
po 2) Keď sa vyjadríš (napísaním fóra alebo blogu), musíš rátať s odozvou. Aj negatívnou.
po 3) Nemusíš sa báť, že by si bol priveľmi múdry, lebo tá gramatika neumožňuje, aby sme si to o tebe mysleli
Vyjadrila som sa, nech sa páči :/
WTF???
Ale tak napísať nykomu Teda toto je asi druhá najväčšia hrubka hned po vydeu
Inak mám 3 varianty:
1.Buď si to tak písal naschvál
2.Bud si dislektik či jak sa to píše
3.Alebo si jednoducho strašne tupý
K obsahu sa nevyjadrujem, nechápem mu :p
Toto si napisal v inom fore...si to vazne ty?
» www.birdz.sk/forum/slovencin...
ešte stále tomu nerozumiem..
matka príroda sa na tebe vyjašila
po 2..Nejsme v skole
a po 3:ked vidim ako kto pise tak hned sa nad tym pozastavim a nebudem to tu zverejnovat na cele forum..vies kolko tu je takych co naozaj nepisu normalne..
Nezabŕdaj do toho povolania, ktoré ti nepatri a ktoré si ani neštudoval...!
Nebudem hodnotiť tvoj príspevok, lebo nie som profesor slovenčiny!
nykomu sa nepacy keď takto píše
KRISTE, LUDIA, VED Z TOHO KRICI, ZE TIE CHIBI SU TAM NAROKOM
Vážne tie chyby spravil naschvál!!!Ak vám to stále ešte NEdošlo!
Už v príspevku @10 alebo tam niekde, sa ktosi vyjadril že je to schválne, bolo to zopakované minimálne 10-krát a aj tak tu potom ešte nájdem správy ako "Nauč sa gramatiku"
A nehnevajte sa ale má pravdu. JE to prznenie slovenčiny a nemusíte hneď každého posielať do horúcich pekiel keď vyjadrí svoj názor...