Na » www.hojko.com/praca-na-ropnyc... som nasiel dost staru diskusiu na tému: Práca na vrtných plosinách. Táto práca ma uz dávnejšie zaujíma. Bol tam jeden Y[o]G1 ktorý mal íst niekde do Dánska alebo Nórska. Už sa mal dávno vráti
Nie vieš už ako 10-ročný som celé leto chodil do normálnej roboty, poväčšine som kládol dlažbu a obkladal síce som mal 40 Sk na hodinu ale nevadí. Ja nie som internetový maniak a ani žiadny spratek. Pri internete som teraz iba preto bo mam dolamanu ruku.
Nie moj ujo zamestnaval veľa chlapov tak som sa ho spytal, prijal aj kamoša a 4 bratrancov. Pre neho to je vyhodnejšie, makame ako stary a plat da menši. Ale aspoň tam bola sranda . Len neviem čo budem robiť tento rok bo ujo je v prdeli, asi pojdem zbierať čučoriedky, sice je to nahovno ale viac tam zarobim ako u uja.
@mimo493 môj kamoš sa vrátil zo severného mora a povedal nikdy viac, život a zdravie sú prednejšie, tie peniaze krvopotne zarobil so strachom o život. Vieš čo sa teraz stalo v Mexickom zálive!
Kde bol kamarát dennodene pršalo a fúkal ľadový vietor, plošina bola 150m nad morom a za jeho 3 mesačného pôsobenia 2 chlapi spadli do mora, jeden sa aj utopil., keď si šikovny ako obkladač venuj sa po vyučeni tejto práci a zarobíš si dosť aby si bol spokojný a budeš doma, nie všetko je zlato čo sa blyští, daj si poradiť....
@mino493 nechapem či to je vtip... šak keď maš 13 tak ťa nezamestnaju nikdy na vrtnej plošine, ani nikde v zahraniči sa spamätaj keď to mysliš važne, naozaj chceš robiť na vrtnej plošine a naozaj maš 13... si mysliš že dakto ťa na čierno zamestna na vrtnej plošine a zobere si na starosť 13-ročneho chlapca? tam kde aj dospeli môžu prisť o život??
jeden kolega mi hovoril ze jeko kamarat sa prihlasil na inzerat, a asi pol roka bol len vo vycvikovom tabore a uz tam to bolo dost o nervy, je to velmi narocna praca, zo 100 ludi zobrali asi 10 alebo menej (uz si nepametam) a mas tam obrovsku zodpovednost , a je to aj velmi rizikove
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Kde bol kamarát dennodene pršalo a fúkal ľadový vietor, plošina bola 150m nad morom a za jeho 3 mesačného pôsobenia 2 chlapi spadli do mora, jeden sa aj utopil., keď si šikovny ako obkladač venuj sa po vyučeni tejto práci a zarobíš si dosť aby si bol spokojný a budeš doma, nie všetko je zlato čo sa blyští, daj si poradiť....
. . . nikdy by som tam nesiel.
vdaka