Ako si predstavujete svoju budúcu prácu a pracovný čas. Ja by som chcel byť architekt, chcel by som sa stretávať s ľudmi, mať s nimi rôzne stretnutia a dohadovať s nimi rôzne návrhy.Chcel by som mať aspoň hodinu čas na obed... A hlavne nechcem mať šéfa.
Teraz zareagujem ja normálne:
Chcel by som byť učiteľ ale ten skutočný učiteľ! V zmysle paidagogos, viesť, formovať mladých ľudí, ukazovať im krásu sveta a možnosti v živote. Učiteľ je herec, scenárista a režisér v jednom, ako to povedal jeden môj známy. A chcel by som učiť filozofiu a teológiu...popr. NOSku.
Ja momentálne praxujem na úrade a keď vidím tých ľudí, kde sú aj 4 v jednej kancelárii, vydychaní vzduch, 8 hod. stále pozerajú do počitača, červené oči, vrásky, toto ja určite nechcem a keď som sa tak zamyslel v práci strávime veľký kus života. Dáva vám práca okrem platu aj energiu, zmysel a dobrý pocit?
Ja asi ostanem pri tom, že by som bola sestrička ale! pracovala by som v alternatívnom vesmíre, kde neexistujú dvanástky a už vôbec nočné. Pracovala by som na dajakom super oddelení, kde by boli len milí pacienti, ktorí by nemali žiadne ochorenia z ktorých by sa mi chcelo plakať alebo grcať. Ešte by to chcelo schopný kolektív a lepšiu organizáciu práce (úplný opak toho grcu, čo je na SK) A aby som nezabudla, chcela by som byť za tú prácu aj slušne platená
Ahoj, ja nechcem pracovat, som biely cigan, nemam pracu snov. Som lenivy ako hnida. Ale, keby musim pracovat, isto by to bola nejaka na skrateny uvazok. Ale kedze mi skrachovalo podnikanie, tak som nuteny si zacat tu pracu snov hladat, potrebujem k nej VS a na tu aktualne nemam peniaze a je to zasraty ekonom, lebo nic ine neviem. Alebo este by som chcel chovat pandy, to je fajn praca. Vraj dobre platia.
Ja by som chcela byť jedna z tých ľudí z Travel channel, ktorí chodia po svete, ochutnávajú tamojšie jedlá a drinky, ukazujú zaujímavosti miesta, spoznávajú ľudí a tak..to by bol môj ideálny život..nuž, nič také asi nikdy robiť nebudem a budem do konca života robiť, čo ma nebaví
V takej firme v akej robim, rozhodne mat sefa a ludi nad sebou a minimalne mnozstvo ludi pod sebou ak to musi byt, proste pohodicka a ziadny stres, flexibilne hodiny po-pi, na obed si mozem ist na ako dlho chcem, home office kedy chcem.. vlastne to co mam akurat viac dovolenky, aspon 6 tyzdnov na samotnej naplni az tak nezalezi lebo tych 8 hodin utecie ako voda aj teraz ked robim niekedy nieco co ma prakticky nebavi, ale som v pohode nikto ma nekontroluje, neriesi, nemam ziadny stres, pustim si k tomu hudbu a no problem, odidem odtial a neriesim, rozhodne nic kde by mi vo volne zvonil telefon proste normalnu pohodovu pracu chcem, vobec nepotrebujem byt nejaky manazer alebo sef, prave naopak je to len praca tak aby bola co najmenej stresujuca
Realne by som vedela byt lekarka s tym, ze ako jednu z mala prac by som to povazovala za realne prinosne a hodne mojho casu. Ale na to som pristara, aby som sa nou stala, resp. mam za sebou privela rokov studia.
Vedela by som byt aj popici kadernicka alebo murovat domy, alebo organizovat eventy, co trosku robim aj v ramci brigady.
Chcem robiť gélové nechty vo vlastnom salóne a tam sa troška realizovať pár dní z týždňa. Zvyšné dva dni z pracovného týždňa budem asistentka môjho chlapa a jemu pomáhať s jeho podnikaním lebo sám to nestíha.
V podstate hento by som mohla robiť aj na " plný úväzok " a bavilo by ma to, len sa chcem realizovať aj sama a robiť si niečo svoje vo svojom mene a nie byť len stále zatienená niekým.
architekt a práca snov je najlepší vtip dňa
stretnutia s ľuďmi by mal ak tak ten šéf, ktorého nechceš a hodinu na obed by si si minul večer do tej siedmej-ôsmej lebo o týždeň máte deadline
Keď natočím batmanovku, ktorá bude úspešnejšia jak ta nolanova trilogia tak si mozem odskrtnut ze sa mi splnila praca snov ale tak celkovo by ma hocijaka spolupraca s DCčkármi celkom potesila
Ja si pripadám ako divergentný z toho filmu divergencia. Stále ma baví niečo iné a najradšej by som robil milióny vecí, no postupne vyraďujem mnoho vecí, keď že zistím, že nie sú pre mňa.
Spisovatelka. Chcela by som pisat aj knihy aj mat stlpcek v nejakom fasa casopise, ktorý momentálne neexistuje pacilo by sa mi pisat v kaviarnach svojim atramentovym perom do bloku alebo v parku.. byt sama sebe sefkou.
A este ilustrovat knihy by som chcela.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Teraz zareagujem ja normálne:
Chcel by som byť učiteľ ale ten skutočný učiteľ! V zmysle paidagogos, viesť, formovať mladých ľudí, ukazovať im krásu sveta a možnosti v živote. Učiteľ je herec, scenárista a režisér v jednom, ako to povedal jeden môj známy. A chcel by som učiť filozofiu a teológiu...popr. NOSku.
Realne by som vedela byt lekarka s tym, ze ako jednu z mala prac by som to povazovala za realne prinosne a hodne mojho casu. Ale na to som pristara, aby som sa nou stala, resp. mam za sebou privela rokov studia.
Vedela by som byt aj popici kadernicka alebo murovat domy, alebo organizovat eventy, co trosku robim aj v ramci brigady.
A chodim na holy kokot na STU jak vidim.
V podstate hento by som mohla robiť aj na " plný úväzok " a bavilo by ma to, len sa chcem realizovať aj sama a robiť si niečo svoje vo svojom mene a nie byť len stále zatienená niekým.
stretnutia s ľuďmi by mal ak tak ten šéf, ktorého nechceš a hodinu na obed by si si minul večer do tej siedmej-ôsmej lebo o týždeň máte deadline
A este ilustrovat knihy by som chcela.