Ja s kamoškou by sme rady šli na brigádu cez leto do Anglicka. Práca na farme alebo ako chyžné. Neviete nám prosím niekto poradiť spoľahlivú agentúru, cez ktorú by sme mohli ísť?
@tasha5 fajn, ale pokial viem tak fora (a v nich sa nachadzaju nazory XYZ ludi) a ine portaly kde je to zamerane na toto google vyhladat vie.
podla mna jej tu neporadia, lebo je tu mrtvo a lebo kazdy povie nieco ine a zacnu sa tu bit klavesnicami lebo jozko hovori agentura A a ferko hovori agentura B a nevedia sa dohodnut ktora je lepsia a ktora ojebava
@8 tak nechoď keď na to nemáš (pričom netvrdím že po známostiach to nieje pohodlnejšie)..
Slovenske agentúry by som určite neodporúčal, 90% su maximálne nespoľahlivé a majú zbytočné poplatky. V UK je (anglických) agentúr mnoho a sú ZADARMO... v dnešnom svete sa musíš vedieť predierať keď sa chceš niekam dostať..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
podla mna jej tu neporadia, lebo je tu mrtvo a lebo kazdy povie nieco ine a zacnu sa tu bit klavesnicami lebo jozko hovori agentura A a ferko hovori agentura B a nevedia sa dohodnut ktora je lepsia a ktora ojebava
Slovenske agentúry by som určite neodporúčal, 90% su maximálne nespoľahlivé a majú zbytočné poplatky. V UK je (anglických) agentúr mnoho a sú ZADARMO... v dnešnom svete sa musíš vedieť predierať keď sa chceš niekam dostať..