Ahojte ja by som len chcel zo pár rád o práci v zahraničí, poradit nejake konkretne agentury s ktorymi mate skusenosti ze su seriozne a niekolko informacii ohľadom brigád...
podla mna sa vyser na agenturu. najlespie by si mal keby ides na vlastnu past a najdes tam nejakeho slovaka (tvojho kamosa, kamosovho kamosa frajerkynho kamosa etc) a nejako sa s nim dohodnut nech ti dohodi robotu a ubytko a napr s nim dohodnut, ze mu za to nieco das pripadne. urcite by ta to stalo menej nez ta agentura. ja som bol posledne leto v belgicku na mesiac nejak podobne. byval som zadara, jedlo zadara, bike pozicany, na vylety som chodil s tymi u ktorych som byval+som mal jeden velky vylet s mojimi student colege z obchodu kde som pracoval. a zarobil som za ten mesiac 2x tolko co moje kamosky v holandsku za 2,5 mesiaca
@lukashe toto sa môže stať, ale ak chce ísť na istotu a v zahraničí nikoho nemá, tak mu to asi nepomôže ... a ohľadom toho platu, chlapi vždy zarobia viac ako ženy a v Holandsku je plat rozdelený podľa veku
Je pravda ze najlepsie by bolo keby to nebolo cez agenturu co sa tyka zarobku lebo oni si svoje zapytaju tiez, ale ist tam na vlastnu past je velka odvaha i ked sa hovori ze risk je zisk no neviem, najradsej by som skusil anglicko , aj koli jazyku ze uz mam nejake tie lepsie zaklady,... a aku pracu si mal ty v Belgicku? ..
dojednali mi brigadu v obch. dome delhaize.recovo to nebolo tiez zle..robil som iba so studetami odtial a vedeli vsetci dobre anglicky.sice nie su national spíkri ale pomohlo mi to sa aspon zlepsit v komunikacii.
teraz si inak zacinam dojednavat kanadu.a presne na taky sposob ako popisujem v prvom mojom prispevku..(belgicko bolo odlisne tym ze som tam ludi poznal u ktorych som byval pretoze uz som tam 2x bol no nie pracovat) cize uz som zacal zhanat kontakty, informovat sa a v polovici juna by som chcel vypadnut.
bavi sme stale ale len o anglicky hovoriacoch krajinach. podla mna ma ale pre nas dost velky potencial Vieden. keby viem ceknut nieco po nemecky tak pracujem a mozno sa snazim aj o to aby som tam studoval..predsa len cca 1,5hod autom a clovek je v inom svete
@challengerqo ak by ta kanada pre mna bola realna, stale este este nemam partaka.kludne teda
pozri si zabavne parky v amerike.. je to super... su tam aj programy pre medzinarodnych studentov D ale vo vacsine musis byt vysokoskolak... ale ved skus ja tam idem buduce leto.. napr. park Six Flags
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
www.europersonnel.sk - Holandsko
@lukashe toto sa môže stať, ale ak chce ísť na istotu a v zahraničí nikoho nemá, tak mu to asi nepomôže ... a ohľadom toho platu, chlapi vždy zarobia viac ako ženy a v Holandsku je plat rozdelený podľa veku
teraz si inak zacinam dojednavat kanadu.a presne na taky sposob ako popisujem v prvom mojom prispevku..(belgicko bolo odlisne tym ze som tam ludi poznal u ktorych som byval pretoze uz som tam 2x bol no nie pracovat) cize uz som zacal zhanat kontakty, informovat sa a v polovici juna by som chcel vypadnut.
napiste potom ako ste pokrocili
Zatiaľ len rozhadzujem siete, ale ak by niekto o niečom zaujímavom vedel (cez agentúru veľmi nechcem ísť) a nechce ísť sám, tak sa rád pridám
Inak Ti asi veľmi nepomôžem..
@challengerqo ak by ta kanada pre mna bola realna, stale este este nemam partaka.kludne teda
je to sice cez agenturu, ale v tej to mas zadarmo