nejde ani tak o prácu, ako o šéfa v podstate ja som robila odkedy som zmaturovala len v gastre, takže prevádzky alebo práca ako taká sa príliš nelíšila, ale nadriadení hej a prvý šéf bol úplne najhorší
co ja viem.. v poslednej firme co som robil, tak zhodou okolnosti ten team bola kopka divnych autistov, ktori takmer nekomunikovali, resp nevedeli vobec komunikovat.. a spravidla to co sa odkomunikovalo nakoniec neplatilo a co sa neodkomunikovalo bol take kinder nemile surprise..
a potom este prva praca, to bol cisty fail, tam bola zas hromada totalne neochodnych ludi, ktori sabotovali vsetko argumentom "to nemozeme lebo..."
a najlepsia prac. skusenost je asi teraz pracujem z domu a moji kolegovia su holandania, iri, anglicania, indi, brazilcania, taliani, francuzi a vsetci su pozitivni a velmi ochotni dobre sa mi s nimi pracuje
Najhoršie boli chmeľnice - nikdy více! potom aj balenie kníh, kopanie studne, kontrola kvality výroby plastovej dlažby dali zabrať
Najlepšie hodnotím učenie a súčasnú prácu ktorá s tým súvisí.
najlepšia teraz - robím z domu, mám úplný chill, v pohode kolegov aj nadriadených
zlých bolo viac, ale najhoršia bola asi nonstopka, v ktorej som brigádovala cez leto ako 18 ročná. Šéfova žena ma nenávidela a úplne ma šikanovanla, chodili tam samé trosky, ktoré chlastali ako dúhy a potom grcali a došťiavali sa. chodili tam pikeri, ktorí po mne hádzali rôzne predmety trebárs stoličky a gambleri, ktorí sa triasli, aby som im zapojila automat boli asi najhorší tam po mne bliakali, že som podvodníčka a že na mňa zavolajú inšpekciu dostávala som za to asi 3€ za hodinu
Moja najhoršia bola práca v Jysku. Ani nie pre JYSK samotný, bavila ma práca s bytovými doplnkami a tak..ale kôli manažérke ktorá nás nenechala ani poriadne sa najesť a ak si cez obednú pauzu zakaznik išiel vyzdvihnúť tovar museli sme odísť od jedla a ešte mi dala zmluvu na dohodu, robila som to čo všetci ostatní za brigádnicky plat. Tak som jej to vrátila a jedno ráno pred prácou som zavolala že už neprídem
A najlepšia bola asi súčasná v škôlke kôli fajn nekonfliktnemu kolektívu a pracovnej dobe.
Najhorsia bola brigada v restike v brne u prijebaneho sociopata a jeho este prijebanejsej matky, boli aj v Prostreno no nieco neuveritene, a nakoniec mi ani nedali vyplatu za dva tyzdne a nikdy som ju nevidela
Najlepsia 100% ta co mam teraz, sice sem tam trochu stresujuca ale mam dokonaleho sefa, ohromnu slobodu a plat ktory si ani nezasluzim, takze top
Zatiaĺ som len v druhej stálej práci a aj to len 2 týždeň. V prvej som vydržal len niečo vyše 2 týždňov. Šéf bol úplne na p**u. Pracovná doba na papiery od 8.00 do 16.00, v realite tam bývali často do 18-19.00, pritom zaplatených mali len 8 hodín. Na mojom právnom oddelení sme boli dvaja plus nám vypomáhala jedna z iného oddelenia, čo tam bola "už" trištvrte roka. Právnička čo mala byť nadomňou to psychicky nezvládla a po týždni už bola dlhodobo PN. Ani som ju nikdy nevidel. Druhá dievčina čo tam bola o 2 týždne dlhšie ako ja nastúpila na jej miesto. Nikto dokopy nevedel čo máme robiť. Topka boli online meetingy, čo sa konali každý štvrtok. Ja som bol len na jednom. Na druhý deň som dal výpoveď . Tá čo mala byť nadomňou sa rozplakala po náklade šéfe, do každého tam hučal, buzeroval. Do toho nemiestne poznámky atď. Ja mám nervy len jedny a nepotrebujem mať robotu z ktorej by som bol zbytočne v strese.
Teraz je to zatiaľ fajn, ale štátna správa je už taká. Síce moc nezarobím, ale ani sa nenervujem. Radšej menej peňazí ako nervy v kýbli .
najhorsia bola brigada-milka hostess v tescu ci co to bolo. vkuse na jednom mieste na nohach od rana to vecera. vydrzala.som jeden den
najlepsie v kaviarni na kolibe
sefka bola skvela, hostia boli super, uz sme sa tam po case poznali
a tiez super brigada bola v prekladatelskej agenture aj praca aj ti ludia boli skveli
ani to,co robim teraz nie je zle,ale podla mna je toho prilis vela prace za ten plat
Najhoršiu ani nemám v podstate, ale taká horšia pre mňa bola práca za pokladňou, lebo je to dosť stresujúce, opakujúce sa a nie až tak dobre platené. Najlepšia bola v lekárni kde som vypomáhala teraz cez koronu ako dobrovoľník, tam bol super kolektív a fakt ma to bavilo.
Panebože.
Robila som všeličo, asi najhoršie bolo, keď som bola anketárka v Bille - to otravovanie ludí mi bolo strašne nepríjemné.
Ďalej práca v čajovni, kde som bola sama do noci a pravidelne tam chodievali nafetovaní ludia, no nebolo mi všetko jedno - okrem toho, šéf si zvykol rád vypiť a vtedy sa to prejavilo obťažovaním a to bola u mňa definitívne cez čiaru, tak som odtial odišla.
No ale fyzicky najnáročnejšia práca bola pre mňa v BB tlačiarniach - to ozaj nechceš.
Čo sa týka najlepšej práce, tak za mňa herectvo v Habakukoch a taktiež pozitívne hodnotím aj moju súčasnú prácu v banke, ako študentka sa absolútne nemôžem sťažovať momentálne
Najhorisa ked som chvilu robil v supermarkete. Neslo ani o pracu ale ludia tam boli jebli. Viete ako sa chovaju kurata vo velkochovoch kde su natrepane na kope a vypaluju sa im zobaky lebo im z toho jebe a dobu sa navzajom? Asi tak to tam vizeralo.
najhorsia na horskej chate kde som bola v podstate dievca pre vsetko, od umyvania wciek, cez upratovanie izieb, praca v kuchyni az po casnictvo
najlepsia je momentalne co robievam v jednom labaku u nas
este bolo fajn ked som bola u ocina na udrzbe kde nam davali len take blbosti robit, malovat priechody , steny, cosi upratovat, hrabat listie a tak a bolo nas tam asi 6 a super partia sa z nas stala, to som sa tesila kazdy den
Akože ja som taká že prežijem všetko a všetky moje pracovné skúsenosti na brigádach (ktoré boli teda dosť pestré) som vždy brala tak že aspoň zisťujem čo nechcem a naopak čo mi v ktorej práci vyhovovalo
Najhoršia bola asi práca vo fabrike kde bolo totálne nemožné vedenie a vyzeralo to asi tak že jeden deň sa ľudia tak 6/8h zašívali aby si nemuseli ísť pýtať robotu a ďalší deň ich tam čakalo roboty na týždeň a mali to spraviť v ten deň+ sa tam nadrapovali všetci s veľmi ťažkými vecami aj 30+kg a častokrát zbytočne 3x len preto že zlyhala organizácia a nespravilo sa naraz to čo sa mohlo...mne to bolo u prdele lebo som vedela že som tam na 2 týždne ale bolo mi dosť ľúto tých ľudí čo si takto zbytočne kvôli blbej organizácii tam ničia zdravie lebo z niečoho musia živiť rodinu
A najlepšia bola pre mňa práca s drevom v malej rodinnej firmičke na výrobu hračiek a suvenírov krásna vôňa a robota čo ma bavila
@dz@19 no tak zas horska chata to uplne neni, je to len jedna z chat na hrebienku ono by to aj celkom bol dreamjob, nebyt kolektivu, ktory tam bol a toho, ze som mala 15 nechcem tu menovat, ale tak neni ich tam vela.. ak by ta to predsa zaujimalo , tak ts
Raz som mal fasa poziciu na brigade, kontrolol kvality, plastove vyrobky ... odvtedy ked mi dojde nieco z plastu tak pozeram a niekedy ofrflem, ze to je skaredo vylisovane
Inac v pohode roboty, fajn kolektiv a najlepsia zatial aktualna. Outsourcing, mimo korpo dianie firiem, pomaly ziadne pravidla, pravidelne zvysovanie platu, nemozem sa stazovat.
najlepsiu mam teraz, nemozem sa stazovat takmer na nic.
najhorsia bola v jednom pajzli, kde som robila pocas strednej, chodili tam same stoky a sef bol uplne prepnuty idiot. nerada na to spominam v zivote by som uz casnicku nerobila, mozno akurat v nejakej luxusnej kaviarni, kde nehrozi podavanie alkoholu a vsetci pritomni su pri zmysloch. ale pevne verim, ze sa tejto profesii uz navzdy vyhnem
Najlepšia bola v 5D kine. Aj keď veľmi slabučko platená, ale mala som tam pohodičku, mohla som pozerať seriály.. A pracovné dni sme si dohadovali/rozdeľovali samy s kolegyňou, čo bolo tiez fajn
A tá moja terajšia práca je tiez super
No a najhoršia...tých bolo viac ale asi v Nestlé to bolo najhoršie, na nepretržitej.. Ako práca bola ok..len strašne sa tam vliekol čas a robievala som 7 dní vkuse, počas ktorých som vystriedala rannú, poobednú aj nočnú..to fakt vyčerpávalo. Nemala som chuť do života, dva dni voľna som viac-menej prespala a potom ma čakalo ďalších 7 dní práce..a takto stále dokola... Proste zle..
Tak najhoršia pracovná skúsenosť bola u mňa tá, ktorú som si vyskúšal hneď po strednej a bola za pásom.. Vlastne aj to bol pre mňa jeden z tých impulzov prečo chcem ísť aj ďalej študovať, lebo totálne som bol z týchto typov robôt frustrovaný a už som to nechcel a ani to nechcem robiť. Ale aj podľa mňa keď som pomáhal pri zakladaní záhrad a som robil ako jeden z mojich prvých dní pri realizácii a pokládke dosť veľkej plochy trávnika od rána do večera, kedy som bol poviem vám narovinu zničený jak kôň a narobený ako mukel, lebo najmä to prekladanie trávnych kobercov niekoľkokrát a ešte aj pri tej ich váhe nebola sranda. Skúsil som si to, sklamalo ma to nejako, a to už radšej by som robil bankára ako hento zrobený s odídeným chrbátom..
No a najlepší a pre mňa najlukratívnejší flek bol za agronóma, ktorý už bol taký že na úrovni, aj keď som sa 2 mesiace skoro len učil a nič nerobil. Ale tak bolo to fajn, zaujímavé, malo to pozitívne stránky, až na tie 15-ky, kedy tam býval v lete frmol a bolo to o držku, a chodil len z roboty do roboty. Ale napokon som v tom nemal šťastie, okolnosti sa zmenili, majiteľovi sa zdravotne pohoršilo a napokon aj zomrel + korona kríza. Snáď ešte nájdem niečo čo budem považovať za dobré.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a potom este prva praca, to bol cisty fail, tam bola zas hromada totalne neochodnych ludi, ktori sabotovali vsetko argumentom "to nemozeme lebo..."
a najlepsia prac. skusenost je asi teraz pracujem z domu a moji kolegovia su holandania, iri, anglicania, indi, brazilcania, taliani, francuzi a vsetci su pozitivni a velmi ochotni dobre sa mi s nimi pracuje
Najlepšie hodnotím učenie a súčasnú prácu ktorá s tým súvisí.
zlých bolo viac, ale najhoršia bola asi nonstopka, v ktorej som brigádovala cez leto ako 18 ročná. Šéfova žena ma nenávidela a úplne ma šikanovanla, chodili tam samé trosky, ktoré chlastali ako dúhy a potom grcali a došťiavali sa. chodili tam pikeri, ktorí po mne hádzali rôzne predmety trebárs stoličky a gambleri, ktorí sa triasli, aby som im zapojila automat boli asi najhorší tam po mne bliakali, že som podvodníčka a že na mňa zavolajú inšpekciu dostávala som za to asi 3€ za hodinu
A najlepšia bola asi súčasná v škôlke kôli fajn nekonfliktnemu kolektívu a pracovnej dobe.
Najlepsia 100% ta co mam teraz, sice sem tam trochu stresujuca ale mam dokonaleho sefa, ohromnu slobodu a plat ktory si ani nezasluzim, takze top
Teraz je to zatiaľ fajn, ale štátna správa je už taká. Síce moc nezarobím, ale ani sa nenervujem. Radšej menej peňazí ako nervy v kýbli .
najlepsie v kaviarni na kolibe
sefka bola skvela, hostia boli super, uz sme sa tam po case poznali
a tiez super brigada bola v prekladatelskej agenture aj praca aj ti ludia boli skveli
ani to,co robim teraz nie je zle,ale podla mna je toho prilis vela prace za ten plat
Robila som všeličo, asi najhoršie bolo, keď som bola anketárka v Bille - to otravovanie ludí mi bolo strašne nepríjemné.
Ďalej práca v čajovni, kde som bola sama do noci a pravidelne tam chodievali nafetovaní ludia, no nebolo mi všetko jedno - okrem toho, šéf si zvykol rád vypiť a vtedy sa to prejavilo obťažovaním a to bola u mňa definitívne cez čiaru, tak som odtial odišla.
No ale fyzicky najnáročnejšia práca bola pre mňa v BB tlačiarniach - to ozaj nechceš.
Čo sa týka najlepšej práce, tak za mňa herectvo v Habakukoch a taktiež pozitívne hodnotím aj moju súčasnú prácu v banke, ako študentka sa absolútne nemôžem sťažovať momentálne
najlepsia je momentalne co robievam v jednom labaku u nas
este bolo fajn ked som bola u ocina na udrzbe kde nam davali len take blbosti robit, malovat priechody , steny, cosi upratovat, hrabat listie a tak a bolo nas tam asi 6 a super partia sa z nas stala, to som sa tesila kazdy den
Najhoršia bola asi práca vo fabrike kde bolo totálne nemožné vedenie a vyzeralo to asi tak že jeden deň sa ľudia tak 6/8h zašívali aby si nemuseli ísť pýtať robotu a ďalší deň ich tam čakalo roboty na týždeň a mali to spraviť v ten deň+ sa tam nadrapovali všetci s veľmi ťažkými vecami aj 30+kg a častokrát zbytočne 3x len preto že zlyhala organizácia a nespravilo sa naraz to čo sa mohlo...mne to bolo u prdele lebo som vedela že som tam na 2 týždne ale bolo mi dosť ľúto tých ľudí čo si takto zbytočne kvôli blbej organizácii tam ničia zdravie lebo z niečoho musia živiť rodinu
A najlepšia bola pre mňa práca s drevom v malej rodinnej firmičke na výrobu hračiek a suvenírov krásna vôňa a robota čo ma bavila
najlepšia je terajšie zamestnanie - robím v super kolektíve, prácu, ktorá ma baví
A najhorsia bola jedina smena telefonistk. Aj to koli sexistickemu veducemu s ktorym som nechcela ist na rande, tak ma sikanoval
Inac v pohode roboty, fajn kolektiv a najlepsia zatial aktualna. Outsourcing, mimo korpo dianie firiem, pomaly ziadne pravidla, pravidelne zvysovanie platu, nemozem sa stazovat.
najhorsia bola v jednom pajzli, kde som robila pocas strednej, chodili tam same stoky a sef bol uplne prepnuty idiot. nerada na to spominam v zivote by som uz casnicku nerobila, mozno akurat v nejakej luxusnej kaviarni, kde nehrozi podavanie alkoholu a vsetci pritomni su pri zmysloch. ale pevne verim, ze sa tejto profesii uz navzdy vyhnem
A tá moja terajšia práca je tiez super
No a najhoršia...tých bolo viac ale asi v Nestlé to bolo najhoršie, na nepretržitej.. Ako práca bola ok..len strašne sa tam vliekol čas a robievala som 7 dní vkuse, počas ktorých som vystriedala rannú, poobednú aj nočnú..to fakt vyčerpávalo. Nemala som chuť do života, dva dni voľna som viac-menej prespala a potom ma čakalo ďalších 7 dní práce..a takto stále dokola... Proste zle..
No a najlepší a pre mňa najlukratívnejší flek bol za agronóma, ktorý už bol taký že na úrovni, aj keď som sa 2 mesiace skoro len učil a nič nerobil. Ale tak bolo to fajn, zaujímavé, malo to pozitívne stránky, až na tie 15-ky, kedy tam býval v lete frmol a bolo to o držku, a chodil len z roboty do roboty. Ale napokon som v tom nemal šťastie, okolnosti sa zmenili, majiteľovi sa zdravotne pohoršilo a napokon aj zomrel + korona kríza. Snáď ešte nájdem niečo čo budem považovať za dobré.