@plutvonozceakrivozubky - tak si to mala predovštkým napísať... a po druhé - ako máme my vedieť, ktorým smerom chceš ísť, keď vôbec netušíme, aké máš vlohy, čo ťa baví a pod.
skolu mam propagacia a marketing, doma mam pracu vo vyrobni reklamnych sablon a doplnkov ,este malujem dekorativne steny, sem tam spravim nejaky reklamny letak ,teraz som ale v londone kvoli jazyku tu si privirabam roznaskami novin a magazinov a chodim do skoly
vzdelanie nemam skoro ziadne- gympel a momentalne sa pracuje na vyssom. snad nezostanem iba pri jednom
a pracujem na marketingovom oddeleni jednej spolocsnoti a v bududcnosti budem urcite vyssie
a plat mám v kačkách a som velice rada že česká koruna posilnila voči euru a plat nemam vysoky ale na to ze som skoro bez vzdelania a ze sedim v kancli je dost fajn a cini ma samostatnou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
plat, ktorý mi stačí
a vzdelanie také,
aby som mohol robiť prácu, čo ma baví a mal plat, ktorý by mi stačil...
plat mám super
Jedine co ma stve, ze ju nemozem robit cely zivot
mam v pohode plat, ale raz budem mat viac.
mam vzdelanie adekvatne mojmu veku, ale raz budem mat uplne ine
Nepasieš náhodou ovce? a striedaš sa s druhým honelníkom?
malý
žiadne
Ale moja matka je toaletárka, nehambiš to tu na verejnosti písať, ty truľko !
nemám
nemám
.....pracujem na tom aby:
bola
aspon nejaký
bolo
A nebal ma Ja som ten typ, ktoremu viac vyhovuje byt sam, ako niekoho mat proste preto, aby som niekoho mal.
A za druhe uz som zadany.
a pracujem na marketingovom oddeleni jednej spolocsnoti a v bududcnosti budem urcite vyssie
a plat mám v kačkách a som velice rada že česká koruna posilnila voči euru a plat nemam vysoky ale na to ze som skoro bez vzdelania a ze sedim v kancli je dost fajn a cini ma samostatnou