akoze ked som pracovala to bol des, nie praca samotna ale vybavovacky s rozvrhom, lokalita prace kde chodili 2 busy denne, cakanie a za ppci plat na hodinu som zarobila len 200e mesacne a praca v chaotickej organizacii so samymi francuzmi, no uz nikdy to nechcem zazit ale aspon mam nieco do zivotopisu a potom som zvykla doucovat jazyky ale vsetci moji "ziaci"uz maju po maturite ale idem do posledneho rocnika, takze si to musim uzit a potom uz mozem robit do konca zivota
ale tak skola aj praca ma bavi, kedze pracujem skoro v odbore aky studujem, ale je to narocne, hlavne kvoli tomu ze musim rozmyslat nad vela vecami, aj v praci, aj v skole.
Ja neviem ci si v robote predlzovat zmluvu (dvihli mi plat)... Idem do prvaku tak este neviem ci to budem zvladat popri skole... Ako rozvrh mam taky ze by som stihala :/ tak neviem teraz ze co
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Obcas to je o drzku ale da sa
Ale pracujem a už dva dni len riešim veci okolo a už je toho veľa no. Minulý rok som to zvládala ale teraz som si nie istá. Ale zvýšili mi plat!
ale tak skola aj praca ma bavi, kedze pracujem skoro v odbore aky studujem, ale je to narocne, hlavne kvoli tomu ze musim rozmyslat nad vela vecami, aj v praci, aj v skole.
Tieto nase skoly stoja za hovno, cest vynimkam (akurat ja som na skole co mala celkom dobru "recenziu", ale v skutocnosti to je hnoj).