a čo tak možnosť: Kedysi som bola malé zlaté ale sprosté decko, teraz som o niečom múdrejšia, ale keďže nemôžem byť dokonalá, tak sa to muselo na niečom odraziť?
lebo zatiaľ všetci ľudia, ktorí boli škaredí ako deti, sú teraz taak náádherní... a všetci ktorí boli nádherní, sú teraz.. ehm.. nemožem povedať že škaredí, lebo to nie, ale nie sú už takí nádherní ako boli, keď boli deti.. takže vlastne škaredé deti teraz krásou prevyšujú pekné deti
---> podľa mňa vo vačšine prípadov ale na tom aj tak nezáleží... lepšia by bola anketa: keď som bola malý, bol som hlúpy, ale teraz som múdry.. keď som bol malý bol som múdry, ale teraz som hlúpy... atď..
Ja som to mal trošku zložitejšie, do cca 9tich rokov som bol najkrajšie dieťa strednej europy, potom som pribral, maximálne oškaredel a niekedy v 14tich som sa zas dostal do normálu...
Svoj vrchol som zazil asi v troch rokoch. To vsetci behali na okolo a vykrikovali - "boze ten je zlaty", "na zjedenie", "sladucky", "chutnucky", "aky je mily" - a vsetci za mnou chodili len aby ma videli. No ale od vtedy to ide dolu vodou. Vtedy som si este nebol celkom isty, co sa posralo, dnes uz je to o dost ocividnejsie.
a moznost: ked som bola dieta bola som clovek, a teraz som mutant?
@Demonicbass podla mna to je tak, ze z peknyx deti vyrastli normalne pekni ludia a zo skaredyx tak isto, len ti co boli ako mali skaredi si tymto polepsili a preto sa zda, ze su krajsi
Ak si na fotkách v tvojom albume skutočne ty, čo nemám dôvod spochybňovať, myslíš si, že je namieste tvrdiť o sebe, že si zostala škaredá? Preto sa mi to javí byť neúprimné. Ale ak to chceš počuť, nie si škaredá, dokonca si pekná. Si teraz prekvapená? Verím, že nie.
@radiophonic Ale na fotkách nie som bez make-upu, bez ktorého nevýjdem ani vyniesť kôš, pretože nechcem nikomu koho by som mohla stretnúť spôsobiť traumu
A zas preháňaš. Ja som síce zástancom teórie, že každá žena môže byť krásna, ak už nie inak, tak skrz maľovátka, ale nemyslím si, že máš až tak nedobrý základ, ktorý je potrebné pri každom opustení príbytku retušovať.
co sa da robit.. mala som prirodzene blond vlasy, zlatucky ksichtik a velke sive ocicka samozrejme velku hlavicku teraz mi vlasy trosku stmavli, ksicht mam flakaty a vyrazkovy, nos mi narastol (a okolo 18 mi na nom este vyrasite hrbol lebo to mame v rodine) zmenila sa mi farba oci, bohuzial kucerave vlasy mi ostali..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
lebo zatiaľ všetci ľudia, ktorí boli škaredí ako deti, sú teraz taak náádherní... a všetci ktorí boli nádherní, sú teraz.. ehm.. nemožem povedať že škaredí, lebo to nie, ale nie sú už takí nádherní ako boli, keď boli deti.. takže vlastne škaredé deti teraz krásou prevyšujú pekné deti
---> podľa mňa vo vačšine prípadov ale na tom aj tak nezáleží... lepšia by bola anketa: keď som bola malý, bol som hlúpy, ale teraz som múdry.. keď som bol malý bol som múdry, ale teraz som hlúpy... atď..
Teraz:
@Demonicbass
@Demonicbass podla mna to je tak, ze z peknyx deti vyrastli normalne pekni ludia a zo skaredyx tak isto, len ti co boli ako mali skaredi si tymto polepsili a preto sa zda, ze su krajsi
Dôvod je prostý. Je to možnosť, za ktorú si zahlasovala v tejto anketke.
Jej pochybná úprimnostná hodnota.
Ak si na fotkách v tvojom albume skutočne ty, čo nemám dôvod spochybňovať, myslíš si, že je namieste tvrdiť o sebe, že si zostala škaredá? Preto sa mi to javí byť neúprimné. Ale ak to chceš počuť, nie si škaredá, dokonca si pekná. Si teraz prekvapená? Verím, že nie.
A zas preháňaš. Ja som síce zástancom teórie, že každá žena môže byť krásna, ak už nie inak, tak skrz maľovátka, ale nemyslím si, že máš až tak nedobrý základ, ktorý je potrebné pri každom opustení príbytku retušovať.
@popolcek veru... všimni si, ako som zmenila štýl obliekania... už žiadne ružové šatočky