raz som zobral jednu policajtku aj s ozratym manzelom jej do auta (v ktorom sme uz predtym boli 4ria). prsalo tak som sa zlutoval.
PK-BA to bola celkom zaujimava cesta v tom dazdi. vystupili na Vinohradoch, dala mi za odvoz 20E, ziaden bordel, nic neukradli, tak si hovorim ze aj nabuduce
kamarát, raz zobral dvoch chalanov a mal búračku, jemu sa nič nestalo, ale tých dvoch odviezli do nemocnice........jednému potom platil dva roky za ublíženie na zdraví,
takže ja som z braním stopárov skončil..........filip
jazdim si len po meste, ale aj tak by som nevzala. mala by som obavy, ludia su svine a stopovala som len raz ked nesli busy z Domase a lialo, ale boli sme tri
ja zoberem vzdy hocikoho pretoze ked ja stopujem tak nadavam ze nikto nezastavi..iked stalo sa mi ze som o druhej rano stopoval a zobral ma typek kt isiel uplne inam ale zlutoval sa a zobral ma do tej mojej diery..
stopujem a budem brať stopárov. zatiaľ s vodičmi samé dobré skúsenosti. (hudobný nástroj je lákadlom pre veľa šoférov. raz sme mali s priateľom u seba djembe a vzal nás jazzový kapelník. stop trval asi minútu a pol.)
Párkrát som už stopovala. Prvý stop trval asi 2 minútky, čo bol vraj rekord aj kamaráta, s ktorým som stopovala a ktorého je stopovanie životný štýl Škoda, že šli inde, takí v pohode ľudia vyzerali. Potom sme stopli taký tichý manželský pár, čo za celú cestu neprehovorili Ale posledná skúsenosť ma odstrašila- stopovala som s frajerom a s dievčaťom, za ktoré som bola zodpovedná, a takého týpka sme stopli, čo šiel po starej ceste vedľa diaľnice rýchlejšie ako bavoráky na diaľnici. Toľký strach a následne toľké šťastie z úspešného vystúpenia som ešte nikdy nezažila...uáá
ja stopujem skoro vždy, keď mám na to náladu, lebo zvyčajne idem domov o 3-4 ráno. a najrýchlejší stop u mňa bol ani nie 3 sekundy. zdvihol som prst (nie prostreník ) a auto mi hneď zastavilo. no najlepšie bolo na tom, že som bol opitý ako sviňa, spal som na zemi, prišiel po mňa kamarát, že ideme domov, tak som sa zdvihol a o necelé 2 minúty som ležal pred domom pri vchodových dverách. a keby že náhodou budem mať auto, tak stopárov budem brať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
PK-BA to bola celkom zaujimava cesta v tom dazdi. vystupili na Vinohradoch, dala mi za odvoz 20E, ziaden bordel, nic neukradli, tak si hovorim ze aj nabuduce
Ale strašne ma nasral keď si dal do uší sluchátka s H16 a snažil sa prehučať môj trance !
takže ja som z braním stopárov skončil..........filip
ináč dobré robíš, čo robíš..........filip
moj otec raz vzal manzelov a ti mu slohli fotak...
najlepšie mať auto s veľkou korbou, kde ich bude veľa sedieť, spoznávať sa a spievať, jes.
to aby som sa začal báť.......filip
(ten kto poznal to auto, vie asi akým štýlom sa cestovalo z prešova do košíc )
Posledny a najvacsi stop bol z Prahy do Pariza! Parada.
Z takych mensich to bolo napr z Trnavy do Blavy asi okolo stvrtej rano, heh.
Velmi vesele. Inak bezne po Bratislave.