nie, lebo ešte milujem bývalého , to by riadne veľká iskra musela preskočiť ,ale to pochybujem, no ak sa nájde niekto, kto by ma chcel aj po tom,ako ma stretne a ne len cez net, táák možno...
oficiálne som single už od narodenia a keď sa niekedy rozhodnem si s niekým oficiálne aj niečo začať, resp. mať vzťah, tak to už musí aj za niečo stáť...vlastne nie za niečo ale za všetko...
Som SinGle...a nestažujem sa....Táto Skazená Éra...zmenila Dievčatáá urobia za peniaze hocičo aby mali nike na nohách alebo velda seba nagelovancý degeškou v pásikavom svetri a v uzkych rifliach DDD....
tak buď som ja nepochopila otázku, alebo sa dejú na svete čudné veci a nikto z birdzu kto nemá vzťah si odmieta nejaký začať... konečne sa vyrieši problém s preľudnením planéty, aj keď uznávam vzťah nepodmieňuje tehotenstvo, ale tento fakt skúsme pre tentokrát obísť a tešme sa z vyhynutia..hurray!
ano, ale nemam pocit, ze by niekto chcel zacat vztah so mnou .. a vlastne. aj hej, ale vacsinou po mne tuzia dost dotieravi ludia, ktori sa mi akurat tak zhnusia
popravde asi ani nie teraz už sa cítim stará na také tie explozívne mesačné kvázivzťahy a mladá na tie dlhšie, navyše sa už na ne pozerám celkom skepticky, mňa by musel asi chalan vmanipulovať do vzťahu ako kobylu so zaviazanými očami, aby som si to ani neuvedomila
@husky a @n0win0u neviem neviem kto bol opitý a nič si nepamätá ty máš frajera sama? to bola prvá otázka čo padla z tvojich úst eriku! ano mám sama a NICK ma už čaká v posteli, idem za ním. nechápeš súvislosti proste
Zistila som, že je lepšie mať.. len kamarátov, ešte lepšie takých "lepších" Naozaj ale, je to oveľa lepšie, lebo máte všetky výhody + nie je nutná taká tá prehnaná romantika, držanie za ručičky a všetky tie nudné veci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
92 komentov
len nikto neni schopny zacat vztah somnou
but theres nobody @kaylee
Byť nezadaný mi celkom vyhovuje.
byt nasilu s niekym je este horsie
ako keby bol problém s niekým niečo začať. ja problém nevidím nikde
@n0win0u
Proste...
,,Nemá zmysel s niekým chodiť v dvanástich."
A v 14, 15,16... pre mňa tiež nie.
Ja sa rovno vydám, potom
tak tak
naozaj neviem na túto otázku odpovedať
inak asi ..nie
@n0win0u a to nevieš o najhoršom by si zo mňa rovno grcal
Zistila som, že je lepšie mať.. len kamarátov, ešte lepšie takých "lepších" Naozaj ale, je to oveľa lepšie, lebo máte všetky výhody + nie je nutná taká tá prehnaná romantika, držanie za ručičky a všetky tie nudné veci
šak nemusíš ja si kľudne hodím aj miesto teba alebo pošleme danielka
anytime