@puco90 no veď ja netvrdím, že schválne... ja hovorím len to, že takmer nikto si nedáva pozor na to, že ho stláča, aj keď ja osobne nechápem prečo... to je taký problém používať aj myšku?
@vreskot000 no tu sa jedná o aplikáciu teoŕie do praxe..smrť je o tom, že určité procesy prestanú fungovať...no pokiaĺ by sme tie procesy obnovili, teoreticky by mal človek "vstať z mŕtvych"
No je to len teória a čas ukáže, či sa to dá aj aplikovať do praxe.
@loveistheanswer vsimol som si, ze si nedavno zareagoval v "casaku" na gramaticke chyby redaktorov atd. ktore boli v clanku, prislo mi smiesne, ze ty ako fake, mozes takto hodnotit birdz s vetou "uz zo sebou?" "uz s tym nieco robte!" za tych 32 dni si si urcite vsimol vela chyb v casaku. ale viac sa k takemu chudakovi vyjadrovat nebudem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Pokiaľ si myslíš, že som len tak napísal nadpis a stlačil enter, tak sa mýliš. Nemalo by to žiadny význam.
Nie pretože bunky ktoré boli zmrezené, sa roztrhávajú, teda pri zmrazení s aim najskôr dpsť vážne poškodil mozog.
Mám to z novín, tak kto vie. ale ja tomu verím, dáva to logiku.
ojeby riadne
No je to len teória a čas ukáže, či sa to dá aj aplikovať do praxe.