"Ahoj, Mám kluka a spaly jsme spolu ale měly jsme jen petinng.... Ale on mi potom začal lízak pipinku a jazykem se my zavrtal až do vnitř. Mě se to líbilo a tak sem mu splnila přání a vykouřila jsem mu ho kousala ho atd. Může se mi něco stát? PS:JE TO PRAVDA!!!!"
ilé bravičko. Raz som sa bola prejsť po parku s mojou najlepšiou kamaratkou ,keď v tom ako sme išly uvideli sme farmu.. Nedalo nam to a išly sme tam boli tam býky jeden z nich sa na mňa vrhol a skoro ma zabil .. strhol zo mňa oblečenie a začal ma šukať trošilinku to bolelo ale potom to bolo užasne kamaratka sa k nam pridala potom sme mu vykurili a vyhonili ...... Je polikanie byčich spermii zdraviu škodlive? Možeme byť tehotne ? Prosim odpište
Každý večer to dělám s plakátem Zayna Malika. Bojím se ale otěhotnění, protože kdyby se to stalo zničila bych mu kariéru. Co mám dělat ? Nemůžu přestat, dělá mi to táááááák dobře.
napr. : Zuzka (15): „Kdysi jsem nosila rovnátka. Zamilovala jsem se do kluka, kterému to vůbec nevadilo, jenže nakonec došlo na pořádný trapas. Když mě chtěl líbat, olíznul mi zuby a řekl: „Ty jsi měla okurku?“ Rozbrečela jsem se a pak utekla.“ pri tomto som skoro plakala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Tak čo si akože mám o tom myslieť
Najlepšie sú komentáre
Ale inak (ach) tí ľudia sa asi vážne nudia...
looool až mi vlasy dupkom stavajú nad tou ľudskou primitivitou
napr. : Zuzka (15): „Kdysi jsem nosila rovnátka. Zamilovala jsem se do kluka, kterému to vůbec nevadilo, jenže nakonec došlo na pořádný trapas. Když mě chtěl líbat, olíznul mi zuby a řekl: „Ty jsi měla okurku?“ Rozbrečela jsem se a pak utekla.“ pri tomto som skoro plakala
tak to je pravda
to neni normalne myslia vobec nieco vazne co tam pisu ?