V poslednom case nahapem sama seba.. pre vsetko by som plakala ked ma niekto len trochu urazi..nieco s ami nepaci,...hned mi slziy oci.ale citim sa aj cela smutna.. ja to tak nechcem..hocico ma rozplace..ale ja to aj tak srdcorvuco berem.. nvm to vysvetli
To je preto lebo stále sú rozhádzanú hormóny... To mal asi každý a je normálne, že to máš vo svojom veku. Dokonca to má nejeden chalan. A fakt najlepším liekom je to niekomu vykecať.
keby si bola v znamení rýb, tak by som sa ani nečudoval... ale takto... no nájdi si, resp. obráť sa na niekoho komu najviac dôveruješ a nech stojí pri tebe stále a nech ti pomáha ako to bude len možné... raz to bude dobré neboj
hej ja som tiež taká bohvie či je to otázka veku ja mám 20 tak neviem...no veľa žien je takých podľa mňa je to určitým spôsobom normálne...fakt pomáha sa vykecať alebo si aj schuti poplakať...
@anthvillie no ak vezmeme do úvahy, že väčšina žien sú naozaj to nežnejšie a v tejto veci slabšie pohlavie, tak dá sa to ako tak zniesť ale... v každom prípade ak je to na každodennom, resp. každochvíľkovom poriadku, tak to treba jednoznačne riešiť
ja som teraz vo velmi podobnom stave a fakt pomaha vykecat vyplakat sa a myslim si ze za to moze aj pocasie ale naboj prijde jar a vsetko bude lepsie a velmi dobrym liekom je sport ist do toho naplno a znicit sa tak ze tvoje jedine myslienky budu smerovat do sprchy a do postele
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov