fuha...no nepamätam sa kvoli comu som naposledy ..ale tak raz za 3mesiace ..mozno menej ... a väcsinou su to ..rodinne,osobne problemy .. niekedy ma aj song rozplace ...
naposledy som mala take obdobie asi pred mesiacom to už som bola tak s nervami v koncoch a na dne že som revala celé dni vkuse skoro .. ale občas potrebujem len tak si poplakat aby mi bolo lepšie
Stále. Nie som hysterka ani nič podobné. Plačem keď som sama a väčšinou preto, že sa sama do toho vyhecujem keď si nadávam, kritizujem na sebe všetko atď. Klasika
@n0win0u ano, ano. a este potrebujem zmensovat oci a totok velice dobre robi na to uckam sa, ale kokot mi to pomaha, vis... takym sprostym ludom ako ja uz nic nepomoze. a este som aj jebnuta pica, to je konic uz
Často. podla man fakt ze dost casto. Vacsinou kvoli hlupostiam, ked sa pohadame tuto s @horsiq teda niekedy to su fakt veci, ktore mi proste ublizuju, pridu mi luto, pride mi to cele zle a nieoc co nemozem zmenit... niekedy ked sa nieco doma doserie... nekedy co ja viem preco.... ale celkom casto.
@bludiacisvetom Nemyslím, že v mojom prípade je tam priestor na niečiu ľútosť. A hlavne nie od človeka, kt. ma nepozná.
Mne príde skôr smutné, keď niekto sám seba prechváli pomaly do nebies a tvári sa že to je v poriadku. Pre mňa je to len určitý typ autoreflexie. Pretože radšej si sama priznám, že som niečo posrala ako keby som to mala počúvať od ostatných.
dosť často .... ked som vynervačená,sklamaná,.... pre niekoho koho mam rada... ale zvyknem plakať aj ked je dlho nanič počasie ... poprípade ked sa pohádam s niakým dobrým kamarátom....
niekedy od hnevu, ale ten plac nemam rada, neviem ho zastavit, stve ma to. a taký ten skutočný plač zo smútku to asi pred mesiacom, to som mala dost dlhe zufale obdobie
ja placem iba ked som zalubena vtedy som taka citliva.. v poslednom case placem dost casto ale ked som bola bez chalana, jednoducho som nedokazala plakat...
naposledy.. pred 3mi tyzdnami? ked som sa pohádala so skoro naj kamaratkou, teda sorry, falosnou kamaratkou
inak neplačem často, asi fakt len keď mi mama nadáva a vypráva tie jej reči ako uprednostvala vzdy sestru, aka som ako bol moj otec, a uraza ho.. aaa ešte keď ma chlapec sklame, to sa nestalo moc krát, iba fakt malo, ale tedy je to kurva vela sĺz
Plačem iba ak niekto naruší moju integritu a odhalí moju posttraumatickú stresovú poruchu z detstva, vtedy dostanem takú depresiu - kedysi až na samovraždu.
No ja som bola vzdy vyrovnany, optimisticky, pokojny clovek. Usmev na tvari, svet gombicka.A potom to prislo. Teraz asi tak mesiac placem v jednom kuse. Totizto som si naivne myslela, ze ludia placu len pri rozchodoch
neplačem nejako často. naposledy kdesi v apríli po oslave mojej 20 všetko sa tak skvelo bavilo, ja som bola strašne najebaná a tak som plakala poflámová depka
keď ma niekto naštve, ale fakt že naštve, keď mám depku, keď mi niekto blízky zomrie, pri dojímavých filmoch, a keď premýšľam o minulosti a uvedomím si, že už sa to nikdy nezopakuje.
v priemere asi tak každý tretí týždeň, záleží od okolností.
naposledy, keď som sa dozvedela, že bývalý začal bývať so svojou súčasnou priateľkou, pravdepodobne spolu plánujú rodinu... to bolo prvýkrát tento rok. Zabúda sa fakt ťažko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
a pravidelne aspoň raz za mesiac kvôli bolestiam
niekedy sa človek musí zmieriť s tou cestou, ktorá je správna,,
a odvtedy som prekonal cca 50 romantickych filmov, 3 pohreby, 100 záchvatov hnevu bez plaču ja osm is to odplakal keď som bol malý
@blacktears ty si ako birdzposielátor:
"milý n0win0u,
užívateľ hajzelbaba si ťa pridal k priateľom a plače preto, lebo je jebnutá piča, ktorá sa s tebou a inými súdruhmi nechcela stretnúť"
takze aj to pekne dopln do tej automaticky generovanej spravy odo mna
asi by bol zo mňa dobrý herec
plačem ked mám dôvod... a musí byť vážny ..
Mne príde skôr smutné, keď niekto sám seba prechváli pomaly do nebies a tvári sa že to je v poriadku. Pre mňa je to len určitý typ autoreflexie. Pretože radšej si sama priznám, že som niečo posrala ako keby som to mala počúvať od ostatných.
Plačem často. Skoro vždy, keď si zapnem správy
inak neplačem často, asi fakt len keď mi mama nadáva a vypráva tie jej reči ako uprednostvala vzdy sestru, aka som ako bol moj otec, a uraza ho.. aaa ešte keď ma chlapec sklame, to sa nestalo moc krát, iba fakt malo, ale tedy je to kurva vela sĺz
ale inak z osobných, rodinných a podobných problémov už dávno nie
to bolo fakt strasne.
v priemere asi tak každý tretí týždeň, záleží od okolností.