Hm, čudny postrech ja ked vidim peknu babu tak sa jej pozdravim alebo žmurknem a ked je škareda tak sa snažim nerobiť nič ako keby ani nebola Na 100% viem že ked je baba pekna tak po nej nenadavaju že je škareda ale kur... ktora ešte nedala tomu čo po nej nadava aj mne viletelo sem tam ty škrata drž hubu a tak ale naozaj bola škareda pochybujem že by som to povedal aj peknej
aj ja som sa s tym uz stretla,,je to dost krute,mali by sa spamatat a drzat klapacky,,sak ona za to nemoze,,je to od nich dost ubohe,,kebyze sa to stalo mne tak ich tak vypi..
heh a preco aj baby nekricia po staredych chalanoch??,,by som bola zvedava ako by sa zatvarili
Ono je to tak, ze malokedy vidis dvoch peknych ludi spolu Je to preto, ze jeden z nich je vzdy ziarlivy, preto si vybere menej pekneho partnera, aby to mal lahsie Navyse, menej pekne baby su lepsie v posteli, lebo sa viac snazia
kde je podla vas hranica peknej a skaredej baby? co je skareda a pekna baba, teda skor sa pytam na tu skaredu? alebo vlastne viem, je to ako s peknymi a skaredymi chalanmi, to si viem lepsie predstavit. alebo mozno by bolo lepsie so zaujimavymi a nezaujimavymi chalanmi a zaujimavymi a nezaujimavymi babami.
MYslim, ze su skor sympaticke baby a nesympaticke baby Kazdy ma na to iny nazor, takisto, ako sa vsetky baby nezhodnu natom, ako ma vyzerat pekny chalan... Pre niekoho dufam sympaticka som a pre niekoho urcite nie. Ved predstav si kolko by si toho musela odhanat, kebyze sa pacis kazdemu Aj ked by ich z mojej strany mohlo pribudnut...
hh..no o mne si ludia myslia ze som relativne pekna...a aj ja mam vysoke ambicie.a nazor o sebe..a napriek tomu ma jeden chalan z netu pri osobnom stretnuti vysmial...
WTF? V zivote som sa s niecim takym nestretol a ja osobne by som to ani nikdy neurobil. Dievcata ktore sa mi nepacia nekomentujem, maximalne poviem peknemu dievcatu ze jej to dnes sekne alebo nieco v tom zmysle. IMHO ak naozaj existuju chalani (starsi ako 15 rokov) ktori kricia na dievca ze je skarede, tak maju nejaky komplex abo nieco podobne
poviem ty takto.chalan ktory to povedal je bud fakt debil aelebo tam mal kamsov pred ktory sa predvadzal..ja by som si to nebral osobne keby mi nejaka baba povedala ze som skaredy..jednej sa pacis druhej nie taky je zivot..papapa:}
no tak toto keby som počula že na nejaku škaredu babu kričia tak by som tym xalnaom rozkopala riť čo sa oni staraju do toho či je niekto pekny laebo škaredy..raz sa mi stalo ked som šla so spolužiakowym kamratom a hodnotil na ulici každu babu pri čom on tiež nie je prawe najkrajši ale twaril sa jak nejaky kasanowa by som wrazdila takyx ludi-xalanow
stalo sa raz ze po jednej babe kricali ze jaka skrata ide...ale ti typci neboli prawe najkrajsi a podla mna su taki typkovia poriadni idioti ktori sa chcu wytahowat pred kamaratmi a robia to mozno zo zabawy ale tento typ zabawy je dost ubohy lebo co koho do toho jak napr. ja wypadam??? nech sa staraju o seba!!! nemam rada takych chalanov bez ucty k babe... ked sa im ta baba nepaci tak nech po nej newykrikuju... sedlaci jedni!!! je mi z nich zlee :!
hmm ja ked vidim skaredu babu tak poviem potichu alebo sebe alebo tomu co som s nim ze bola skareda urcite nepridem k nej a zakricim ty si ale skareda ... asi to svadci aj o IQ ludi co to kricia pride mi to nizke IQ chalanou v tejto situacii ale inak potichu povedat aby to ona nepocula mi pride normalne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
temeraf
EQ
alebo si rieši komplexy ze ho ziadna nechce tým, že sa tvári, že má ženy v prdeli....
heh a preco aj baby nekricia po staredych chalanoch??,,by som bola zvedava ako by sa zatvarili
..tej druhej vete nerozumiem..
A podľa mňa na škaredú babu ani nemrknú, nie to ešte, aby aj vykrikovali! Sedláci!!
stalo sa raz ze po jednej babe kricali ze jaka skrata ide...ale ti typci neboli prawe najkrajsi a podla mna su taki typkovia poriadni idioti ktori sa chcu wytahowat pred kamaratmi a robia to mozno zo zabawy ale tento typ zabawy je dost ubohy lebo co koho do toho jak napr. ja wypadam??? nech sa staraju o seba!!! nemam rada takych chalanov bez ucty k babe... ked sa im ta baba nepaci tak nech po nej newykrikuju... sedlaci jedni!!! je mi z nich zlee :!
ale fatk nevjem čo z toho maju...možu to byť aj komplexy , že ich žiadna nece ,tak si to vybijaju týmto sposobom...neviem