preco nizničit nieco kde je o ludii postarane,a to sa im nepači,to isteee ako lybia,a aj hlavne teraz syria,lebo za nou stoji čina a ruskoo,a toho sa američania hlavne boja...mozna mimo temy DD
@semhamforas hovoríš o Stuxnet -e však? ... videl som prednášku kde človek, čo ho analyzoval priznal, že nie je iná možnosť. Financovali to USA, nik iný nemá také prostriedky. Je však smutné že sa k tomu neviaže aj nejaká reakcia zo strany spravodlivosti :/
@semhamforas To že tam sú všetci šťastný a spokojný by som netvrdil. Pár rokov dozadu tam mali pekne veľké protesty.
Ja osobne nie som presvedčený o tom že Irán je hrozba. Nie väčšia ako niektoré ďalšie krajiny ktoré vlastnia jadrové zbrane. Napríklad Severná Kórea, Rusko. Navyše mám obavy že by to zase prinieslo len chaos.
@sorum takto oficiálny dôvod bude, že irán zaútočí na Irán, už teraz sa na tom pracuje, som čítal na nejakom spravodajskom portáli, že sa niekto pokúsil spáchať atentát na ich prezidenta, a celkovo chcú tlačiť na Irán aby potom Izrael nevyzeral zle.
Čo je na tom najhoršie je, že Rusko a Čína budú plne podporovať Irán čo je pochopitelné ale tým pádom sa to prenesie aj na ostatné štáty.
@semhamforas jezis jebnuty antisemita tu zas rozdava rozumy teba s celou rodinou zavriet do plynovej komory... sa zobud, kde je v irane nejaka opozicia, ked su taki strasne demokraticki?
@semhamforas no ved a ako s tym protestom dopadli? akurat sa im vsetci vysmiali do xichtu. jj zidia mozu za to, ze iransky prezident stale popiera holokaust a neuznava ich stat a chce ho vymazat z mapy oni nikdy neutocili, vzdy sa len brania. lenze to by si si najprv musel zistit fakty
@majo16 prosim ta, povedz mi, co na tom obsadeni bolo nespravodlive. ked ich z uzemia gazy neustale bombardovali jebnuti palestincania a neprestali ani po 4654 upozorneniach, tak najlogickejsi krok bolo obsadenia toho uzemia, aby im v tom zabranili dufam, ze som to tvojmu nazi-mozocku vysvetlil dost jasne
@semhamforas ty dobre davas dnes ze "je 1dno, ako dopadla opozicia, hlavne, ze tam je" - looool. tak to potom aj v cine je opozicia. sice su jej predstavitelia vo vazeni, ale je tam. uplna "logika". a izraelcania si len zobrali uzemie, ktore im historicky pa3lo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
» www.youtube.com/watch?feature=p...
ij viemn,,troška off topic..ale len troska
k teme..lebo su kokoti
@4
ale aký je OFICIALNY DOVOD?
ropa podobne veci..to je jasne..ale aky je oficialny dovod invazie?
Ja osobne nie som presvedčený o tom že Irán je hrozba. Nie väčšia ako niektoré ďalšie krajiny ktoré vlastnia jadrové zbrane. Napríklad Severná Kórea, Rusko. Navyše mám obavy že by to zase prinieslo len chaos.
Čo je na tom najhoršie je, že Rusko a Čína budú plne podporovať Irán čo je pochopitelné ale tým pádom sa to prenesie aj na ostatné štáty.
@semhamforas ty dobre davas dnes ze "je 1dno, ako dopadla opozicia, hlavne, ze tam je" - looool. tak to potom aj v cine je opozicia. sice su jej predstavitelia vo vazeni, ale je tam. uplna "logika". a izraelcania si len zobrali uzemie, ktore im historicky pa3lo