lebo zialova je dobra a pri tych obycajnych farbach ta zaujme ta fialova nie? vydis vsade iba take farby modra biela alebo ja neviem aka a filova je len jedna milka Milka ty si krava a ja taky pejo napisem ti pasen s coklady sprejom ci ako to je Plostin Pank o tom spieval mam pocit
Michellka moc neinteligentne otazky prepac XD milka je fialova preto, lebo jej inteligencny kvocient je rovny odmocnine frekvencie fialoveho svetla na spektre XD tot moj osobny nazor.
Ako povedal Peter piper, aby bola zaujmava, je to marketingovy tah, proste keby je hneda, tak by nezaujala a ludia by ju tak nekupovali. Ale takto je fialova a uvidia ju deti v obchode a hned ich zaujme, ze fialova kravicka a hned ju chcu.
a ja mam fialovu milku doma.. plysovu samozrejme original sme si nemohli dovolit... a fialovu chcu mat vsetci... kto by si pre boha kupoval hnedu kravu ?... a preto je fialova..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Teda aspon tak sme si to vysvetlovali v skole.
alebo ju zbili inee kravy ze sa dostala do reklamy...a tak ju dokopali.......
O.O wam...problem...
kto o tom kedy rozhodol???