@hoperpohroma nie, ty si tu najkrajsia na BIRDZI..stavim sa, ze mas na ploche zrkadielko, ktoreho sa pytas, ze kto je najkrajsi na birdzi a ono ti odpoveda, si to ty, iba ty a potom, ked uz ho prestanes pocuvat doda, ze len sranduje
jaj no to je ohromne logicke, ale u teba ma to neprekvapuje, ty mas v gebuli generator nahodnych reakcii a podla toho tie tvoje kecy aj vyzeraju. skus radsej miesto zabijania casu na birdzi zacat so sebou nieco robit, zacni citat, chod medzi ludi, ja neviem, skoc z mosta, urob laskavost nam vsetkym.
@16 bohuzial vzhlad nie je vsetko co ma zaujima, ale priznam si to, pacim sa si. a paci sa mi este tisic inych birdzaciek a mam u nich pravdepodobne vacsiu sancu ako ty
@kitty7 tak teraz sa musim ohradit...to s tym generatorom sedi viac na teba, jak na mna ja ponukam len fakty, ty trepes nahodne veci, niekedy aj odveci podla nalady, fazy menstruacneho cyklu a pod...a dakujem, skoc si z mosta sama, potesis minimalne mna
@hoperpohroma wow, to ma ohromne zlomilo, uz asi ani nezaspim, ze pri mastrubacii myslis ako zbalis nahodne birdacky, a tak si myslis, ze mas sancu
ohradzuj sa kolko chces, to, ze to popries neznamena, ze to nie je pravda ale musim ti zatlieskat, ze si mi konecne odpovedal nieco k veci sa musis velmi snazit, co?
@kitty7 však skús rešpektovať aj jeho názor, keď má taký tak nech má. Keby každý písal ako ty, normálne veci tak to už by bola nuda, on ta neurazil či? keď si sa tak do neho pustila
musim sa priznat ja som v skutocnosti zena, topmodelka ale bohuzial som velmi skodoradostna tak sem nedam svoju fotku lebo viem ze by vsetci chlapci pri nej honili a to nechcem
Čo chceš sak to tu pomali vyzerá ako sexzoznamka bohužiaľ súhlasím tie čo sem dávajú také fotky mi ako pekné neprídu nie to ešte sexi... 2 ženy asi sú tu na B pekné -.-
@kitty7 ja neviem, co mas za problem, ked beries srandu tak vazne a az tak sa ta to dotyka nuz musis byt riadne skareda, ked sa stale do mna navazas jak zakomplexovana sereda....
ano, hrozne vazne to beriem, preto sa smejem na tvojich komplexoch a trapnych vyrokoch, totalne si ma odhalil teraz sa ides tvarit, ako strasne tu trollujes, lebo ti to vyhovuje, pritom si zakomplexovany chudacik, co sa potreboval polutovat
@kitty7 presne tak, preto tu pisem o nedostatku sexi zien, pretoze to ma vela spolocneho so sebalutostou ty aj pouzivas niekedy mozog? lebo mi pride, ze rozmyslas kundou zatial....ale ani sa necudujem, ked si uz dlho nemala poriadny sex.....
@mayben nepovedal by som, ze vsetky z tvojho zoznamu su naozaj sexi (napr. clau a spol), skor nastylovane a zmalovane jak klauni
keby som rozmyslala "kundou" tak tu zakladam take fora ako ty neviem, naco sa snazis echo, mna neurazis, chod plakat do vankusa, aky ohromny pohlavny ud si, uz ma nebavis.
@kitty7 prva veta=logicky fail keby si nerozmyslala kundou, tak tu nedavas take odveci komenty zbytocna snaha, mne je u riti, ci ta urazim alebo moc urazim, pravda o tebe musi byt zjavena a ak ta nebavim, tak tu nepis hluposti, ty mala kundicka...
zas spominas logiku, ktorej absolutne nerozumies? ked tak nad tym rozmyslam, je mi ta luto. chlap, co musi zenu nazvat vulgarne... pockaj, vsak to vlastne neni chlap. chod sa hrat s autickami a nereaguj uz na mna, cau.
@kitty7 ja rozumiem logike az moc dobre, narozdiel od teba napr. tvoja posledna veta je nelogicka, lebo veta a dokaz je zacykleny, takze chod sa radsej hrat s babikami alebo si precitaj nejaku detsku knizku na dobru noc
Toto je web pre teenagerov, aby sa tu diskutovalo, publikovali vlastné tvorby, obrázky, etc. Aj keby tu boli všetci trolovia, tak by to nevadilo. Ak chceš vidieť sexi baby, choď preč od počítača a choď na diskotéku... tam ich je zrejme dosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
@sveter lenze ja som citlivy muz, a preto tu vyplakavam
@kitty7 ano, stojim si za tym...podla seba sudim teba
@hoperpohroma nie, ty si tu najkrajsia na BIRDZI..stavim sa, ze mas na ploche zrkadielko, ktoreho sa pytas, ze kto je najkrajsi na birdzi a ono ti odpoveda, si to ty, iba ty a potom, ked uz ho prestanes pocuvat doda, ze len sranduje
@hoperpohroma wow, to ma ohromne zlomilo, uz asi ani nezaspim, ze pri mastrubacii myslis ako zbalis nahodne birdacky, a tak si myslis, ze mas sancu
@madtwatterphd byt pasakom bolo vzdy mojim tajnym snom
@feklus neni su moj typ
@poke tvoje crevo
@mickeymouse010 jj, ked si odmyslim 99% zien na brdzi, tak ostanu nejake sexice
@melipe230f ja som bojovnik forever
@madtwatterphd jojo, treba dat i prakticku cast do pohovoru, a navyse musi zaujat aj svojim CV
a inak, mám pocit, že rok 2014 je rok najkrajších BIRDZáčok. za 5 rokov čo som tu som toľko pekných báb nevidela ešte. O.o
You deserve a medal!
Dúfam že rátaš aj mňa!
don't feed the troll
@petuska11111 logika tvojho komentu je nulova
@hadimistr inak ja som tiez topmodelka, ale psssst
@azodariana si chlap alebo zena?
@eirea moj vkus je dobry, problem je v zenach na birdzi
@sisi092 staci, ze som tu ja....ja som za 10 krasavcov, takze je to ok
@sasuke aspon niekto tu ma rozum...ale sorry, ja som gay, ak ti to nevadi
@ajus19 som taky pekny, ze nemaju odvahu sa so mnou bavit...
@mayben menuj! daj aspon 10 prikladov
anju, silviaaa, makovienka, jessiqa, weird, anetk, forte, clau, lilly09, sjiu, rocklauren, lullusmassacre, suefox, iva199313, thisismyname, kamic, impulse
hen som ti dala aj navyše a stále by sa dalo pokračovať
@mayben nepovedal by som, ze vsetky z tvojho zoznamu su naozaj sexi (napr. clau a spol), skor nastylovane a zmalovane jak klauni