Aj ked sa vsetko ruti, nenecham sa vyprovokovat k podprahovosti vulgarizmov! Ze 18-rocne dievca, no fuu.. Naviac myslim, ze zijem v takom luxuse v porovnani s inymi ludmi, ze nemam ani len pravo povedat, ze sa vsetko ruca. Samozrejme, ze si niekedy pomyslim, ale fackovala by som sa za take myslienky, pretoze si za nicenie vlastneho zivota mozem aj tak vzdy predovsetkym ja sama.
"there was no point of looking back , fuck no , not today , thank you friendly ... a man on the move , just sick enough to be totally confident ...."
ked sa citim zle alebo mam depku tak prepnem do psycho modu ,, nezaujima ma nic a nikto okolo ,, nezaujimaju ma nasledky , nazory a ani myslienky .. jedine co ma zaujima je napumpovat tie zvieracie impulzy ,ktore ma kazdy v sebe len sa ich premyslanim snazi kontrolovat ....
keď mi to dojebe celé nejaká osoba, o ktorej by som to nikdy nepovedala.. VŽDY sa uplatňuje : tichá voda brehy myje.. totálna pravda ak si to do*ebkám sama, tak...: No nič moja, nemôžeš byť dokonalá... (áno som schyzofrenik )
Verim, ze ziadna situacia nie je bezvychodiskova. Vzdy si pripomeniem ludi, ktori nou presli uz predmnou (neexistuje situacia, ktoru by ste zazili jedini na svete) a vezmem si z nich priklad.
Pripomeniem si, ze nie som na vsetko sam, vzdy je niekto kto poradi, potesi... Len sa mu nesmieme otacat chrbtom.
A nikdy necakam, ze sa nieco urobi samo. Vzdy na tom, co chcem intenzivne pracujem.
A pokial je nieco naozaj bez sance, tak sa na to vykasli.......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale ináč,hovorím si aby som sa nikdy nevzdával.
neboj sa po každom daždi vždy slniečko vykukne a aj duha
nevzdávaj sa a všechno bude fajn
ked sa citim zle alebo mam depku tak prepnem do psycho modu ,, nezaujima ma nic a nikto okolo ,, nezaujimaju ma nasledky , nazory a ani myslienky .. jedine co ma zaujima je napumpovat tie zvieracie impulzy ,ktore ma kazdy v sebe len sa ich premyslanim snazi kontrolovat ....
Pripomeniem si, ze nie som na vsetko sam, vzdy je niekto kto poradi, potesi... Len sa mu nesmieme otacat chrbtom.
A nikdy necakam, ze sa nieco urobi samo. Vzdy na tom, co chcem intenzivne pracujem.
A pokial je nieco naozaj bez sance, tak sa na to vykasli.......