odjakziva som vyrastal v prostredi fajciarov. takze to prirodzene raz prislo a chutilo mi to a chuti mi to do dnesneho dna. ale presiel som pred polrokom na vaporizer a uz len to "fajcim". semtam si dam klasicku cigaretu
ale len fajkajte, zarobí štát, zarobí doktor a nakoniec a hrobár....
a vy budete skapínať s rakovinou pľúc ako posledné opustené tchory v norách....
toto jedno nepochopím, ako môže byť človek k sebe samému takým sebcom pridrblým....
Mna to nikdy nebralo skusal som to neraz,bol som v partii kde som jediny nefajčil a doma by to brali uplne v pohodicke kedze otec bol este vtedy fajciar... proste bud ti to zachuti alebo nie...
@nespiacakraska lebo nadych, vydych, princip meditacie.. nabuduce, az si zapalis, tak sa nadychni z hlboka, akoby na cele pluca, nasledne trosku pomalsie vydychuj, len neodpadni
Uz ked sa nicime, tak to aspon vyuzime naplno
Fajcila som vzdy pretoze som sa ...hmm nudila nazvyme to asi tak.. cestovala na prestupy busom a vlakom a tak a vzdy som dlho cakala tak som medzi tym fajcila a tym si kratila cas potom z toho vznikol mega zlozvyk ale teraz uz mam auto a fajcim tak 1/5 toho co som fajcila kedysi Celkom sranda
Vzdy ma to dost zaujimalo. Co ludi nuti si umyselne skodit zdraviu a este za to vyhadzovat peniaze? Musi to byt nejaka slabomyselnost lebo inak neviem ako to je mozne.
Tak myslím,že mladí začali/začínajú preto,že si myslia,že je to frajerina,je to aj dosť prezentované na internete,možno aj tie "rap" songy to prezentujú.Ťažko povedať,no ja sa držím a snáď to nikdy nepríde.Vyrastal som v prostredí,kde som fajčil pasívne,no vždy mi to smrdelo a aj smrdí + viem,že to aj škodí,preto sa tomu vyhýbam oblúkom.
Vždy premýšľam keď niekto v mojej spoločnosti fajčí, že čo mu na tom môže chutiť a čo na tom fajčení vidí ...nejde mi to do hlavy, lebo ja vyslovene cigarety a aj cigaretový dym neznášam a nemám rád ani miesta, kde je nafajčené a od ľudí ktorý fajčia a ide na mňa dym sa aj odstrčujem, lebo nie je mi to po chuti..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a vy budete skapínať s rakovinou pľúc ako posledné opustené tchory v norách....
toto jedno nepochopím, ako môže byť človek k sebe samému takým sebcom pridrblým....
ale riť Paľovú chce....
Uz ked sa nicime, tak to aspon vyuzime naplno