Prečo ľudia nadávajú na tému, ktorá tu už bola? No a čo, keď sú tu tri podobné diskusie, no a čo keď každý druhý týždeň aspoň jedno dievča má problém, že ako zbaliť chlapca? Áno, snažíme sa mazať keď sa fóra príliš často opakujú, ale samé o sebe, ak sa ne
to hej jasne ja uz vobec na to nenadavam len sa smejem ale dnes tu boli dve temy ako ziskat chalan od 14 rocnych bab napr. ako to cloveku proste neda si trosku nerypnut
Otvaram najma tie, ktorych ma zaujmu nadpisy. A fakt, niektore prispevky stoja za to... Ti, co to zalozia sice chcu vacsinou serioznu radu, ale ked citam ich problemy, tak jednoducho niekedy nemozem
Proste i ja sa snažím väčšinou prispieť zmysluplnou radou - chcem im pomôcť - a pokiaľ odpoveď neviem tak si ju niekde nájdem a predsa sa pokúsim poradiť. I keď asi väčšina mojich rád nepadne na úrodnú pôdu - ale ja si z toho nerobím ťažkú hlavu - proste aspoň som sa snažil a to je podstatné. Keď aspoň jedna z mojich všetkých rád pomôže tak budem šťastný.
akože jeden čas ma o sralo, ale teraz to už beriem v pohode, mne ani nevadí že je to tam fórum viac krát, skvôr tá formulácia ako bolo to fórum založené, keď v nadpise poriadne nevysvetlí situation a má tam ešte pár hrubiek no hrôza
suhlas..staci si to len nevsimat,abo preskocit podobnu temu..netreba hned nadavat na osobu ,ktora zalozila rovnake forum, ktore tu bolo pred chvilku ...asi ty jedinci,co tam vyskakuju nemaju nic ine na praci bo sa nudia, ta ripu vsade kde sa len da ..
Ja osobne tiež .. to čo ma zaujme kliknem, juknem okomentujem.. to čo ma nezaujima nekriziujem.. Veď nie sme každý rovnaky a každému sa pači niečo iné...
Raz ma fakt nasrala jedna vec.. BIRDZ-Svine... založil som tému.. rozoberali take trapnosti aby sme sa naučili písať.. teoreticky začal s tým mayo.. ale nebudem to viac komentovať. Tému som na požiadanie vymazal.. radšej nebudem robiť žiadne témy.. lebo taku ubohosť som ešte nevidel
Zase záleží aj od druhu témy... Áno, uznávam že v podstate každý problém s láskou a pod. je individuálny, takže sa to nedá celkom brať ako opakovanie témy, ale pokiaľ v priebehu troch dní vidím sto diskusií s nápisom "Nefungujú tajné správy" a podobne, tak naozaj veľmi vážne pochybujem že zakladateľ používa hlavu a naozaj vtedy otváram diskusiu len preto aby "som si uľavila"
Preco? Lebo mna najviac vytaca lenivost tych ludi. Standardny postup pri rieseni problemu: hladam riesenie, ked nenajdem, az potom sa pytam... Len toto nikto nevie, alebo su moc pohodlni, alebo potrebuju uspokojit nutkanie mat zalozenych miliardu diskusii... A dalsia vec: jak moze uplne cudzi clovek poradit, ked nepozna dotycneho co to zakladal, nevie o nom ani hovno. To je jak keby som zalozil temu: nefunguje mi auto... Jak maju ostatni vediet, ci mam vobec benzin, ci je problem v motore, ci v zapalovani alebo kde?
mne nazáleží, že je 5 tých istých tém diskusie. skôr ma vytáča formulácia niektorých + gramatika + totálne ma vie vytočiť/ale aj pobaviť - ak sa snažia užívatelia pomôcť a vysvetliť - možno aj trošku ráznejšie, ale predsa - no a zakladateľ/ka to proste nepochopí a začne vypisovať veci typu - "kokoti ste, do pce aj s touto stránkou a bla bla bla".
No a potom akože si človek nemá otvoriť hubu, keď sa zmieša všetko toto dokopy?
ludia tie temy otvaraju, lebo si myslia ze tam budu dalsie, ine nazory, ktore predtym neboli v prvej, druhej, ... teme , ale nadavat tam potom nemusia to je pravda
Myslim si, ze toto je problem niektorych birdzakov hlavne tych starsich. lenze povedzme si to na rovinu. kto by vyhladaval starsie diskusie? mozno by bolo dobre, keby tie starsie diskusie po roku zanikli. Vsak aj tak. kto si pozera starsie diskusie ako 1 rok? este som sa s tym az tak moc nestretol.
Takto by kazdy drzal hubu a z radostou by odpovedal. Skor ide o ochotu pomoct a v tom priapde nachadam to, ze su neochotny + sa pozru kto tu temu zalozil. Ak je to daka netikavka korej ide kazdy na nervy hned je pica a cela diskusia je na hovno.
Takze tiez by som bol rad, keby sa birdzaci polepsili a odpovedali, ako napsiali toto tu uz je. i ked aj ja napisem, ze to tu uz bolo, ale aj tak odpoviem.
Bud je to potreba "zaujat" alebo si riesia svoje koplexi.
Navrhoval by som, aby sa diskusie po roku mazali! Lebo je hlupost, pozerat sa, ci ta tema tu uz nie je. Lebo kazdy problem je jedinecny a ma iny spad iny typ riesenia.
Suhlasim...nechapem preco ludia pocituju potrebu prist do fora ktore ich ABSOLUTNE nezauijma a zacat tam nadawat a to niekedy az dost hrubo... wed naco sa k tomu wyjadrowat? nechapem to...
podla mna sú dobré aj staré diskusie prečo? ked niekto urobí dobré forum tak si kliknem na "Dalšie diskusie od xxx" ,je to niekedy zaujímavé čítanie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Raz ma fakt nasrala jedna vec.. BIRDZ-Svine... založil som tému.. rozoberali take trapnosti aby sme sa naučili písať.. teoreticky začal s tým mayo.. ale nebudem to viac komentovať. Tému som na požiadanie vymazal.. radšej nebudem robiť žiadne témy.. lebo taku ubohosť som ešte nevidel
No a potom akože si človek nemá otvoriť hubu, keď sa zmieša všetko toto dokopy?
Takto by kazdy drzal hubu a z radostou by odpovedal. Skor ide o ochotu pomoct a v tom priapde nachadam to, ze su neochotny + sa pozru kto tu temu zalozil. Ak je to daka netikavka korej ide kazdy na nervy hned je pica a cela diskusia je na hovno.
Takze tiez by som bol rad, keby sa birdzaci polepsili a odpovedali, ako napsiali toto tu uz je. i ked aj ja napisem, ze to tu uz bolo, ale aj tak odpoviem.
Bud je to potreba "zaujat" alebo si riesia svoje koplexi.
Navrhoval by som, aby sa diskusie po roku mazali! Lebo je hlupost, pozerat sa, ci ta tema tu uz nie je. Lebo kazdy problem je jedinecny a ma iny spad iny typ riesenia.
vzdy tam ti isti ludia napisu to iste a naco je to dobre? akurat to odsunie do zabudnutia diskusie, ktore za nieco stoja.
no co uz s tym, toto forum je riesenie tak, ze starsie temy upadaju do zabudnutia a v podstate kazdeho zaujimaju len temy, ktore najnovsie pribudli
...good history