pijem len to čo mi chutí... a len do vtedy, kedy mi to ešte chutí. Takže sa nijako nespíjam, skôr si užívam tú záplavu chuťových pohárikov a tú priateľskú náladu.
@lenkaska1 to vypadá dobre Viem ako prepašovať chľast na tábory bez problémov Len neponúknuť vedúcich! Len s mojou zdvorilosťou...
K téme- pijem, lebo by som neprežila, prečo ješ? Ale nie Snažím sa nepiť, alkoholizmus mám v génoch a nechcem dopadnúť jak prastarký čo bez alkoholu umiera :/...
Raz sa ma to spýtala žena, čo nikdy nemala v ústach alkohola ja som povedala, že ak už pijem, tak pijem preto, že som absolútne a totálne stratená vo svete a v živote. Ked to poviete nahlas, znie to desivo
lebo mi to jebe a vlastne ta moznost co som oznacil to vystihuje uplne presne ... tak som si dojebal tento piatok svoju "cest" alebo ako to nazvat ze uz sa ani na ulici neukazem asi
Iba, keď sa niečo oslavuje... napr. minule sme zapíjali maturitu. Ja preto, pretože budem o 3 roky maturovať, a kamarát preto, pretože pred dvoma rokmi zmaturoval.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
ale nie, robim si haluz, ale nedalo mi to sem nenapisa t
minule som ho riedila s pomarančovou minerálkou a čistou vodou... a do vareného som si natlačila cesnak s medom, na vyzdravenie
to posledne by som mozno vyskusala ale je mi luto kaziť dobrú chuť vínka
chutilo to ako zriedené víno, nič extra, ale to bolo jediné riešenie
a inak pijem keď som smädný
do ZA krasne prides a hned je po suchom obdobi, to ti s @barky -m slubujeme !
@n0win0u aj ja vždy chodím do nekonfliktných podnikov a nalepí sa na mňa nejaký dement, ktorého sa potom bojím
K téme- pijem, lebo by som neprežila, prečo ješ? Ale nie Snažím sa nepiť, alkoholizmus mám v génoch a nechcem dopadnúť jak prastarký čo bez alkoholu umiera :/...
Ak je samozrejme reč o alkohole.