Verím, že niektoré jeho problémy sú skutočné- a ked si občas z nudy zatrollí nejakou témou ako krvavé spermium, aspoň je sranda. Radšej sa zasmiať na Chrisovom fore, jeho štylistike, ako čítať nejaké hádky a hejty.
@riddler asi mame dost rozdielny vyklad slova "sranda". but hey, sudiac podla toho, co vidim, ked v z casu na cas navale masochizmu kliknem na "trendy" na youtube, hadam, ze povazovat toto za "srandu" je dnes pomerne normalny jav.
nemam rad, ked pisem vetu, v polovici si zmyslim, ze zmenim stylistiku, zabudnem upravit predchadzajucu cast a potom to vyzera, ze neviem pisat. preco sa mi to stava tak casto
Ja som tuším len dvakrát komentoval jeho fórum za celú jeho existenciu na birdzi. Prvýkrát preto lebo som ešte nevedel, že sa jedná o trolla a poradil som mu v niečom a druhýkrát som mu napísal v komentári niečo v zmysle nech už jebe na ten trolling. Inak súhlasím s tvojími komentármi v @1 a @8
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Každopádne, štvrtá možnosť je množinou postačujúco zahŕňajúcou predchádzajúce tri.
No...