no jako ma dost stve ze vacsina ludi co som spoznala alebo poznam skryva svoje ja pred vsetkymi len preto bo si myslia ze su tym strapneni alebo nezaujimavy..no ja si Priznam ze so Lesbicka a cisty Blazon? mam sa za to jako hanbit? ha.no to isto...asi
neviem kedy sa medzi ľuďmi konečne prestane rozoberať sex orientácia, ale ja s tým problémy nemám pokiaľ so mnou nejde do postele je mi jedno čo ho priťahuje
jasne boze to je normalka, doma sa spravam inak, v skole sa spravam inak, pred kamosmi sa spravam inak a aj ked balim baby sa spravam inak pretvarovanie rocks
aj ja som cista hetero a neznasam pretvarku u ludii pretoze je podla mna zbytocne aby ma mali ludia radi pre to co stu zo mna mat a nie preto aka som ked som sama sebou....
preto som radsej sama seebou a komu sa nepaci nech sa nepozera a hotovo
Neverim tomu, ze na svete sa najde jeden jediny clovek, ktory je uplne uprimny, nikdy neklamal, nehanbi sa povedat, co si mysli, aj ked ostatni by ho za to odsudili. Môj nazor, kazdy nieco skryvame.
suu jedny z maalaa to hej ......lebo nie kazdy vie povedat pravdu a inak neviem co je na tom ked je nieco tak akoze ja som s týýmtonikdy nemala problem...
@13 Ja si vacsinou hovorim, tiez co si myslim a stojim si za svojim nazorom. Ale v niektorych pripadoch je lahsie klamat. Aj ja obcas klamem, lebo nechcem napr. toho dotycneho ranit. Ale viem, ze je to chaba vyhovorka.
@14 to sa hovori ze klamstvo z obreho cinu ale aj to je klamstvo...ja osobne som nikdy neklamala a preto mozno nemam sice vela priatelov ale mam ich par a viem ze su ozajstny a nebudu ma za chrbtom ohovarat napriklad....
@15 rasizmus tu je a vzdy bude to je pravda ale nie seci su rasisti a to je na tom svete pekne
mate pravdu vsetci s tym suhlaSIM. .. ja viem ze velôa ludi sa boji priznat svoju napriklad orientaciu za to ze ich odcudzi vacsina ludi ..ktory su prizemnyu ze nechapu ze niekot je lesbicka alebo gay........to su len nezrely ludia podla mna..moj nazor a myslimm ze nik mi ho nevyvrati
@16 Viem, ze je to klamstvo... Ale jednoducho vzdy nedokazem (ci skor nechcem) niekomu svojimi nazormi ublizit. Ale mas pravdu, caro skutocneho priatelstva je vzdy povedat to, co si skutocne myslis, aj ked to neni zrovna prijemne...A takych ludi obdivujem
@Foxynuska , ked sa za to nehanbis a nie si prizemna, tak by ma zaujmalo, ci by si to dokazala ist aj verejne povedat, celemu Slovensku...
@19je to umenie povedat pravdu...to je pravda niekedy je dost takze povedal ludom naozaj pravdu ale ja si myslim ze klamstvo nie je riesenie nicoho lebo sa to ece viac zamota a z malej lzi je potom dalsia a dalsia....az sa to zamota a poto m ked budes stet povedal pravdu uz ti nikto nebude stet verit....
@foxynuska podla mna tiez taky ludia su nevyzreti co nevedia pochopit inych orientaciu....podla mna ved na tom nic nie je ked je niekto inak orientovanyy.....
heh na markíze v reflexe v pondelok pôjde reportáž o tom ako sa na slovensku s gayov snažia robiť heterákov to normálne chcem vidieť uvádza to bruchala o ktorom sa to pošuškáva :-d
@20 No zvacsa to tak byva, ze sa zamotas do vlastnych lzi a tym sa prezradis, aka si v skutocnosti. Ale aj tak som toho nazoru, ze niekedy je predsa len lepsie klamat. Napr. chcel by ta nejaky chalan, co ta uplne odpudzuje a tym, ze by si mu povedala pravdu by si ho velmi ranila. A podla mna je v takychto pripadoch lepsie klamat, trebars, ze si zadana.
@22 v tomto mas pravdu ale ked si to tak zoberes mozno keby mu povies pravdu ranilo by ho to ale mozno by sa chcel aj zmenit....alebo mu jednoducho povedat nie a vybavena vec.. lebo to nie je klamstvo iba zamlcana pravda
@23 vidim, ze sa vies vynajst v kazdej situacii Ale chalani su vacsinou taki (teda co som ja stretla), ze chcu vysvetlenie. Ale tak nehovorim, dalo by sa to povedat aj jemne a mozno by sa dokonca aj zmenit chcel. Ale ked to je to, lahsie ho je pre mna oklamat. Som asi sebec... Ale aspon ty sa nezmen, takych ludi je malo
@25no viem sa vynaajst takmer vzdy tak to poznam ked stu chalani vysvetlenie ale ja im bud poviem ze pravda je moc kruta a ked ju aj tak stu pocut ze mozno sa zmenia tak im poviem prediskutujem a nemusiim isch klamat...
hej kazdy hlada to svoje riesenie ktore je pre kazdeho najjednoduchsie.. sebec nie si praveze ked nestes mu ublizit a zda sa ti ze je ho lepsie jemne oklamat malym klamstvom tak je to v poriadku..aj ked nepodporujem ja osobne lož...
@25 Ked ta tak citam, som si nemyslela, ze este existuje taky clovek ako ty
A ani ja neuznavam moc klamstvo, teda najlepsej priatelke ani mojmu terajsiemu priatelovi by som nikdy neklamala. Ale tak tym, co k nim nemam blizsi vztah, tak bez problemov, teda vtedy myslim hlavne na seba. Ale to vacsina ludi.
@27 dufam ze to bol kompliment ale dakujeem hehe....
tak jasne ze vela ludi takto zmysla lebo si myslia ze je to fajn ked niekomu neubliizim ale ja si myslim ze radsej pravdu aby clovek vedel kde je zly a kde je chyba ako loz a mysliet si ze je dokonaly...
@28 neboj, bol to kompliment, svojimi nazormi si si ho zasluzila
Ja osobne som tiez radsej, ked mi niekto (aj cudzi) povie narovinu,ze by som napr. mala schudnut, ako ked mi lichoti, aku mam skvelu postavu a pritom je to hroza. Lebo aspon viem, co mozem na sebe zlepsit. Tak ale to je na tom to najlahsie, chciet, aby boli ludia taki, ked som sama taka neni.
noo vidiis prijmes aj ty pravdu aj ked je akaakolvek tak mozno by si mohla aspon na isty cas vyskuusaat ci ti to pojde hovorit cisto len pravdu aj ked niektoryy sa urcite uraziaa ze si im povedala pravdu alee to je iba sila zvyku vies....no vidis je to najlahsie chcet tak zacni u seba a pokus sa zmenit druhych mozno to zaberie alebo ja neviem no proste
ja som bola vzdy toho nazoru ze lzou sa nic nevyrieesi
@30 Niektori zial prijat pravdu nevedia, velakrat som uz povedala, co som si myslela a este ja som bola ta najhorsia. Ale po tejto diskusii sa budem teda snazit uz fakt neklamat, lebo je to na skodu
Ale aj tak na zaver mi neda, ked som este chodila do skoly (akurat mam po mature), tak som neraz simulovala a to klamstvo mi usetrilo vela, vela zlych znamok
@31 hehee tak to je fajn ze jedna diskusia staci na to aby sa clovek zmenil tak to aby bol kazdy takyy a uvedomil si to iste co ty
hehe noo ja som len ra v zivote simulovala ked som mala 13 rokoooov odvtedy nie lebo mi nakonec zistilii ze som chora takze sa mi to nevyplatiloo a odvtedy som si zacinala paar vecii uvedomovat
@31 no presne, tato diskusia mi zmeni asi zivot ale to ja si inak tak hovorim vela veci, ze sa zmenim, len akosi to vzdy zostane len pri sluboch. Ale tak teraz sa zmenim naozaj
Ja som tiez zacala asi tak v 13 ale vtedy to bolo este s mierou. A potom k strednej sa radsej ani nevyjadrujem, ked sa mi nechcelo ist do skoly alebo som nebola naucena, tak preco si neurobit volno? Ale tak viem, ze som tym skodila len sama sebe, aj ked uvedomila som si to o dost neskor ako v 13, do 18 som bola zial len blaznive decko.
@33 hehe...nooooo sak uvidiimeeee ci sa naozaj zmenis vlastne to musiis sama chciet a nie aby to stel od teba druhy ked sa stes zmenit a stes to velmi tak by si to aj mala dosiahnut len zaklad je chciet
noo akoze blaaznivee deckoo heeee to poznam no ja som bola vzdy blaazniva a ece mi to aj ostaloo..tolko krat sme sa s kamosmi nasmialy na mojich pravdach ze proste cisto haluze hej niekedy ta napadne aj to co by si nestela povedat ale neda ti to a povies to a potom seci "umieraju " od smiechu hej ale priom si len pravdu povedala
@adulicek01 samozrejme ze by som to povedala kazdemu aj na verejnosti aj do radia..mne je jendo co si o mne ludia myslia..ja viem aka som..moji ludia to tiez vedia tak preco to tajit? ...ja si priznam ze som Lesbicka
ejha aj´ko sa tato diskusia dostala az tam ze ´´vraj´´ sa ludia koli nej zacnu menit..ale tak to je na vas.. ja nikoho nenutim do nicoho ale zastavam nazor Rob len to co naozaj chces joj uz asi moc polemizujem alebo zeby filozofujem?
To záleží od charakteru človeka. Človek sa nesmie na silu do ničoho nútiť. Je to len na ňom, a na jeho okolí, ako zareaguje. Musí na to prísť sám, aby pochopil dôvod, násilným konaním, bude haluziť ešte viac a tak strápni nevedome sám seba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
preto som radsej sama seebou a komu sa nepaci nech sa nepozera a hotovo
@15 rasizmus tu je a vzdy bude to je pravda ale nie seci su rasisti a to je na tom svete pekne
@Foxynuska , ked sa za to nehanbis a nie si prizemna, tak by ma zaujmalo, ci by si to dokazala ist aj verejne povedat, celemu Slovensku...
@foxynuska podla mna tiez taky ludia su nevyzreti co nevedia pochopit inych orientaciu....podla mna ved na tom nic nie je ked je niekto inak orientovanyy.....
@21 Som nevedela, budem aj ja pozerat
hej kazdy hlada to svoje riesenie ktore je pre kazdeho najjednoduchsie.. sebec nie si praveze ked nestes mu ublizit a zda sa ti ze je ho lepsie jemne oklamat malym klamstvom tak je to v poriadku..aj ked nepodporujem ja osobne lož...
A ani ja neuznavam moc klamstvo, teda najlepsej priatelke ani mojmu terajsiemu priatelovi by som nikdy neklamala. Ale tak tym, co k nim nemam blizsi vztah, tak bez problemov, teda vtedy myslim hlavne na seba. Ale to vacsina ludi.
tak jasne ze vela ludi takto zmysla lebo si myslia ze je to fajn ked niekomu neubliizim ale ja si myslim ze radsej pravdu aby clovek vedel kde je zly a kde je chyba ako loz a mysliet si ze je dokonaly...
Ja osobne som tiez radsej, ked mi niekto (aj cudzi) povie narovinu,ze by som napr. mala schudnut, ako ked mi lichoti, aku mam skvelu postavu a pritom je to hroza. Lebo aspon viem, co mozem na sebe zlepsit. Tak ale to je na tom to najlahsie, chciet, aby boli ludia taki, ked som sama taka neni.
noo vidiis prijmes aj ty pravdu aj ked je akaakolvek tak mozno by si mohla aspon na isty cas vyskuusaat ci ti to pojde hovorit cisto len pravdu aj ked niektoryy sa urcite uraziaa ze si im povedala pravdu alee to je iba sila zvyku vies....no vidis je to najlahsie chcet tak zacni u seba a pokus sa zmenit druhych mozno to zaberie alebo ja neviem no proste
ja som bola vzdy toho nazoru ze lzou sa nic nevyrieesi
Ale aj tak na zaver mi neda, ked som este chodila do skoly (akurat mam po mature), tak som neraz simulovala a to klamstvo mi usetrilo vela, vela zlych znamok
hehe noo ja som len ra v zivote simulovala ked som mala 13 rokoooov odvtedy nie lebo mi nakonec zistilii ze som chora takze sa mi to nevyplatiloo a odvtedy som si zacinala paar vecii uvedomovat
Ja som tiez zacala asi tak v 13 ale vtedy to bolo este s mierou. A potom k strednej sa radsej ani nevyjadrujem, ked sa mi nechcelo ist do skoly alebo som nebola naucena, tak preco si neurobit volno? Ale tak viem, ze som tym skodila len sama sebe, aj ked uvedomila som si to o dost neskor ako v 13, do 18 som bola zial len blaznive decko.
noo akoze blaaznivee deckoo heeee to poznam no ja som bola vzdy blaazniva a ece mi to aj ostaloo..tolko krat sme sa s kamosmi nasmialy na mojich pravdach ze proste cisto haluze hej niekedy ta napadne aj to co by si nestela povedat ale neda ti to a povies to a potom seci "umieraju " od smiechu hej ale priom si len pravdu povedala