pozri sa sem to píšeš píšeš pre seba či pre iných? ja to píšem hlavne pre seba...mne je jedno či tomu niekto rozumie alebo nie..či to má rým alebo to s rýmom nemá nič spoločné...ale niektorý to pochopia...tvoja tvorba iste nieje odpad aj keď som ešte nič od teba nečítala
@ejo333 Horsie by bolo keby sa ti tvoja tvorba zda bozska Sebakritika, ani mne sa vlastne veci nepacia (nie poezia). Necital som ta, ale objektivne ta mozuposudzit len cudzi.
@0@Ejo333 - keď sa ti tvoja predošlá tvorba zdá ako odpad, tak by to (minimálne teoreticky) malo znamenať, že si sa zlepšil, tak sa teš. A zvykni si, že pokiaľ sa budeš zlepšovať aj naďalej, tak sa ti do bude stávať pravidelne.
@ejo333 ja mám podobné pocity ako ty. Teda nie že by sa mi nepáčila tvoja tvorba, ale nepáči sa mi moja. Ale to je BEŽNÝ PROBLÉM autorov, že sa im ich vlastná práca nepáči, resp. stále na nej vidia chyby. Ja napríklad urobím webstránku najkrajšie ako viem a nepáči sa mi, stále vidím chyby. Veľa autorov má problém hodnotiť svoju vlastnú prácu, niektorí ju "nadceňujú", iní "podceňujú", to je normálne. Preto tvoju tvorbu by mali hodnotiť iní ľudia, nie ty sám.
A navyše nič sa nepáči 100% ľuďom, niekomu sa to páčiť bude, inému ee...
z toho co som si teraz citala by som povedala, ze nepises zle ale... ziadna originalita a je to fadne.. 98% ludi tu pise o smutku, laske, slzach atd atd... mozno tomu dat smrnc
aj mne občas moje veci pripadajú príšerné, ale ide o to, aby som niečo zo seba vydala a niečo vyjadrila a ak je to splnené, zvyšok je nepodstatný... nechceš sa predsa stať profesionálnym básnikom, či?
no clovek nikdy neviem chcem sa hlavne vyjadrit totiz ludia ktorým basen je urcena napr ja ... bud ju necitaju alebo nie su ... alebo ju ignoruju a ja som potreboval to vsetko pocut od ostatných kritika posuva a prave preto ze to je take strasne klise sa mi to zda ako odpad chcel by som byt realisticky omnoho viac zbavit sa vsetkeho co sa mi nepaci a co neznasam lebo tympadom som pokrytec a tych aj nemám rad a niekto tu pisal ze to je reklama priznavam sa chcel som nazory a dakujem kazdemu jednemu za ten jeho ... lebo ak by sa ktokolvek opytal ludi ktorých pozná tak by ho pochvalili aj ked by neceli ...
Co ti mám vykládat? Když se ti nelíbí tvoje tvorba, tak se ti líbit nebude, ani když ti tady stovka lidí napíše, že to máš pěkný. Stejně to vykládají jen aby ti zvedli sebevědomí, jak napíšeš díky tak se sesype hromada lidí co napíšou teď jsem si něco přečet a máš pravdu je to hrůza.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Pokiaľ si svojej tvorbe venoval miestny blog, tak prečítam a zhodnotím.
Je to kôli tomu že si s ňou nespokojný ty?? Alebo kôli tomu že ti ju ľudia nehviezdičkujú a nekomentujú??
Proste sam clovek na svoje vytvory je velmi neobjektivny a predsa nazor z viacerych uhlov je aspon ocosi objektivnejsi
ani ja nejsom spokojna so vsetkým čo vytvorím....ale aj tak neplacem vo fore
A navyše nič sa nepáči 100% ľuďom, niekomu sa to páčiť bude, inému ee...