Ai pred 2 mesiacmi mi skoncil 4 rocny vztah z jeho strany no stale nemozem zabudnut!Este ho k tomu stretavam aj s jeho novou ktora vlastne bola dovod nasho rozchodu!nasla som si i noveho priatela aby sa mi lahsie zabudalo ale nepomaha nic!daku rozumnu rad
ach cas to je asi rada ktoru mi dava kazdy ale preco to tak dlho trva!vsetko sa tak lahko hovori a tazko kona a k tomu ked dotycneho este stale mate radi a on sa vam pod barakmi promenaduje s inu!
hej viem...vsetko sa lahko hovori dokial to sam nezazijes....ale co ine ti ostava?...preplakat sa ku koncu zivota....pooockaj chvilu....to preejde...a zivot ide dalej
no tak to hej snazim sa venovat naplno skole!ale byva asi 200 metrou odomn a ja mu vidim este aj do okien!tak,ze to mam s tym stazene a robime v jednej a tej istej praci!aj ona k tomu
nie ze by som sa hned po tom hrnula do vztahu no nechcela som byt sama a tento dotycny mi to trosku ulahcoval a bol fajn tak som mu dala sancu i ked ak sa mam priznat nie je to ono!
hm... Kto chce žiť, musí sa naučiť zabúdať...je to ťažké ja viem...ale skús si utriediť myšlienky... zmieriť sa a aj keď sa vraví, že klin sa klinom vybíja...ak si tým nie si ešte istá tak radšej si daj chvilku pauzu... kým to prebolí a potom sa bude ten nový vzťah viazať ľahšie... sama som spravila tú chbybu že som chcela vybiť klin klinom...ale lááááska...mmm tej ten klin nestaci...tak veľa šťastia
Si v dost tažkej situacii....4 ročny vztah to uz je fakt dooost..nezavidim...ale radu ti nedam...bohuzial....neda sa to len tak..ale klin sa klinom vybija....
preco sa tazko zabuda? lahkaa odpoved..ked pises ze ste boli spolu 4 roky tak tych spomienok je viac nez dost.nemyslis? a preto nemozes zabudnut bo ho asi este lubis a mas vela spomienok , kt sa ti vracaju ..teda aaspon ja si ta myslim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov