Prečo sa vecina ľudí ľutuje na internete a v jeho živote sa nič nedeje???? len sa hra na chúďa???
prečo to robia.. každý llen píše idem sa zabit končím keby checel skončiť nesedel by pri počítači ale rozmyšľal by nad tým čo ho trápi a nie sa iba ľutoval jasné ľutovať sa treba dakedy ale aj verejne??? skuste ist na pokec ved keby tam kazdy spachal samo
Vacsina z tych ludi spada do kategorie tzv attention whores. Je to porucha pri ktorej clovek potrebuje pozornost a robi pre to vsetkom, aj vratane depresivnych stavov a vylievanie sa na internete etc. a vacsinou nad uplnymi stupiditami.
Ostatne, keby sa aj chceli zabit, tak to spravia tak aby ich nasli a dostala sa im pozornost... Ach keby to robili poriadne, hned by bolo viacej O2.
Randomhuman - to akoze by sa zabili aby sa im dostalo pozornosti??? ved ale to podla mna to dopne aj choremu narusenemu maniakovi ze po zivote proste the end.......
Ale samozrejme ze to niesu uspesne samovrazdy, len pokusy...ked si clovek podreze trebars zapästie tak krvaca dlho, vysoka pravdepodobnost ze ta najdu, alebo pozrat lieky ktore aj pri predavkovani nemozu sposobit smrt, max bezvedomie etc, to je tak v iluzii "nikto na nema rad, nikto sa so mnou nebavi, nevenuju mi pozornost bla bla... ved ja im ukazem".
Kazdy kto to chce ukoncit normalne vie ze sa reze od zapastia smerom k laktu na oboch rukach alebo zomrie na otravu olovom.
Ludia s vami uplne suhlasim! Ale prosim vas strojvodcov a vlaky do toho netahajte viete co to s so strojvodcom urobi... Automaticky do lokommotivy musia dosadit ineho strojvodcu bo ten dotycny nie je schopny pokracovat mozno az ked sa mu to stane viackrat len aj tak ho musia vyradit zo sluzby na ten jeden den bo proste psychyka robi svoje tak radsej vlaky nie to ked uz v spojeni so zeleznicou nech sa vysplhaju na trolejove vedenie. A ak natrafia na striedavu sustavu 25kV/ 50Hz maju to zratane...
nooo ako napisal Randomhuman...syndrom skaredeho kaciatka nik ma nema rada kazdy na mna kasle ... a tak zaklad je byt stredobodom pozornosti ..takychto ludi som doteraz nepochopila leebo ak ich aj vazne nieco trapi radsej sa nechaju lutovat ako by s tym mali nieco robit
Ludia sa lutuju alebo chu aby ich nietko polutoval koli tomu, ze sa k nim nikto neskloni ... alebo prezivaju tazke obdobia kotore im prinasaju smutok a okolnosti ktore by nikdy nespravili ... ako je to pisanie a lutujte ma ludai to som myslel.
A to, ze sa chem zabit tak niektori to myslia fest vazne ... a niektory koli tomu, ze maju daky problem a tym treba pomoct. Proste je dobre ked to napisu aspon sa ich niekto ujme. Teda je lepsie ked to napisu i ked ich bude vacsina lutovat ale im aspon pomoze a tak mozu zachranit. Ale zasa nemsiem zabunut aj na to, ze niektori to vyuzivaju a bavi ich robit si z druhych srandu.
Nuz zalezi od osobnosti. Niekomu napriklad pomoze ked ma zle obdobie a nic sa mu nedari, tak si napise smutny blog. A jaksi sa mu ulavi, zisti ze nie je sam a nie je na tom najhorsie atd.
Ti samovrahovia uz obli spomenuti, popripade to moze byt tiez signal "pomoc" kedze internet je anonymny...
Dost tazke povedat, kam dotycna osoba patri, kedze ju nikto nepozna.
ludia mate pravdu.... len ja myslim tych ludi ktorym sa nic nedeje ale hraju sa.. hraju sa s citmi druhych.. alebo pripadne si vymyslia ze niekto sa im zabila teraz nevedia co s tym??? kto zvas by siel na internet??? kto z vas by bol radsej inde?? kto zvas by chcel???
15 - tak to su este vacsi uboziaci, ako ti, ktori tie depky maju naozaj, ked si vymyslaju taketo veci len aby boli v pozornosti a ostatni ich lutovali.
A suhlasim, ja osobne moc lutost nemusim, keby sa mi cosi vazne stalo, urcite by som sa nelutovala na pokeci pred cudzimi ludmi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ostatne, keby sa aj chceli zabit, tak to spravia tak aby ich nasli a dostala sa im pozornost... Ach keby to robili poriadne, hned by bolo viacej O2.
Kazdy kto to chce ukoncit normalne vie ze sa reze od zapastia smerom k laktu na oboch rukach alebo zomrie na otravu olovom.
A to, ze sa chem zabit tak niektori to myslia fest vazne ... a niektory koli tomu, ze maju daky problem a tym treba pomoct. Proste je dobre ked to napisu aspon sa ich niekto ujme. Teda je lepsie ked to napisu i ked ich bude vacsina lutovat ale im aspon pomoze a tak mozu zachranit. Ale zasa nemsiem zabunut aj na to, ze niektori to vyuzivaju a bavi ich robit si z druhych srandu.
Osobne nechápem ľudí, ktorí uvažujú o samovražde. Kazdý problém sa dá vyriešiť, nehovoriac o známkach a láske.
Ale za eutanáziu som
Preco si to ludia uvedomia az ked o neico pridu? Napriklad o zdravie? Bud si hlupa alebo ta jednoducho zmohla len puberta Takze..zi..a cen si to!!
Ti samovrahovia uz obli spomenuti, popripade to moze byt tiez signal "pomoc" kedze internet je anonymny...
Dost tazke povedat, kam dotycna osoba patri, kedze ju nikto nepozna.
A suhlasim, ja osobne moc lutost nemusim, keby sa mi cosi vazne stalo, urcite by som sa nelutovala na pokeci pred cudzimi ludmi.