Mam takú otázku mam mnoho kamarátok ale považujú ma bohužiaľ fakt len ako dobreho kamaraáta a mám problém si nájsť dievča ktoré by ma nechcelo len ako kamarata.Dik za odpovede
Creative30 -tak s tebou uplne suhlasim!!!!kamo mna teraz tak namotala jedna holka....chodime spolu 2 mesiace a ona mi povie ze teraz nechce ziadny vstah...ze som v pohode chalan a vsetko ale nepojde to (a ja teraz chodim jak bez duse,lebo ju mam neskutocne rad!!!ma 16 rokov a teraz bude mat 17...a presne baby v tomto veku nevedia co chcu---ale samozrejme nie vsetky!!aby som sa niekoho nedotkol!!!
ja osobne vas uplne chapem chlapci baby fakt nevedia co chcu a mam pocit ze niektore to nebudu vediet nikdy
mam take kamosky ktorym vztah vydrzi tak 4 tyzdne maximalne, proste vzdy najdu daky problem preco to ukoncia a potom si najdu dalsieho no proste nekonecny pribeh...
ja mam vela kamaratov ale tiez by som snimi nechodila nie preto ze su mily ale preto ze su pre mna dolezity a keby som snimi zacala chodit a potom by sme sa po mesiaci rozisli tak by som prisla o dobreho priatela...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
takze Jaj55 sam si neni !!
hoci s mojou ex som sa dal dokopy po 2 rokoch kamaratstva , len teraz je koniec so vsetkym, a je mi to velmi luto ze uz nesme ani kamarati
ja osobne vas uplne chapem chlapci baby fakt nevedia co chcu a mam pocit ze niektore to nebudu vediet nikdy
mam take kamosky ktorym vztah vydrzi tak 4 tyzdne maximalne, proste vzdy najdu daky problem preco to ukoncia a potom si najdu dalsieho no proste nekonecny pribeh...
ja mam vela kamaratov ale tiez by som snimi nechodila nie preto ze su mily ale preto ze su pre mna dolezity a keby som snimi zacala chodit a potom by sme sa po mesiaci rozisli tak by som prisla o dobreho priatela...