moe vsetko sa mi na bidrz paci len moe ma seru tie smajliky .. cisto od veci cervene su ... preco ich nezmenit .. urcite su ovela krajsie . .a ked sa uz robia take upravy tak preco nie aj tych smajlou ... co si o tom myslite ? ... (stupidne pripomienky
a suhlasim s @2 a ak nakreslis nieco lepsie (nie STIAHNES alebo NAJDES NA NETE, ale NAKRESLIS nieco nove, tak Mayo by mozno aj porozmyslal o zmene, no pochybujem ze sa ti podari cosi lepsie )
no nic som cakal take stupidne odpovede ... ale ja akoze nenutim nikoho nic menit alebo nieco podobne bol to len navrh ... tak klud. .. tu by som uplatnil staru dobru vetu ...je tazke byt debilom lebo konkurencia je prilis velka ... nic v zlom x)
ale nie ,, preto to povazujem za stupidne ze clovek da navrh ..a prva reakcia .. ze ked sa ti nieco nepaci tak chod prec .. ap ritom som tam spomenul ze vsetko sa mi tu paci len to nie ... tak asi kusa niektory nad sebou by sa mali zamysliet ...
'Uz len podla nadpisu by si nemala byt svojpravna a nie este ta pustat na internet ' to uz len podla toho usudzujem ludi hej ... ze jak moze take daco napisat a sa nevie ani orientovat v pohlavy .. ja vravel ze tu prevlada dmnce DD
a este nepochopim taku vec ... ze 19+ rocny tu pisu od veci .. a najlepsie jak napisu ze chod von sa preber nesed za PC tolko a pritom nechapem co oni tu robia v takom veku ... ksua na zamyslenie heeeh ja mam 16 a o 2tyzdne idem do svedska na brigadu taze ... nech kusa porozmyslaju co pisu ...
Teda ľudia vy ste tu všetci riadne debilný! (len ja som lietadlo...)
Chalan sa normálne pýta či by tu niekto nemohol dať nové smajle lebo sa mu nepáčia a vy ho tu zdžubete vlastne ani neviem za čo. Keď tak ho zdžubte za ten debilbý nadpis ktorý sa nedá čítať a nie za toto...
seth..ty vies secko nay..urob si svoju stranku pre teenegerov a maj si tam co chces...!
teraz ta nevyhanam ale nemozes mat secko tak ako by si chcel ty...a preco nad tym vobec premyslas???-pre mna je to symbol birdzu..ja by som ich nemenil..keby ich nekto vymenil uz sema ni nepachnem...
@boxer161 ja chapem ale to je tym ze ja som tu novy .. tak mne tu nic nepride jak symbol birdzu pre mna to nic neznamena ako . .ale sak to bol len blby navrh taze tak
@seth to vies my 19 rocny sme si povacsinou odkrutili rok v USA kusa ze teraz si uzivame leto s kamaratmi ale kusa vies my sa zabavame vtedy ked kusa male deti (ako napr kusa ty) uz kusa spia
A kusa nerob zo seba dalsieho keyboardwarriora lebo kusa mi to lezie hrozne na nervy ked je niekto kusa mega husto demonsky odvazny na nete a kusa v reale sa schova do mysacej dierky A prestan s tym kusa, lebo vyzeras ako pako (co sme vacsina usudili uz len podla toho nadpisu a podla toho tu mas aj reakcie )
keyboardwarriora no ten nadpis ťa predurčil na nepochopenie od väčšiny tunajšej komunity, ty si navyše pripojil i kritiku niečoho na čom nemáš podiel, takže neviem čo sa čuduješ kusa negatívnym názorom na tvoju osobu
@chavez zato ze poviem co si myslim kazdemu an rovynu neznamena ze som keybordwarrior ... a ma absolutne nepoznas .. tak ako mozes sudit ze som frajer za pc a v reale nic ... a ked ti nieco take pride na nervi .. tak to si riadny gangster a seci musia mat pred tebou respect lebo ty si postrach ulic normalne ze vecer v bare patri len tebe urcite ... a ked myslis ze si teraz mi napisal daco upa drsne tak co myslsi v akom svetle sa ukazujes ... no predsa v takom ze tvoj vek nenasvedcuje tvojmu spravaniu ... asi tolko ...
tak pockaj..bud tu aspon mesiac citaj forumy bez toho aby si komentoval a mozno pochytis nieco co ta chyti a budes respektovat a zvyknes si co je realita...
ale chapem ta...ked si novy...snazim salen ti to ulahcit
a ked uz mam byt detajlista tak su to oranžove smajle s odtienom do cervena na pravej strane dole!
@arugad ... myslim ze birdz je o tom kde mozes prejavit svoj nazor an hocico .. tak preco by mi mal niekto do toho kydat a vyhanat ma von ... myslis ze celi birdz a setko vzniklo len od jeho tvorcu vela veci tu je od neakych obycajnych ludi co si to vymisleli ...
45 ja si len nemyslím, že keď je niekto na birdzi registrovaný dve hodiny aj s cestou má právo tu pičovať do oveľa starších userov a nazývať ich dementnými. len ti vravím, že väčšina normálnych ľudí je alergická na také veci ako bol tvoj emo nadpis a vôbec nehovorím o prvkoch negramotnej gramatiky ktorú používaš, konaj ako myslíš no rátaj s následkami
@48 ospravedlnujem sa svojim konanim pan neomylny ..a dufam ze som vas hlboko neurazil svojimy gramatickymi chybami ... a druhykrat necham do seba jebat .. a budem sa blbo prizerat ... podla tvojich predstav ..
ale je tu sloboda prejavu len musis vediet ako na tunajsich ludi..a to nedosiahnes tak ze si tu chvilu a hned cakas od toho viac ako od ludi mozes cakat...dufam ze to chapes!-vsetko zalezi odtoho ako co clovek napise-sam sa niekedy cudujem
@58..okej..rozkaz...mayovi /ani inym šefom/ sa nebudem starat do roboty..ved on sa tak snazi pre dobro nas vsetkyx..skoda ze niektori to nevedia odcenit /dufam nikomu nekrivdim
@67 mne to nevadi...ja som rad ze si pracovity a tolko pre nas robis...to hovorim myslim za vsetkyx co vedia odcenit pracu...a nelezem ti do riti..neboj! to len tak na margo ked uz tu tak mierne nadavam tak aspon nekoho musim pochvapit! :d
vobec nie su od veci ani zli. su cerveni, a mozno akurat tym su ini ako bezni, co byvaju zlti. ale nikde som nevidela smajlikov, ktori by lepsie vyjadrovali to, co maju, ako tito birdzovski. tento sa naozaj milo usmieva ako ma byt, tento uplne presne zosobnuje zmurknutie, a tento smutok. ostatni tiez. uplne perfektni su
nase smajliky su uzasne krasne najkrajsie .. a typicke pre nas BIRDZ BIRDz cerveny smajliky cervene tak tiiiisko ja fandim nasim smajlikom a ked sa ti nepacia nepouzivaj ich hihi
pekní smajlíci.. ale tak nešli by sem dať tí animovaní z qipu? volajú sa tuším kolobok, a sú zadarmo pre všetkých ak sa nemýlim takže by to bolo legálne: » www.kolobok.us/... ... čo vy nato?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
89 komentov
Nepáči sa choď preč!
:/ :'
a suhlasim s @2 a ak nakreslis nieco lepsie (nie STIAHNES alebo NAJDES NA NETE, ale NAKRESLIS nieco nove, tak Mayo by mozno aj porozmyslal o zmene, no pochybujem ze sa ti podari cosi lepsie )
Takto je to dobre a nechajte to tak!
viem len no mohla by tu byt nejaka pomocka pre tupcov
btw to som fakt jediny koho napadlo, ze tie smajle su cervene pretoze aj logo birdzu je cervene?
Chalan sa normálne pýta či by tu niekto nemohol dať nové smajle lebo sa mu nepáčia a vy ho tu zdžubete vlastne ani neviem za čo. Keď tak ho zdžubte za ten debilbý nadpis ktorý sa nedá čítať a nie za toto...
teraz ta nevyhanam ale nemozes mat secko tak ako by si chcel ty...a preco nad tym vobec premyslas???-pre mna je to symbol birdzu..ja by som ich nemenil..keby ich nekto vymenil uz sema ni nepachnem...
A @catmartina -ten je fakt najlepšejší!
A kusa nerob zo seba dalsieho keyboardwarriora lebo kusa mi to lezie hrozne na nervy ked je niekto kusa mega husto demonsky odvazny na nete a kusa v reale sa schova do mysacej dierky A prestan s tym kusa, lebo vyzeras ako pako (co sme vacsina usudili uz len podla toho nadpisu a podla toho tu mas aj reakcie )
ale chapem ta...ked si novy...snazim salen ti to ulahcit
a ked uz mam byt detajlista tak su to oranžove smajle s odtienom do cervena na pravej strane dole!
51. je ti odpustené, nasleduj ďalej cesty pána
@55 locknut sa neda, zmazat jedine
Ty mne nie,ale to snad prezijes!
Lubim vas..