Môžeš vyjadriť svoj názor a nikde nie je napísané, čo ale neznamená, že s ním musí každý súhlasiť.
A myslím si, že je rátané s tým, že človek je inteligentný tvor a mal by mať nejaké morálne zásady a tak isto ako počíta s tým, že jeho názory budú akcepované tak isto by mal aj akceptovať napríklad iné rasy a podobne.
... eh no myslím, že záleží na tom určitom názore, či bude akceptovaný .... také názory kt. napr. by mohli niekoho urážať, prekračujú hranice, sú nelogické atď, sú neakceptované .... tak ako vraví naša učiteľka že, názor ako 2+2=5 sa nemôže akceptovať .... a tak ako napísali už viacerí nado mnou - tvoja sloboda končí tam, kde začína sloboda iného.
Pretože niektoré názory sú tak pridrbané že spoločnosť má povinnosť ich potláčať a odsúvať na okraj spoločnosti. A áno spoločnosť môže akceptovať že človek je komunistom rovnako ako môže neakceptovať že je neonacistom ale oboje je rovnaký odpad.
Hej máme slobodu slova, každý môže povedať hocičo, čo len chce, ale keď dakto povie "skurvený neger pojebaný", tak už je to celé v piči, lebo povedal niečo zlé, hlavne, že máme slobodu slova
@majo16 papalasi musia mat z teba radost pekne si ta vychovali v tej skole.. uz len dostat maturitu a sup ho za pas robit za minimalku a na stare kolena byt odkazany na mizerny dochodok mimochodom ja nehovorim o anarcho-komunizme, ten je naozaj utopia, pretoze predpoklada, ze vsetci ludia su rovnaki...
@majo16 papalasi musia mat z teba radost pekne si ta vychovali v tej skole.. uz len dostat maturitu a sup ho za pas robit za minimalku a na stare kolena byt odkazany na mizerny dochodok
mimochodom ja nehovorim o anarcho-komunizme, ktory je aj podla mna utopia, kedze predpoklada, ze sa najdu ludia, ktori budu ochotnit zbavit sa sukromneho vlastnictva na ukor spolocnosti...
@tommyhot takže si myslíš že nemám vlastný názor a na základe jednej vety si zistil celý môj život ? Ja som zastánca kapitalizmu stojaceho na domácej pôde. Podporujem súkromné podnikanie navyše. A myslím si že hlavnou ideou štátu by malo byť zachovanie. kultúrnej a etnickej identity , vychovávanie zdravej populácie , vedecký výskum vo všetkých oblastiach. Ak ma chceš aj teraz odsúdiť , prosím ... k tomuto som dospel sám triezvym uvažovaním.
@majo16 zastanca kapitalizmu v state prave toto je utopia. Volny trh nedokaze efektivne fungovat v state, uz len zo samotnej definicie etatizmu. Staci sa porozhliadat okolo seba. Nenajdes jedinu krajinu, kde funguje volny trh, prave kvoli zasahom statu. Paradoxne najfunkcnejsi kapitalizmus (ktory ma ale daleko od ozajstneho kapitalizmu) je na juhovychode Ciny, kde stat do trhu zasahuje len minimalne.
Inak ako chces zachovat kulturnu a etnicku identitu? To ma fakt zaujima. Lebo inak ako prikazmi a zakazmi (nemozes imigrovat, nemozes si tu postavit mesitu, nemozes hento a tamto) to asi nedocielis, alebo sa mylim? To mi naramne pripomina totalitny system a myslim si, ze uz dost bolo fasizmov, komunizmov a podobnych fekalnosti...
@majo16 a nemyslim si, ze nemas vlastny nazor, ale myslim si, ze ho mas vyrazne ovplyvneny statnou dogmou o tom, ze bez statu by sa rozsypal svet na kusky... to je presne to, co nas ucia uz od decka..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
a je rozdiel niekoho názor akceptovať a súhlasiť s ním.
Predpokladajme, že máme všetci slobodu. Môžeš využiť slobodu tak, že ju odoberieš niekomu inému?
Takže @1
A myslím si, že je rátané s tým, že človek je inteligentný tvor a mal by mať nejaké morálne zásady a tak isto ako počíta s tým, že jeho názory budú akcepované tak isto by mal aj akceptovať napríklad iné rasy a podobne.
za to skins songs ta zadupu
pockaj
3...2...1... uz to prichadza
Inak @admin je to toto v pohode?
mimochodom ja nehovorim o anarcho-komunizme, ktory je aj podla mna utopia, kedze predpoklada, ze sa najdu ludia, ktori budu ochotnit zbavit sa sukromneho vlastnictva na ukor spolocnosti...
Inak ako chces zachovat kulturnu a etnicku identitu? To ma fakt zaujima. Lebo inak ako prikazmi a zakazmi (nemozes imigrovat, nemozes si tu postavit mesitu, nemozes hento a tamto) to asi nedocielis, alebo sa mylim? To mi naramne pripomina totalitny system a myslim si, ze uz dost bolo fasizmov, komunizmov a podobnych fekalnosti...