Prečo ženy pri silnom čúraní vydavajú taký syčajúci zvuk???
Viem že to znie úchylne, ale mne ide iba o to, aby som "nakrmil" svoju zvedavosť...raz som počul takýto zvuk od partnerky na toalete...pýtal som sa jej čo do pekla to tam za zvuky vydávala...povedala mi iba, že to vtedy, keď sa jej chce moc...mna však tak
lebo mi chlapi máme tlmič výfuku,a ony nemajú. už si niekedy počul auto s deravým výfukom? ak áno tak to pochopíš. ale je pravda, že znejú smiešne, tak napitchu
@antifunebracka a ja som si pre zmenu myslela, že to aj muži vydávajú... aj si myslím, že niekedy hej... ale ktovie, čo všetko sa ešte v tom zložitom kóde zapatrošilo!
@denix konečne niekto, kto vie o čom vravím Ďakujem ti ....komentáre tipu že neviete ľudia o čo ide - ak to bude nutné, pošlem vám link na video, kde to jasne počuť....ako to opísala @denix , to šššššššššššššš je neprepočuteľné.......
@bezidentity ........je to ťažko definovateľné, už som aj oľutoval že som to vôbec riešiel....nie je to vždy, povedzme že je to skôr výnimočne ....akoby som opísal ten zvuk...čo ja viem,ako keď ten kohútik skôr priškrtíš ....v najhoršiom prípade ti pošlem neakú zvukovú ukážku, na nete je všetko
Vo svojej podstate je to totalna kokotina, ale zase na druhej strane, vsetci si otvaraju svoje smradlave trojzube huby, ze ludia sa pytaju picoviny a pritom aj oni sami sa pytaju dobre bludy. Mna by tiez zaujimali kadejake kokotiny, takze sa necudujem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
@15
Tvárim sa WTF?!
"Ty fúkaš do vody!"
"No... fúkam, a čo?"
Celé toto fórum mi to neskutočne pripomenulo
A k veci - to fakt neviete, alebo si robíte srandu??
@defender no tak toto ani ja nvm a to uz je co povedat!
syčavý zvuk hádam to je logické nie ?
Ale k veci:
Neviem.