Neviem, mne zvuky nevadia...teda vadia, ale len keď sa spájajú s tou konkrétnou činnosťou. Čiže napríklad z tohto mi nevadí nič, ale vadili by mi nechty o tabuľu, bo to si predstavujem aj celkovo ako taký nepríjemný pocit.
To nei je len o zvuku. To je o celkovej predstave tej veci. Kazdemu je nieco neprijemne, tazko povedat, PRECO. Nieco moze byt podvedome, psychicky podmienene, vlastne mozno vacsina.. len si to uz proste nikto nepamata. Za ine je zodpovedna mozno uz len frekvencia zvuku (ultrazvuk/infrazvuk a i.), nieco zavisi od povahyx veci v zavislosti spojitosti zvuk-dotyk.. Mas viacero zmyslov, vsetky na seba navazuju. Nieco staci pocut, predstavis si, ako to asi citis hmatom, ked sa pozries este vizualne, uistis sa - prebehne Ti mraz po chrbte..
tato tema ma dostala ale tiez nad tym premyslam.mlaskaniu este chapem ale skripaniu po tabuli? sice na to reagujem uz aj ja instiktivne tym ze urobim ccssss
mne napriklad vadi ked ma niekto sustaky a osuchuje sa mu jedna noha o druhu...a tomu podobne zvuky...ako ked niekto oprasuje stan alebo co proste suchanie po tych hnusnych umelinach...brrr...
asik netolerujú iných a nechcú si priznť že aj oni to robili kedysi napríklad decko keď zo srandy mľaská a smeje sa na tom že mu všetci vidia čo jedlo šak decko to má ako srandu a ke´d vyrastie urobí to aj on
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
prečo chodíš každý večer na pivo ?
prečo sused parkuje pred garážou ?
prečo je to tak ?
sry ale nemohol som si to odpustit
a k teme netušim ale je to zaujimave