Mám 15 rokov, chcú ma iba starší chalani (20+), s mladšími som len kamarátka. Lepšie by som sa cítila s niekym kto mi je vekovo bližší, aj preto aby som nemusela počúvať blbé narážky. Blbé názory si nechajte pre seba.
@nutelka ved ok , ale tak chodit mozes aj povedzme s nejakym 16,17,18 ...co ja viem .... furt to vyzera inac ako ked ides ty , co mas 15 s niekym co ma povedzme 25 ...
@nutelka ej nekci mi povedat ze sa nepacis ziadnemu chlapcovi v tvojich rokoch ...pripadne o 1,2,3 roky starsiemu ...tak po kom potom oni pozeraju ? ...a zase ked nevidis zaujem z ich strany preco neskusis sama vyjst za niekym kto sa ti paci z tvojich rovesnikov ....ze hej ty, budeme spolu chodit ? ....a kolko mas rokov cervik ?
@nutelka joj sak len akoze pisem ne ...sak normalne zacni s nim pisat na fb abo co , potom ked mas dajku partiu tak chodte spolu vonku a tak ne ....co ja viem jak sa to robi ..... pocuj , ale aj tak , ze tebe sa tak trosku pacia skor tí starší ? hm ...ci som vedla ?
radšej starší, ako mladší...ale všetko s mierou! žiadne také, že 15rokov a 30rokov....to je sila...také môžeš skúšať vtedy, keď ty budeš mať 30rokov..
naj je taký rozdiel 3-6rokov.. vtedy vieš, že ten chlap nie je úplné decko a pri tom nie je starý....avšak pozor, takí vyžadujú omnoho viac! preto si všetko dopredu zváž....
Dievča, na to kašli.. Si ako ja. Mala som 14 a priateľ 20, a výborne sme si rozumeli, dodnes sme dobrí priatelia. Tí zasrani v Tvojom veku Ti asi nemajú čo ponúknuť, to poznám. Vekovým rozdielom sa netráp, 5,6 rokov nie je žiadna tragédia, pokiaľ máte obaja rozum. A že ho budete mať viac, akoby si chodila s rovesníkom, to mi ver. Proste sa riaď tým, čo cítiš, buď zodpovedná a aj reči zmiznú. Držím palce..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Mas moje sympatie a dufam, ze si najdes dobreho chalana
naj je taký rozdiel 3-6rokov.. vtedy vieš, že ten chlap nie je úplné decko a pri tom nie je starý....avšak pozor, takí vyžadujú omnoho viac! preto si všetko dopredu zváž....
Mňa osobne v tom veku dievčata tiež nezaujimali nejako, pravdupovediac stale som pre nich nenašiel nejak pochopenie, česť vynimkam
@nikas93 ´dakujem
@ladyfox vieš, ale trochu mám obavy s toho, ako by sa namňa dívalo okolie