Pokiaľ viem, tak akurát jedna moja babka mala za slobodna nemecké priezvisko, ale inak sa javím byť dosť výrazne Slovenka... ale babkin ujo bol ženatý s Češkou poľkského pôvodu a mamina sestrenica je vydatá za kohosi s maďarskými koreńmi.
viem, že z jednej strany to mám do maďarov a z druhej do nemcov.....to sú tie najhoršie národnosti čo som mohla schytiť šak ja sa cítim aj tak čisto slovensky
Dedko Rakušák, ale ostatne by som mal byť čistokrvní Slovák. Len viem, že moja prababka a pradedko vedeli dokonale po maďarsky, ale to skôr bolo v tom, že boli Mešťania a museli
Z ocovej strany neviem a z mamininej... Dedo je zo západu, tak z jeho strany možno nejaké to Rakúsko a tak. A starká... Babka (starkina mama) mala starkú keď bola veľmi mladá a potom sa vydala za druhého a starkej nikdy nepovedala kto je jej otec. Jediné čo jej povedala, že je z Česka, má tam nejakú dosť veľkú firmu a je to docela "žralok" čo sa týka týchto veci, ale ani za Boha nechce nič viac povedať :´-(
Z ocovej strany všetci Slováci, mamin dedko bol z Podkarpatskej Rusi, ale asi bol Slovák a môj starý otec bol chorvátsky Slovák, narodil sa tam, ale jeho rodina tam len prišla a on potom prišiel pozrieť sa sem a to bolo tesne po vojne a nepustili ho späť.
Naši sú ešte zo starých slovanských kmeňov. starí severania, ktorí sa dostali postupom času až do Fínska. To z maminej strany. z otcovej neviem, a radšej vedieť nechcem, to budú nejaký psychopati.
časť rodiny z jednej strany sú Židia, z druhej strany sa predpokladá, že tam tiež niekde sú a toto síce nie je oficiálne, ale jeden doktor pri pohľade na rysy mojej babky tipoval, že tam boli nejakí pravdepodobne tureckí predkovia. ale teraz sa predvádzam, takže zostaňme pri tých židovských koreňoch nad rôznymi časťami Slovenska uvažovať nejdem, Slovák ako Slovák
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
pockaj ale teraz si mi nasadila chrobaka do hlavy, ved su poliaci, nie polci, poliak,...doprcic niee-niee, isto je to Poľka! :/