lekár zoberie pero, vytrhne taký ten bločik a napíše tam niečo, hodí pečiatku a podpis, a tak sa predpisuje nielen antikoncepcia ale aj iné lieky dievčatko
rodiča ti netreba... ani o tom nemusí vedieť, ak si na to vyčleníš peniažky sama...môže ti brať krv, môže aj urobiť vstupnú prehliadku, ale nemusí...ja som dostala antikoncepciu v 16tich len tak, bez vyšetrenia, bez odberu krvi...a v mojom prípade sa mi to veľmi nepríjemne vypomstilo...
Nesprávne dávky hormónov vedia urobiť riadnu šarapatu, a vedomie po prehliadke, že si zdravá, a že je všetko v poriadku a tak ako má byť, podľa mňa za to stojí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
predpise.
Krv ti brať môže aj nemusí. Založí ti kartu, čiže sa ta bude vypytovať na všetky možné choroby a podobne. Aké máš problémy keď si tam.. A MAL
* a MAL by ti spraviť preventívku. Mne robil preventívku aj ultrazvuk, aj cytológiu.
cize rodica
spravi ti prehliadku a potrebne vysetrenia... pripadne ak bude treba tak testy (ak si mala problemy s pecenou v minulosti alebo tak )
dostanes recept na tabletky ked ich minies dojdes zas po recept...
Nesprávne dávky hormónov vedia urobiť riadnu šarapatu, a vedomie po prehliadke, že si zdravá, a že je všetko v poriadku a tak ako má byť, podľa mňa za to stojí...