@12 no tento nazor sice zastavam aj ja, ale si predstav ze by si mal povedzme 16 rocnu frajerku a praskol by kondom a nemali by ste sa ako dostat k tabletke po...bol by si pripraveny vychovavat dieta?
@14 mas pravdu, nebol by som pripraveny, ale je to furt len KEBY... v relae mi nic take nastastie nehrozi, ale si zober, ze furt mozes dat to dieta do domovu, alebo tak njak... ono nevedel by som zit s tim ze niekoho umyselne zabijem
tá anketa ma napadla preto, lebo jedno dievča žial v takej situácii bolo...mylsím že mala 21... čakala bábo s chalanom, chceli sa vizať, strašne sa lúbili a jeho umlátili na diskotéke na smrť... neviem či si bábo nechala alebo nie, ale proste napadla ma takáto dilemma...možno som sviňa, ale zvažovala by som aj druhú možnosť...
@17 no myslim si ze v 21 by zena dokazala vychovavat dieta, samozrejme zalezi od konkretnej osoby...ale sorry ale pripada mi to ako jeden z tych pribehov co maju teenagerky v profiloch na pokeci...
majlos, však aj ja som kresťanka, ale dám ruku do ohňa, že som viac nepredvídateľná než ten seriál anime, čo mi kamoška odporúča už pol roka (death note tuším
@24 Death note je fajn Ale k teme, krestania su v urcitych veciach tak predvidatelni ako nikto, pokial to nie je len niekto kto chodi do kostola z povinnosti a tak...
@28 pozri, ja nejsom ziadny zarity krestan ani nechodim nejak pravidelne do kostola... ale nikdy by som nezobral niekomu zivot ci to ma len 5 tyzdnov alebo 50 rokov...
@18 prečo si myslíš že je to lahké vychovať v 21 dieťa? mysli na financie apod. moja mama je tiež vdova a má 37 a hoci nie sme žobráci boli časy kedy to teda nebolo moc lahké.....
@32 nj, zhodou okolnosti byvam /byvala/ o jeden panelak dalej ako ten, co to spravil. Ale napriek tomu, ze nebol ten chalan "anjelik", v zivote by som to na neho nepovedala
hmmmm nuž aj takí sú ľudia ale počula som o ňom že on bol vždy tak trochu j.bnutý...a niekde na nete viselo video ako ho zatýkali...hovoríme o chalanovi s iniciálkami L.P.? jeho ségra chodí na našu školu....
Počula som, ze je zatial v leopoldove, ale uz sama neviem, co je pravda, ked kazdy hovori, cosi ine. A este ked ma takych kamosov ako ma a jeho otec robi, co robi.
ta nech dievca nie je sproste a nech na potrat nejde...ja by som si zelal aby vychovavala nase dieta...aspon ako spomienku na mna (mozno niekedy bolestnu) ale bol by to aj kusok mna a bol by som stastny...a urcite si najde nejakeho partnera dalsieho ktoremu nebude prekazat dieta
Kua jedna vec je kresťanstvo, keď ho tak žerieš, tak ok, ale keď ja, ktorý som s ním v živote nemal nič do činenia viem, že samovražda je hriech, po ktorom sa do neba dostať nemôžeš a ty nie, tak to je pekné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
to je blbost.. ak toho chalana milovali, tak si tu "spomienku" nechaju..
ak na neho chcu zabudnut.. tak sa nad tym azmysli
a inak som v akej kolvek forme proti potratu..
nikdy nie je tak zle..aby sa muselo vrazdit!!
1. nebo neexistuje
2. ak uz nanho veris tak by si mala vediet, ze samovrah sa do neba nemoze dostat
A na potrat by som ist nedokazala asi ani v ziadnom inom pripade (mozno znasilnenie)
Ja som cosi pocula, ze to bolo z osobnych dovodov. A Chodieval po diskach aj sa mlatieval, ale vrazda je vrazda...Ale to je uz jedno
Kua jedna vec je kresťanstvo, keď ho tak žerieš, tak ok, ale keď ja, ktorý som s ním v živote nemal nič do činenia viem, že samovražda je hriech, po ktorom sa do neba dostať nemôžeš a ty nie, tak to je pekné