Milí moji , nakoľko som bol pri rozume až do poslednej chvíle odkazujem vám toto.Všetky peniaze,do posledného eura som predrbal s kurváma.Serus a hotovo.
Babka na smrteľnej posteli si zavolá vnučku: "Pretože si moja najmilšia vnučka, chcem ti odkázať svoju farmu, stodolu, obrábacie stroje, zvieratá a 2 000 000 dolárov. Vnučka s úžasom: "Babička, ty si taká dobrá, to nie je ani možné, a kde máš tu farmu?" A babka svojim posledným výdychom zašepktá vnučke do ucha: "Na Facebooku..."
Leží muž na smrteľnej posteli a pri ňom sedí manželka. Muž hovorí:
- Bola si pri mne, keď som bol chorý, bola si pri mne, keď nám ukradli auto, bola si pri mne aj keď nám do tla zhorel dom, aj teraz si tu pri mne... Tak si tak hovorím, či mi ty, krava, nenosíš smolu?!
ospravedlnila by som sa, že keď som písala závet, bola som na nich nasratá a všetko odkázala náhodnému človeku v telefónnom zozname...ale teda že som to nestihla prepísať už potom znova na nich
toto netuším, ale ako som čítala minule knižku pôsobiacu obalom ako z červenej knižnice (dodám recenziu určite!) tak tam mal chlapík ako poslednú vôľu jeho popol v kovovej urne vyhodiť z malého lietadla nad nejakým skleníkom, tak možno by som iritovala ľudí podobným prianím
no jednoducho... povedal by som že som chcel zistiť kto si ma váži a preto som si vymyslel smrtelnu chorobu aby som videl kolko ludi a kto ma ako podporil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Babka na smrteľnej posteli si zavolá vnučku: "Pretože si moja najmilšia vnučka, chcem ti odkázať svoju farmu, stodolu, obrábacie stroje, zvieratá a 2 000 000 dolárov. Vnučka s úžasom: "Babička, ty si taká dobrá, to nie je ani možné, a kde máš tu farmu?" A babka svojim posledným výdychom zašepktá vnučke do ucha: "Na Facebooku..."
- Bola si pri mne, keď som bol chorý, bola si pri mne, keď nám ukradli auto, bola si pri mne aj keď nám do tla zhorel dom, aj teraz si tu pri mne... Tak si tak hovorím, či mi ty, krava, nenosíš smolu?!
Zena moja si tu?
Som tu drahy moj!
Dieta moje si tu?
Som drahy moj!
Svokra, mamicka moja si tu?
Som drahy!
Vsetci ste tu?
Ano vsetci sme tu!
Tak mi teda vysvetlite...preco sa kurva svieti na chodbe?!
ale veď, jemu to môže byť jedno, aj tak už nebude musieť platiť účet