Ak si dobre spomínam, na maturite som písala prejav pri príležitosti stého výročia založenia knižnice a prejav na stužkovú sme dávali dokopy so spolužiačkou...
Ja som písala prejav v 9. za našu triedu ktorý som na slávnosti aj prednášala, takže to možeš napísať napr. ako poďakovanie a podobné drísty okolo toho..
prejav pri otvarani kulturneho centra som ja konkrtne pisal a bolo to celkom lahke nejake tie umelecke dristi z pod nasimi rukami sa vytvorilo toto krasne dielo a podobne
Ja som mala prejav sprievodkyne na trajekte prichádzajúcom do Helsínk, a dobré boli napr. prejav na začiatku Veľkej francúzskej revolúcie (tak presvedčivý, že vážne zožal aplaus), prejav trénera pred zápasom, čo bolo veľmi vtipné a smútočný prejav tiež nebol zlý nápad, len bol odfláknutý
asi myslíš taký prejav na ľubovoľnú tému,čo sme mali na 5 minút namiesto písomnej školskej. tak si vyber tému,ktorá ti je blízka,ale musí aj zaujať. ja som napríklad bola akože na vedeckej konferencii a hovorila o corpus callosum a rôznych pokusoch.... a profesorka,že to nepochopila a musím si pre spolužiakov vyberať zruzumiteľnejšie veci (pričom myslím,že z hodnotenia spolužiakov,keďže sme sa hodnotili sami+profka vyplynulo,že to pochopili) ...
a celkovo som sa na tie prejavy veľmi tešila,ale zaujali ma tak dva. nepokoje v rwande a lucídne sny. ostatné boli všetko milionkrát preberané témy,ako šport,stres,interupcia,alkohol.... niečo také čo zaujme si treba vybrať...a hlvne o tom aj treba vedieť hovoriť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Povedz mi čo vieš a ja ti poviem kto si
Význam vzdelania
a celkovo som sa na tie prejavy veľmi tešila,ale zaujali ma tak dva. nepokoje v rwande a lucídne sny. ostatné boli všetko milionkrát preberané témy,ako šport,stres,interupcia,alkohol.... niečo také čo zaujme si treba vybrať...a hlvne o tom aj treba vedieť hovoriť...