Správny stalker je taký, o ktorom nevieš, že ho máš. Neznášam tých dotieravých wannabe stalkerov, ktorí otravujú ľudí a kazia tým pravým stalkerom povesť.
Pred par rokmi ked som mala este svojho prveho peska, som s nim chodila v noci na dlhe prechadzky lebo cez den sa uplne varil a nechcel byt vonku...
No a raz ma na jednej tejto prechadzke zacal prenasledovat fakt divny chlapik. Tak som sa rychlo snazila dostat domov lenze ja sprosta som sa v tom strese stratila v ulickach a dostala do slepej. No nastastie som mala nauceneho peska ze zacal na povel jancit, tak som mu dala povel, chlapik sa zlakol a usiel...
Dodnes nechapem co to bolo za kkta, isiel za nami aj ked sme prechadzali zo strany na stranu, drzal sa jak drbnuty v tme a ked som sa ho opytala ci nieco nepotrebuje(som si myslela ze sa stratil abo co ked za nami furt ide) tak sa neozval... :S
Cele to bolo divne. :S
Aj prvej triede na strednej sa mi stalo:... že keď som išla k mame do roboty takou cestou tak išli za mnou asi tak šiesti moji spolužiaci... Ale tak myslím tým takú cetu kde chodí malo ludi a ja som ju používala ako skratku... A išli takí kus za mnou..celu tu trasu... A potom keď som šla do maminej roboty tak potom asi zdrhli... Dodnes nechápem ze prečo šli za mnou.. A v druhej triede... Sme mali na skole takého učiteľa o ktorom kolovali dosť... Zle historky... Nového .... A furt sa hral ze on je jezis... Lebo prišiel neviem kedy a ze vraj nejaká symbolika... S bibliou lebo bol vraj chori... Raz keď som šla zo školy lebo sme mali divadlo... A išla som na obed tak on šiel tiež do školy na obed a keď som vyšla zo školy tak som krácala a ma dobehol a začal sa so mnou rozprávať... Potom sme sa rozprávali a ja som sa bála aby ma neodprevadil až k domu.... Úplne som stresovala... Lebo on šiel so mnou až skoro domov ale našťastie nie... Ale také stresy... Lebo o ňom kolovalo ze odišiel z predchádzajúcej koli obťažovaniu baby... Som sa mu vyhýbala... A potom raz navrhol mojej kamarátke ona ma frajera.... Ze ci by s ním nešla na koncert večer... A ona ho slušne odmietla....(toto už nikdy viac... Hlavne to z druhej triedy)
Neviem ale raz som mala strašnú paranoju v BA na Hlavnej stanici že všetci bezďáci a feťáci ma poznajú a chcú mi niečo urobiť a som počula ako také dve fetky išli okolo mňa a povedali "urobíme ju?" a som začala utekať cez ten podchod a potom som nastúpila do vlaku a tam to pokračovalo boli všade 3x som prestúpila do iného vagónu lebo v každom boli a rozprávali sa o mne. Boha tieto piko stories, zlo
take tie jednorazove niekolko krat.... ale mala som aj 3 roky stalkra, co som s nim 2 tyzdne "chodila" akoze, ked som mala 15... bolrodina maminho manzela cize velmi lahkos a mu podarilo dostat k nam domov... hrotilo sa to az tak ze sa mi vyhrazal ze ma niekde znasilni a nikto mi nepomoze. Ako som mu napisala ze nech skusi a ja sa postaram o to aby som mu vyskriabala oci, vytrhla ohryzok a rozkopala penis na zemi a ze hned vytlacim vsetky jeho spravy za posledny rok a preposlem to jeho rodine a vsetkym jeho znamym a jeho zamestnavatelovi ak ho co i raz uvidim..... 7 rokov som o nom ani nepocula.... knock knock... prekvapivo to zabralo
Nezazila som vyslovene dlhodobe prenasledovanie ale pamätam si ze ked som chodila na strednu, tak jeden mladsi chlapec z mesta na mna strasne cumel ked sme sa niekde uvideli (ale takym stylom ze aj ked presiel okolo mna tak sa este najblizsich 100 metrov vkuse otacal, proste vkuse na mna bez hanby cumel az kym som uplne nezmizla z dohladu, neviem co to malo znamenat nastastie som ho za posledny rok-dva zase videla a vyzeralo to ze uz na mna zabudol
Akože mala som 16 asi a dajaky týpek ešte z pokecu bol normálny psychopat. Doteraz netuším ako zistil o mne podrobnosti, ktoré nikde nepíšem, ale bolo to dosť nepríjemné. Ale bol to taký troťko, ktorý ked zistil že tatko má zbrojný preukaz a robí s polišmi tak toho radšej nechal
@alex458 nie. ale neviem či si pochopila moj koment. na jednej strane pokec je plný magorov, ktorí pre výpln volného času sa proste zahrávajú. a potom je to druhý typ, ktorý to naozaj berie vážne.... nikto ti nevyskoči z obrazovky. a dalej tu kedysi tak desať rokov dozadu bol fenomén, pridať tridsať fotiek do jedneho fotoalbumu, tridsať do druhého, dať tomu možno vulgárny názov alebo komentár, hoci obsah nebo vulgárny. nikdy som to nechápal. azet už nevyužívam vôbec. tam prídu deti,ktoré ked dospejú odídu, podobne ako s inými portálmi, hoci tento birdz považujem za súčasť mojho života. ale ak sa vrátim k téme. x relácii v televizi bolo, ako ktosi na socíálnych sieťach niekoho sledoval. čuduješ sa, ked niekto si na internet zverejní fotky zo svojho domu alebo bytu, sídliska, kde v nejakej póze si spraví 30 selfie fotiek. jasne že to sleduje kde kto. zbytočne si človek takto robí problémy. môj názor. inak osobne sa netreba báť
@vreskot000 tak ja som mala azet na chatovanie ked bol fb ešte v plienkach, nikdy som tam fotky veľa nemávala atd a potom ked tam začala byť iba stoka som sa na to vykašľala a teraz tam už vôbec nechodím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
No a raz ma na jednej tejto prechadzke zacal prenasledovat fakt divny chlapik. Tak som sa rychlo snazila dostat domov lenze ja sprosta som sa v tom strese stratila v ulickach a dostala do slepej. No nastastie som mala nauceneho peska ze zacal na povel jancit, tak som mu dala povel, chlapik sa zlakol a usiel...
Dodnes nechapem co to bolo za kkta, isiel za nami aj ked sme prechadzali zo strany na stranu, drzal sa jak drbnuty v tme a ked som sa ho opytala ci nieco nepotrebuje(som si myslela ze sa stratil abo co ked za nami furt ide) tak sa neozval... :S
Cele to bolo divne. :S