Táto téma ma len tak napadla keď som si spomenula ako som ešte cez zimu okolo desiatej chodila od kamarátky domov. Hnusný pocit, keď cítite na sebe pohľad niekoho cudzieho a vy viete že pôjde za vami , však? Tak to sa mi stalo ale stihla so zdrhnúť do v
prenásledoval, viac krát ale najvtipnejšie bolo jak po mne bežali dvaja típci v tme a jediné svetlo boli prechádzajúce autá a to ich bolo asi 5 za celý čas. každopádne som si zašportoval
hej hej a nakoniec mi ukradol mobil a dozvedela som sa o tyzden ze je to viacnasobny vrah cigan jeden hnusny spinavy!!(nejsom rasista ale ten siemens a 50 bol moj najoblubenejsi v tej dobe
v tme mam obcas take blbe pocity, preto sa snazim aby som nikdy vecer nesla sama... vzdy ma kamarat odprevadi az do predsiene nasho domu.... hmmm, ale este ma nikto skutocne neprenasledoval... jedine za bieleho dna, ked nas kamoskou nahanali nejaky vyholeny tupci...
raz som siel v nosi pesi domov, a niekto siel zamnou,mal som pocit ze ma sleduje,tak som sa otocil a siel mu oproti a on len tak vedla mna presiel tak som potom ja sledoval jeho
Husi, bývalý spolužiak a občas mávam nepríjemný pocit že "tamten nesympaticky vyzerajúci človek ma určite prenasleduje" ale snažím sa vyhýbať túlaniu sa v noci po meste keď som sama... (aj keď nočné mesto zbožňujem )
taky psychos zo zakladky ma prenasledoval, doslova chodil polmetra za mnou a provokoval ma tym, bol uchylny, spozdeny a viackrat prepadol v skole a otravoval potom baby (neviem ci len mna, ale nedal pokoj ani ked som ho poslala niekam...)..
potom ma raz prenasledoval naky uchyl a rozpraval sa so mnou a nedal mi pokoj...kks ale mne to bolo v tej chvili jedno, nebola som moc triezva..az dalsi den mi doslo ze som bola vlastne v nebezpeci..nastastie som ho striasla tesne pred nasou bytovkou, nech nevie kde byvam..
a co ja viem mozno ma este par ludi prenasledovalo ale nepamätam si..
ale casto mam taky zly pocit a kukam za seba.. paranoja jak vysita..
ja neviem, či ma niekto sledoval, ale stalo sa mi, že som išla už tak za tmy domov a predo mnou šiel nejaký chlapík. naraz sa obzrel na mňa, otočila sa a išiel ku mne. už som si myslela, že ma osloví, alebo čo, ale on iba prešiel ďalej k autám. keď som sa potom za ním obzrela, on bol skrčený za autami, oči nalepené na mne... pridala som do kroku, išla iba tamade, kde som videla nejakých ľudí a už som sa bála obzrieť, čiže neviem, či išiel za mnou... ale možno som si to celé iba domyslela...
mňa už 3x raz temer úspešné okradnutie.... a to bolo temer pri bráne... ešte štastie že bol zhúlený lebo inak by ma asi dobehol no a som v piči.... potom keď som došiel domov z ocom sme ho boli hladať ale dakde ten degeš zdrhol-..... tiež nemám nič proti iným rasáam ale v mojom okolí je veľa takých DEGEŠOV...
keď bol u nás azylák tak každý druhý deň nejaký týpek s jasným zámerom...niekedy keĎ sme šli s kamoškou z mesta domov museli sme sa celú cestu vo vlaku skrývať aby nás nejaký mulat alebo rus nezačal naháňať...a potom šprint domov...
keď na mňa niekto pozerá, to ma až tak netrápi, a vlastne zvykla som si v Taliansku je to extrém, na Slovensku ani nie, hoci v Nitre na mňa fest ľudia čumeli, si pamätám... ale prenasledoval ma jeden v Ríme, ignorovala som ho, to stačilo, keďže v takom velikánskom meste sa sotva môže niečo stať, človek na človeku je tam aj o večernej hodine a ten deň ma ešte otravoval dedo, pomaly mi šiel na nervy, a to je už čo povedať, lebo ja rada kecnem, no už mi trepal chujoviny a tak ma zachránil Puškin, konkrétne jeho socha... kvôli tomu idiotovi som sa totálne pozabudla a nerozlúčila som sa s Gogoľom!
naštastie nie, akurát ked som bola s kamaratkami, prsalo, prechadzali sme cez tmavnuci park a taký opitý típci na nás hulákali "Babýýý" jedna zakričala bezme! a vsetky sme začali utekať
mňa raz večer dáky týpek prenasledoval na aute cez celú ulicu, a potom za mnou ešte vbehol aj do vchodu Našťastie som bola rýchlejšia - adrenalín robí svoje Odvtedy večer zásadne nechodievam stranou, ktorou prechádzajú autá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
to sme aj my robiliii jednej profke teda, ona bola pre mňa mamička č.2
potom ma raz prenasledoval naky uchyl a rozpraval sa so mnou a nedal mi pokoj...kks ale mne to bolo v tej chvili jedno, nebola som moc triezva..az dalsi den mi doslo ze som bola vlastne v nebezpeci..nastastie som ho striasla tesne pred nasou bytovkou, nech nevie kde byvam..
a co ja viem mozno ma este par ludi prenasledovalo ale nepamätam si..
ale casto mam taky zly pocit a kukam za seba.. paranoja jak vysita..
to aby som aj športovať začala...