nech ti to prepichne kamarat/kamaratka to máš jedno.. načo platiť za taku sproostosť na uchu sa ti nemá čo posrať pokial si nechceš dať prepichnuť chrupavku
to by ti mozno spravila aj doktorka tvoja cojaviem ja som chodila normalne do studia ale skus doktora nech ti to prepichne ihlou lebo imho nastrelovanie je picovina ihlou je to OVELA lepsie
Ale ucho si môžeš prepichnúť aj sám. Prilož si k uchu lad na chvílu ak sa bojíš že ťa to bude bolieť (ale nebolí to). A samozrejme dezinfikuj ihli a miesto prepichntia alkoholom
@3 ma pravdu, keby si nahodou objavil nastrelovanie a zistil ze je ovela lacnejsie tak kasli na to, nastrelit si to proste nedavaj
a co ja viem no, nehanbil by sa ist s tym k doktorovi, ked si uz dospely?
btw ja som citala ze prepichuje obvodny lekar, u usneho som take oznamenie nevidela ak si to silou mocou chces dat niekym inym prepichnut tak chod do normalneho studia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ale ucho si môžeš prepichnúť aj sám. Prilož si k uchu lad na chvílu ak sa bojíš že ťa to bude bolieť (ale nebolí to). A samozrejme dezinfikuj ihli a miesto prepichntia alkoholom
a co ja viem no, nehanbil by sa ist s tym k doktorovi, ked si uz dospely?
btw ja som citala ze prepichuje obvodny lekar, u usneho som take oznamenie nevidela ak si to silou mocou chces dat niekym inym prepichnut tak chod do normalneho studia