keď som mala 4 roky, od babky do nášho domu v tej istej dedine.. potom keĎ som mala asi 13, do toho čo sme si postavili, presne 90 cm od toho starého potom v osemnástich do Brna ak sa to ráta na VŠ na prvý byt a ak sa aj to ráta, tak tera v júni na ďalší v Brne a tu som do teraz
pred 3 a 3/4 rokom zo spisskej novej vsi do mniska nad hnilcom...45km od vsetkych kamaratov... ..nie jee tam ziadna praca tak som musel zvolit cestu odchodu..
najprv na necely rok do Nitry...tam by som chcel zit..je to super mesto a tak
potom som si nasiel pracu v trencine..tam je tiez super,dalsia moja zivotna destinacia..
aktualne som v prahe...nikoho tu nepoznam,nikam nechodim..a preto idem buduci tyzden na jesennu dovolenku.. a po nej,hmm..chcem tu niekoho
keď som mala 5 rokov ...a som rada, bo neznášam to minimesto , ale zas, keby som sa nepresťahovala , mala by som o 10 km bližšie do Košíc :/ a pílim celý život mame uši, že sme radšej mali ísť tam, nevadí no
S mamou sme sa prestahovali niekolkokrat. A teraz naposledy uz sam som sa prestahoval z NR do BA. A najblizsie mesiace sa chystam prestahovat z BA do Aucklandu, snad na dlhsie.
nejako ked som mala asi dva roky, z mesta na dedinu ale nepamatam si to, len velmi matne take utrzky.. a som velmi rada ze zijem na dedine v meste by som sa asi unudila k smrti..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
a ak sa počíta aj to tak som býval 2roky na VŠ na jednom priváte a tento rok bývam inde
Ale iba z roznych casti ba
pred 3 a 3/4 rokom zo spisskej novej vsi do mniska nad hnilcom...45km od vsetkych kamaratov... ..nie jee tam ziadna praca tak som musel zvolit cestu odchodu..
najprv na necely rok do Nitry...tam by som chcel zit..je to super mesto a tak
potom som si nasiel pracu v trencine..tam je tiez super,dalsia moja zivotna destinacia..
aktualne som v prahe...nikoho tu nepoznam,nikam nechodim..a preto idem buduci tyzden na jesennu dovolenku.. a po nej,hmm..chcem tu niekoho
Ale vlastne studujem stale v predchadzajucom meste...
inak celý život bývam v dome
no a teraz som išla na privát, ale to nerátam, lebo za domov stále považujem náš dom, aj ked som tu len cez víkendy
lebo som plakala že tam chcem ostať