Je niekto na Birdzi, koho príbeh sledujete. Vidíte jeho vývoj, jeho zmeny, život, vzťahy a reálne sledujete nejaký progres?
U mňa @Hoperpohroma . z vyslovene škaredého káčatka( lebo mne prekáža toľko kovov a také všelijaké vlasy)je uplne najmegaseksižena
jasné ... torpeda sledujem, jeho životný príbeh ako sa dostáva/dostane z detskej izby do sveta a ako si nájde ženu čo sním bude chodiť po šenkoch a cuckať milenku
aj pohromu sledujem, jej vzťahy ako sa stým pasuje a ako dostáva životné lekcie doma aj v profesnom živote
rokafelu a jeho cestovanie po slovensku a naháňanie sa za materiálnom...a pri tom to najdôležitejšie čo chce je láska no neohrdol by ani pravidelným sexom, pretože je milovník žien
forte a jej boj s okolitým svetom, príprava na budúce povolanie a zlepšovanie si vzťahov s inými ľudskými bytosťami
alebo Hejtju a jej každodenné šťastie ktoré sa strieda s dennými problémami typu, smradlaví ľudia, hlupáci a životopisy, vianočne stromčeky atď
po novom sledujem aj aničku a jej nezdarný vzťahový život, kedy sa odhodláva či vyložiť karty na stôl alebo nie ...
neistú dujuhírmi s urážajúcim sa fuzačom
hanku a jej veľkú lásku
narazuvzdornu žensku čo ma skoro každeho za debila
riška a 4 druhy - a ich milostný život - ale tu neviem čo je nové, už dlho nič nepridali
obliviate a dobrodružstvo na mori
príbehy mojdeda, na hranici skutočnosti
kosmik - technik birdzu, mobilné vychytávky
lacius - vulgárny a priamy, no spravodlivy
vejn a jeho problémy s láskou
a to je asi tak všetko ...viac mi teraz nepríde na rozum ...samozrejme nesedím 24/7 za netom a nestalkujem ... no keď sa niečo zaujímavé pridá rád si prečítam, pozriem ... je to zaujímavé sledovať ako sa to vyvíja a mení
sledujem a je to veľmi smutné, kam sa ľudia birdzu svojim životom a nesprávnou cestou uberajú...
všetko je im prednejšie v tomto svete, len osud, vlastný osud svojej duše je im ľahostajný, pre mnohých to bude po smrti veľmi ťažké....
Veď príbeh nekončí, ja ďalej hrám
a padám viac než vstávam,
svoju dušu dám na misku prázdných váh.
Ještě nekončím, já jedu dál
a rvu se za svý práva
a nosím štěstí své po kapsách.
ja napr stale zabudnem ze pohroma nema 14, teda ja viem ze nema, ale uplne ze najvyraznejsie si ju pamatam z toho obdobia kedy mala, ked sa dali dokopy s walem a postovali strasne zlate fotky a ja som jej zavidela a hovorila som si ze kks, ona ma len 14 a ma taky "vazny vztah"
a uplne ju mam tak zafixovanu a nechce sa mi nikdy verit kolko casu uz uplynulo a kolko veci sa zmenilo, a strasne sa mi paci ze napr konkretne u nej by som vedela od tych strnastich az do teraz asi cca opisat co sa v jej zivote dialo a pritom sa nijako extra nepozname, teda raz sme boli vonku ale nepiseme si ani nic.. a strasne mi to pride super ze tu mame takuto peknu komunitu a fakt uz roky sa navzajom podvedome "sledujeme" a vieme vselico o svojich zivotoch.. je to hrozne mile
no ale to je jedina taka vyraznejsia osoba u ktorej by som fakt vedela timeline vyskladat zivotnu a bavi ma "sledovat ju".. inak este doyouhearme ma celkom usmevne zazitky v poslednej dobe a bavi ma pozorovat ako sa pretlka zivotom, pripomina mi mna samu pred par rokmi, takze da sa povedat ze aj jej zivotny pribeh sledujem
a potom samozrejme taky torpedo, len u toho sa nikdy nic moc nemeni, tak to neni az tak zazivne
Najvacsim prekvapenim ked si porovnam jej posobenie na zaciatku a teraz, je pre mna @strangelove. Jednak sa riadne zmenila vyzorovo - zo zlateho dievcatka na velmi pritazlivu zenu, ale ta zmena je zarazajuca aj tak celkovo. Mozno sa moj dojem vobec nezaklada na pravde, hovorim len ako som si ju ja sama kedysi predstavovala - ako utiahnute dievca, ktore velmi o spolocnost nestoji, ktore ma vytvoreny vlastny trochu konzervativny nazor na zivot a ludi a je v tom proste zasadova. A teraz ju vnimam ako otocenu o 180°, taku otvorenu vsetkemu, slobodnu, schopnu samostatne zit..
uplne ta obdivujem v tomto, strejndz
@h8u jej zážitky z prác a cestovanie na koncerty ... a za každým cestovateľským blogom sa čudujem že ešte žije ja by som už bola mŕtva alebo stratená seriózne dúfam že raz napíšeš knihu o týchto zážitkoch
inak občas postrehnem statusy ešte niektorých birdzákov... ale nejak dopodrobna nikoho nesledujem
Kedysi som si dost vsimala pohromu a z minuleho nicku som s nou aj trochu komunikovala...teraz doyohearme lebo toho dost pridava a sme zakamoskovane aj na fb. Potom willbebetter ale to uz len viac menej zo zvyku asi a wayneho blogy rada citam v poslednej dobe
zajkousko bol urcite najzaujimavejsi z nezbedneho homosexualneho modela sa po kome stal postupne nabozensky fanatik teda aspon to sa nam snazil natlacit do hlavy zajko ked to citas vrat sa ! je tu nuda bez teba
A ja sledujem @H8u a jej myšlienky, nálady, názory a niekedy sa v nej trošku vidím sa priznám, že jej vadia rovnaké veci, ktoré ostatným prídu ako nezmyselnosti. Momentálne silno verím, že sa jej bude páčiť v jej novej práci a bude stíhať popritom sa venovať svojej láske, škole, fitku atď.
Potom @Nicolkaa s jej krásnymi zvermi a jebnutými spolubývajúcimi a s tým všetkým s čím sa potýka je pre mňa zaujímavá.
@Doyouhearme a jej instagramový frajer, ktorý je miestami trulo a miestami super To isté platí aj o @Foxylady - kde dúfam, že sa jej super krásna láska, ktorá nádherne začala napraví a bude aj nádherne pokračovať.
@Willbebetter a @Wayne - obaja perfektní písatelia blogov, ktorý dávajú do blogov veľký úprimný kus seba a svojich životov a obom im prajem aby sa mali už len a len fajn.
@Simkka a jej brutálne šťastie v živote, kde sa dostala fakt do super rodiny s krásnymi detičkami a ešte si aj cestuje a ešte je aj pekná!!! (Trochu závisť, ale v dobrom samozrejme!)
A @Melancholik o ktorom ale viem oveľa viac z rozhovorov ako z Birdzu... A veľmi som si ho obľúbila.
uprimne povedane, kedysi som sem chodila ooovela aktivnejsie a ludi, ktori sa mi zdali najzaujimavejsi som potom stretla aj nazivo a dodnes sa stretavame, ci uz v partii alebo samostatne. vacsina sem uz nechodi.
a z takych co som este nestretla si to prave ty @tanickina , aj ked minule sme oproti sebe vystupovali a nastupovali do elektricky este raz ti musim - okrem mojho statusu co som ti venovala - napisat ze si naaadherna zenska!
jaaj jezisi a zabudla som uplne na @fxx , to je pre mna ozaj clovek ktorym by som si mozno tajne zelala byt a mat odvahu zit tak ako zije, preto si ho dlllho dlho vsimam, no ale tam sanca ze ho stretnem je fakt miziva
Najprv som si povedala ooo dobrá téma, tu niečo napíšem.. A potom keď som si prečítala komenty o tom akí ste tu dlhoroční kamaráti, a proste všetko je fajn... Tak z maličkou dušičkou sa vraciam späť do kúta.. avšak bolo to super čítanie
Žeby som nejako extrémne sledoval to nie.. ale dosť si všímam @yoss kamarátka môjho birdzovského @Dumbledore , @Doyouhearme páči sa mi ako ide za tou žurnalistikou, Brnom a tak je mi sympatická , @outsiter vlastne jediný birdzák, ktorého poznám osobne .... a asi všetkoo... no ešte jedného ale nepoviem ten sa mi páči moc a už som tu o ňom básnil kdesi
skôr sledujem príbeh birdzu, na ktorom som (posledné roky len v úzadí) už skoro 10 rokov resp. už ťahám desiaty ... a mnoho mnoho birdzákov vo mne zanechalo spomienky ... niektorí mi boli blízki ... až veľmi a časom odišli ... a ja im len prajem, aby sa mali dobre a žili život, o akom písali ozaj pútavé blogy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Hlavne, nech niečo nové už napíše !
aj pohromu sledujem, jej vzťahy ako sa stým pasuje a ako dostáva životné lekcie doma aj v profesnom živote
rokafelu a jeho cestovanie po slovensku a naháňanie sa za materiálnom...a pri tom to najdôležitejšie čo chce je láska no neohrdol by ani pravidelným sexom, pretože je milovník žien
forte a jej boj s okolitým svetom, príprava na budúce povolanie a zlepšovanie si vzťahov s inými ľudskými bytosťami
alebo Hejtju a jej každodenné šťastie ktoré sa strieda s dennými problémami typu, smradlaví ľudia, hlupáci a životopisy, vianočne stromčeky atď
po novom sledujem aj aničku a jej nezdarný vzťahový život, kedy sa odhodláva či vyložiť karty na stôl alebo nie ...
neistú dujuhírmi s urážajúcim sa fuzačom
hanku a jej veľkú lásku
narazuvzdornu žensku čo ma skoro každeho za debila
riška a 4 druhy - a ich milostný život - ale tu neviem čo je nové, už dlho nič nepridali
obliviate a dobrodružstvo na mori
príbehy mojdeda, na hranici skutočnosti
kosmik - technik birdzu, mobilné vychytávky
lacius - vulgárny a priamy, no spravodlivy
vejn a jeho problémy s láskou
a to je asi tak všetko ...viac mi teraz nepríde na rozum ...samozrejme nesedím 24/7 za netom a nestalkujem ... no keď sa niečo zaujímavé pridá rád si prečítam, pozriem ... je to zaujímavé sledovať ako sa to vyvíja a mení
všetko je im prednejšie v tomto svete, len osud, vlastný osud svojej duše je im ľahostajný, pre mnohých to bude po smrti veľmi ťažké....
Veď príbeh nekončí, ja ďalej hrám
a padám viac než vstávam,
svoju dušu dám na misku prázdných váh.
Ještě nekončím, já jedu dál
a rvu se za svý práva
a nosím štěstí své po kapsách.
.
a uplne ju mam tak zafixovanu a nechce sa mi nikdy verit kolko casu uz uplynulo a kolko veci sa zmenilo, a strasne sa mi paci ze napr konkretne u nej by som vedela od tych strnastich az do teraz asi cca opisat co sa v jej zivote dialo a pritom sa nijako extra nepozname, teda raz sme boli vonku ale nepiseme si ani nic.. a strasne mi to pride super ze tu mame takuto peknu komunitu a fakt uz roky sa navzajom podvedome "sledujeme" a vieme vselico o svojich zivotoch.. je to hrozne mile
no ale to je jedina taka vyraznejsia osoba u ktorej by som fakt vedela timeline vyskladat zivotnu a bavi ma "sledovat ju".. inak este doyouhearme ma celkom usmevne zazitky v poslednej dobe a bavi ma pozorovat ako sa pretlka zivotom, pripomina mi mna samu pred par rokmi, takze da sa povedat ze aj jej zivotny pribeh sledujem
a potom samozrejme taky torpedo, len u toho sa nikdy nic moc nemeni, tak to neni az tak zazivne
Neverím, že som toto napísal, bojím sa sám seba...
uplne ta obdivujem v tomto, strejndz
inak občas postrehnem statusy ešte niektorých birdzákov... ale nejak dopodrobna nikoho nesledujem
A ja sledujem @H8u a jej myšlienky, nálady, názory a niekedy sa v nej trošku vidím sa priznám, že jej vadia rovnaké veci, ktoré ostatným prídu ako nezmyselnosti. Momentálne silno verím, že sa jej bude páčiť v jej novej práci a bude stíhať popritom sa venovať svojej láske, škole, fitku atď.
Potom @Nicolkaa s jej krásnymi zvermi a jebnutými spolubývajúcimi a s tým všetkým s čím sa potýka je pre mňa zaujímavá.
@Doyouhearme a jej instagramový frajer, ktorý je miestami trulo a miestami super To isté platí aj o @Foxylady - kde dúfam, že sa jej super krásna láska, ktorá nádherne začala napraví a bude aj nádherne pokračovať.
@Willbebetter a @Wayne - obaja perfektní písatelia blogov, ktorý dávajú do blogov veľký úprimný kus seba a svojich životov a obom im prajem aby sa mali už len a len fajn.
@Quattroformaggi a @Riskozvychodu , ktorí sa ľúbia a je to strašne krásne
@Simkka a jej brutálne šťastie v živote, kde sa dostala fakt do super rodiny s krásnymi detičkami a ešte si aj cestuje a ešte je aj pekná!!! (Trochu závisť, ale v dobrom samozrejme!)
A @Melancholik o ktorom ale viem oveľa viac z rozhovorov ako z Birdzu... A veľmi som si ho obľúbila.
uprimne povedane, kedysi som sem chodila ooovela aktivnejsie a ludi, ktori sa mi zdali najzaujimavejsi som potom stretla aj nazivo a dodnes sa stretavame, ci uz v partii alebo samostatne. vacsina sem uz nechodi.
a z takych co som este nestretla si to prave ty @tanickina , aj ked minule sme oproti sebe vystupovali a nastupovali do elektricky este raz ti musim - okrem mojho statusu co som ti venovala - napisat ze si naaadherna zenska!
a inak suhlasim aj s @Aventine
mam podobny pohlad na dianie okolo @strangelove
Sem tam si prečítam niekoho novinky a to je celé.