raz som mala kolegu ktorý bol dosť hanblivý a dosť sa mi lúbil lenže nevýhoda je taká, keďže bol hanblivý len ku mne, ťažko sa s takým človekom rozpráva
a k tomu spýtaniu chytenia za ruku...ako všetko ma svoje medze aj dotieravosť aj kúsek dajakej tej spontánnosti
Je fajn, keď je chalan trochu hanblivý, alebo skôr by možno bolo na mieste povedať POZORNÝ, ale zas niekoho, koho musím tlačiť do obyčajného bozku, chytenia za ruku...nohu, oko by som mať nechcela.
nó.....ja+hanblivý chlap je dosť napiču, lebo ja som hanblivá (ale fakt sooooom) a to potom vyzerá tak, že kým sa neopijeme sa aj hanbíme každý dať tomu druhému pusu alebo čo
akože, nevravím, že je to zlé alebo že to neni zlaté, ale neviem si seba predstaviť s takým chalanom, keďže aj ja som hanblivá, a už ako bolo spomenuté, preferujem, keď je chlap iniciatívny a no, nehanblivý
presne do tej miery ako je moj priatel mi to pride velmi mile a strasne si to na nom vazim. nie je to tak ze by si pytal povolenie na to ci ma moze pobozkat, ale nie je ani taky ten typicky cavo, majster sveta, drzan - co vyslovene na muzoch nenavidim. skor je to taka hanblivost/slusnost.
Ja sám som dosť hanblivý takže ja radšej dievčatá čo sa nehanbia aby som sa pri nich skôr uvoľnil.. lepšie jak keby som sa pol hodiny prechádzal s nejakym dievčaťom a rozprávali by sme možno 2 min z toho
To tazko povedat- individualne. Niekto hanblivy vyznie ako cudak/neschopny/tzv trtko, iny zase ako zlaty- to zavysi od toho ktoreho subjektivneho pohladu, alebo od "druhu hanblivosti"- myslim ze to sa neda zovseobecnovat- teda aspon u mna nie... ale myslim ze taka zlata stredna cesta nikdy nic nepokazi.
to baba nikdy nevie, ci sa trocha nevnucuje, ked nieco iniciuje prva...aj keby sa potesil, tak mna by to netesilo proste...by som sa citila ako taka zufalka, ze som mu musela dat pusu prva alebo tak...cize mohol by byt aktivnejsi ako ja a moze byt aj hanblivy, to sa nevylucuje, do urcitej miery...
Pýtať si povolenie je džentlmestvo, teda ak to má určitú mieru. V prípade držania sa za ruky je to už asi skôr hanblivosť, aj keď to vychádza z konkr. situácie ktorú si tu nenapísala. A zasa v prípade bozku, je vhodné sa spýtať. :letim: @danica123
Hanblivosť- zlá vlastnosť. Nie aby sa choval ako keby mu svet patril, ale hanblivý nech nie je, lebo to som aj ja, tým pádom by s z toho 100% nič nebolo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a k tomu spýtaniu chytenia za ruku...ako všetko ma svoje medze aj dotieravosť aj kúsek dajakej tej spontánnosti
ale kukať a usmievať sa ako mesiačik na hnoji ( napr. JA) je fakt blbé
potrebujem pilier stabiity a nie babo
ale tak v istych situaciach.. hej, vie to byt zlate
potom je to retardovane
som z toho nervózna a nemám rada, keď všetky prvé kroky musí robiť dievča (ako to pri hanblivých chalanoch býva)
@hoperpohroma
nechapem