červené vlasy sú super, ale začína mi docela vadiť, že ich už má pomaly každá druhá na druhej strane všetko lepšie ako časy, keď "fičal" peroxidový blond
podľa mňa to je vidno, keď má niekto také vlasy preto, lebo ich má "paramore" a niekto bez ohľadu na ostatných...a hlavne, niekto taký by sa nepýtal na názor cudzích ľudí, ale proste by si ich nafarbil a neriešil iných...
hej su prúdko erotické ( ale bohužial nie každá je ) ... ja som si myslela že aka budem bombová ked budem mať červenú .. teraz nehovorím ze len preto som si dala červenu ..ale prd z toho ...
Mne sa červené vlasy páčia a ako aj píšete že ich má skoro každá tak ja ich aj tak na každej nevidím Akože málokedy vidím babu ktorá má červené vlasy...a hnedých a blond je aj tak viacej a ked sa niekomu páčia tak prečo nie ??
neviem z čoho to vyplynulo, že všetci začali pičovať na červenovlasé baby, ale príde mi to už absolútne trápne ako všetci riešia, že je to tuctové a každá baba, čo sa chce prefarbiť sa najprv poradí z birdzom či si môže dať červenú, alebo je to už otrepané... otrepané sú všetky farby, pokiaľ si niekto nedrbne na hlavu zelenú alebo modrú
fakt mi uniká pointa toho, načo to všetci tak omieľajú... no tak sa baby farbia na červeno a čo? 5 rokov dozadu mali všetky peroxidový blond a čierny spodok, pred 20timi rokmi mali všetky trvalú, proste je to asi modrené, tak to chcú všetky... ja len nechápem, prečo by som si teraz mala povedať, že "ok spolužiačka sa prefarbila na červeno, tak sa ja musím dať na nejakú inú", lebo predsa nebudeme 2 tuctové červenovlasé... možno sa pohybujem v zlej vzorke národa, ale napríklad u nás v škole by ste z tých 500 dievčat červenovlásky spočítali na jednej ruke...
ale vážne, ja som minule uvažovala, že ak by sa mi súčasná farba zunovala, tak by sa som zrejme vrátim k svojej pôvodnej s tým, že by som to ešte trocha zosvetlila, ale potom ako som videla, koľko je blondín v meste, zaprisahala som sa, že toto čo mám teraz sa mi nikdy nezunuje
a okrem toho, nie je červená ako červená, je žiarivočervená, ružovočervená, červenoryšavá (to, čo mám ja), hnedočervená, ryšavá, ryšavohnedá, ryšavoblond, oranžová.... ke´d si k tomu prirátame všetky možné dĺžky a štruktúry vlasov, tak na tom vážne nie sme tak zle
@mrcionka ja som sa tu snažila nerozpisovať a reagovať proste stručne (dakde hore to je), ale ako som videla tvoj rozsiahly príspevok, s kt. sa nedalo nesúhlasiť, tak som sa musela aktivizovať
a zvlášť, keď mám túto farbu už asi dva roky a mala som ju pred tým "hromadným" prefarbovaním sa
kedysi sa mi to strašne páčilo, ale dnes keď každá druhá baba ma červené/ryšavé vlasy, tak sa mi páčia už len tie prirodzené ryšavky .. a ticho im závidím
@mielikki ja som sa hrozne smiala, keď sme nosili do školy na video zo stužkovej fotky z detstva a všetci sa chodili pozerať na moju fotku, lebo "mrca ako malá nemala červené vlasy, aha"
ale páči,ja sa dlho pohybujem medzi medenou a červenou a nie a nie si dať hnedú..... prídem ku kaderníčke,dáme hnedú....a ona aaa to by bola škoda,čo tak táto medená? zase?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
(ale niektorým sa to nehodí, ani keď to majú zrejme prirodzené.. tiež to tvrdím alibisticky
ako každý tu hovorí že červené má pomaly každá no aj napriek tomu som ich videl len zopár tak neviem či žijem na inej planéte alebo čo...
Takže neodsudzujem nič, nech si ľudia robia čo chcú, nechajte ich dýchať.
ryšavé vlasy sú fajn originál, ale tento módny trend je kentus. ale aj tak ho praktikujú hlavne adolescentné povahy, a vek tak do 20r.
@gothicpoethic tebe som to nikdy nepovedal... lebo si si nezasluzila
Tiež neviem, čo je to "každá", keď som pol dňa vonku v meste medzi ľuďmi, počet červenovlások, ktorý si všimnem, sa pohybuje medzi 0-2.
fakt mi uniká pointa toho, načo to všetci tak omieľajú... no tak sa baby farbia na červeno a čo? 5 rokov dozadu mali všetky peroxidový blond a čierny spodok, pred 20timi rokmi mali všetky trvalú, proste je to asi modrené, tak to chcú všetky... ja len nechápem, prečo by som si teraz mala povedať, že "ok spolužiačka sa prefarbila na červeno, tak sa ja musím dať na nejakú inú", lebo predsa nebudeme 2 tuctové červenovlasé... možno sa pohybujem v zlej vzorke národa, ale napríklad u nás v škole by ste z tých 500 dievčat červenovlásky spočítali na jednej ruke...
ale vážne, ja som minule uvažovala, že ak by sa mi súčasná farba zunovala, tak by sa som zrejme vrátim k svojej pôvodnej s tým, že by som to ešte trocha zosvetlila, ale potom ako som videla, koľko je blondín v meste, zaprisahala som sa, že toto čo mám teraz sa mi nikdy nezunuje
a okrem toho, nie je červená ako červená, je žiarivočervená, ružovočervená, červenoryšavá (to, čo mám ja), hnedočervená, ryšavá, ryšavohnedá, ryšavoblond, oranžová.... ke´d si k tomu prirátame všetky možné dĺžky a štruktúry vlasov, tak na tom vážne nie sme tak zle
a zvlášť, keď mám túto farbu už asi dva roky a mala som ju pred tým "hromadným" prefarbovaním sa