Som prihlásený na účte na Facebooku. Bolo by možné aby na mojom účte bol prihlásený niekto ďalší v tom istom čase kedy som na ňom prihlásený aj ja ako majiteľ účtu (bez toho aby zanechal za sebou nejakú stopu) a vyhadzoval osoby z môjho kontaktu priateľov
j, da sa to, na tom istom ucte mozes byt prihlaseny z xy zariadeni
a taky zoznam ako v @3 by mohol byt, len som ho zatial nezohnala
skus si zmenit heslo a dat tam, ze odhlasit zo vsetkych zariadeni kde si prihlaseny, mozno to pomoze
mal som jednu kamarátku v zozname priateľov a zrazu pozerám a odrazu ju tam nemám. tak som ju kontaktoval na inej sociálnej sieti a sa jej pýtam: vyhodila si si ma zo zoznamu svojich priateľov na FB? a ona mi na to, že: ja som Ťa zo zoznamu nevyhodila pretože ty si mi tam blokol. a ja jej vzápätí na to: ja som Ťa na FB neblokol pretože ja na to nemám dôvod a navyše v zozname blokovaných osôb aj tak nikoho nemám.
zaražájuce na tom celom je, že sa mi to deje opakovane. veľa ľuďom sa javí akokeby boli bloknutí z mojej strany a pritom to nieje pravda. ale každopádne vďaka za vaše postrehy.
priatelia sú viditeľní len pre priateľov. o priateľstvo ma môže žiadať len priateľ môjho priateľa. mám to proste nastavené tak aby ma nemohol kontaktovať len tak ktokoľvek. pozriem občas do aktívnych prihlásení, je tam tých prihlásení síce viac ale vždy tam figuruje len moja IP. takže neviem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a taky zoznam ako v @3 by mohol byt, len som ho zatial nezohnala
skus si zmenit heslo a dat tam, ze odhlasit zo vsetkych zariadeni kde si prihlaseny, mozno to pomoze
zaražájuce na tom celom je, že sa mi to deje opakovane. veľa ľuďom sa javí akokeby boli bloknutí z mojej strany a pritom to nieje pravda. ale každopádne vďaka za vaše postrehy.